reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam z rana.
Przedwczoraj Mloda zasnela tuz przed polnoca :-/ a wczoraj po 22.. Bylysmy na mini spacerku (oczywiscie do sklepu), potem robilam flaki dla M i gulasz dla mnie i Mlodej (ja nie lubie flakow a Mloda jeszcze za mala jest - odziwo ponoc wyszedl dobry a doprawialam bez sprobowania :p) z nia na rękach. Straszna przylepka wczoraj z niej byla ;-) jak poszla spac to i ja padlam pp 23...
Minnie cudny dom masz! Tylko pozazdroscic! A ogrod super! Nacieszcie sie soba teraz ;-)
Madzia juz jutro piatek ;-)
Gosiak fajnie, ze masz chwile dla siebie przy dwojce maluchow ;-)
Wisienka torpeda jestes! Oby bol plecow szybko przeszedl! Ale z Tosia agencik ;-) hehe.. Kiedy Ty kobieto wypoczywasz, ze tak truskach energia ;-)
Mikoto fajny dzionek mialyscie i na pewno szybko zlecial :-) oby nocka byla spokojna i przrespana!
Nayaa oj niech kaszel juz pojdzie akysz! A moze tobod sychego powietrza tak kaszle?
Justa ciesze sie, ze z Filipkiem lepiej, to teraz niech jeszcze da pospac mamusi w nocy ;-)

Szczepienie przelozylam na 4 grudnia, mam nadzieje, ze mi sie znowu nie rozchoruje ;-) cos pokasluje w nocy ale wydaje mi sie, ze to od suchego powietrza, bo w dzien nic takiego nie ma.. Oby... Milego dzionka!

reklama
Witam się porannie!

Noc przespana w całości, a Zosia wstała o 6.30. Poranny rozgardiasz ogarnięty, kwiaty oporzadzone, pora na kawkę :-)

Wisienka jak plecy? Udanego dnia!

Marys my też mamy zaległe szczepienie. Po.niedzieli planuje jechać.

Wraca córa marnotrawna... ;-)
Nie było mnie trochę, bo wiecie- nie zawsze ogarniam. Śledzę tak trzy po trzy, ale nie zawsze dam radę coś napisać. :sorry2: Czekam na Krysię, kciukam za Wojtka, wiem co się dzieje, ale głównie z fb.

U nas czas jakoś leci, nie nudzę się, dół chyba przechodzi. Czekam na ten przypływ energii w II trymestrze, ale jakoś go nie widzę. Mam zrywy typu: umycie 2 okien, albo szorowanie dywanu, ale na tym się kończy. ;-)
Adaś łobuzuje, po "wypadku" prawie już nie ma śladu. Kocham tego mojego chuligana. :tak:
Dziś (za chwilę) mnie odwiedza moja najlepsza przyjaciółka Jola. Ale się cieszę! :-)

Całuski Wam przesyłam kochane moje czerwcówki! mua mua mua

Dzien dobry...nocka u nas nawet nawet, Tymek cos tam pojekiwal pare razy, ale w sumie weszlam do niego raz. Nelcia standardowo 2 pobudki ;)
Brak slonca daje sie we znaki, humoru brak, ale ma nie pasac do 16 wiec namjakis spacer wyjdziemy.
Tymek wczoraj w dzien spal 3 godziny !!! Jak nigdy. Moglby dzis ten wyczyn powtorzyc ;)
Mam zamiar odsmoczkowac Tymka...jutro chyba zaczne. Zrobie dziurke w smoczku i zobaczymy jaki bedzie efekt....az sie boje awantury. Zaczne w dzien aby na noc najwiekszego ryku nie bylo. Dziurke zrobie w starszym smoku, a 2 uzywane teraz bede miec, ale jak zmiekne to jaki sens...

Mikotku - sliczne noce za Wami

Anielek - udanego spotkaia ;)

Właśnie wrócilysmy, szybkie drugie śniadanie i usypianie. Byłysmy na spacerze w parku , na cmentarzu, zebrać kwiaty, na zakupach. Wyprawa na dwie godziny, ale Zosia współpracowala. Nawet gazetę kupiłam :p

Gosiak powodzenia w odsmoczkowaniu!

A gdzie reszta Czerwcowek???

Mikotku - oj latwo chyba nie bedzie. Zrobilam dziure w starym smoku....prawie godzina a wciaz slysze Tymka, zmeczony jest bardzo a nie chce zasnac...dalam mu bidonik z piciem, ale musze byc wytrwala. :dry:

Usnal...trzymajac w buz dziurawego smoka, ale usnal....

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!! Wlasnie wróciłam w lodzi. Z rana lekarz-tak "awaryjnie" jakiś trzydniowy antybiotyk bo ma "zielone" w gardle ale z nosa leci przezroczyste. A na kaszelek drosetux. Mieszane mam uczucia odnosnie antybiotyku...

Młody w Łodzi był niegrzeczny!!! Ale jak wpadł w zabawowa kuchnie w ikei to odejść nie chcial:)
A ja kupiłam mu krzesełko to yyy "mammut". Niebieskie:)

Jak wachalam świeczki to odlecialam. Sa jakieś nowe.. Pudrowe (na słoiku-świetnym z reszta) jest obrazek pudru i pędzla... Obłęd! Ale w moim 12m2 pokoju nie bede paliła jej bo Wojtek chyba by sie zadusił ehehhehee

Oj jaka cisza dziś
A ja już w domu. Jak miło. P ma wolne huura.
Plecy bolą bardzo jestem na lekach. Szukam neurologa, który mnie szybko przyjmie. Na razie w okolicy nie ma. Może we Wro. Prywatnie bo na kasę szkoda gadać.
Marys
My mamy iść do poradni szczepień tak jesteśmy opoznieni. Ja lubię flaki ale nigdy nie robiłam
Mikoto.
To udany był spacer. Jaka gazetę kupiłaś ? Ja zakupiłam dla dzieci Mikolaje na okna w Lidlu.
Naya
Zielone znaczy bakteryjne, a na nie antybiol zwykle potrzebny. Chyba że jest lepiej.
Idę do rodzinki

Ostatnia edycja:
Ale z Tymka dzis marud i lobuz w jednym
wlaczylismy mu autko sterowane i sie boi, az ucieka i oplacze :baffled:

Nayaa - oo to kolekjna rzecz na liscie do powachasnia i pewnie kupienia w ikeii :-p

Tymek strzelil tez dzis zielona rzadka kupe...czyzby jakis zab sie czail....

reklama
Nayaa zdrówka dla Wojtusia! Niech leki Szybko przyniosą poprawę! Co kupiłas oprócz krzesełka? Ja.chce zielone dla Zosi ;-)

Wisienka znalazłaś lekarza? Martwię się o Ciebie :-( dzisiaj Olivie kupiłam :-) wszystkie świąteczne juz mam :p jakie te Mikołaje kupiłas?

Gosiak Mikotkowy ma auto Wróblika na sterowanie, rozpędza się do 40 km/h czy jakoś tak :-/ Zosia je uwielbia, patrzy jak J. Nim steruje, bije brawo i piszczy z zachwytu. Jak odsmoczkowanie?

Kingusia, Teri, Bona, Ankaka, Marys, Anilek, Paulunia, Natis, Anula, Julix, Aska, Asiulka, Korba, Robaczek, Marcysiowa, Emka, Wenusjanka gdzir jesteście???

Usprawiedliwione są:

Rodzące - Palin

szpitalne - MatkaEwa

Z komputerem w naprawie - Dmuchawiec

Reszta się Melduje :-* :-D

Do góry