reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Uff, spakowani. Aro wrócił totalnie zdechły, cala służba praktycznie przechodzona, wiec teraz poszedł na 2 godz. spać (chciał na godzinę, ale pogoda brzydka, za kółkiem musi być skupiony, lepiej niech pośpi dłużej, a dwa, akurat trafimy na drzemke Mikołaja z podróżą). Co chwila cos mi się przypomina, ale to juz takie rzeczy, bez których można się całkowicie obyć.

Marcysiowa, Ankaka, na pewno dam znać. Puki co spokój.

Marcysiowa, udanego, weekendu i dobrej pogody.

Madzia, super, że Tymkowi przeszło. Nareszcie skończyły się te zawirowania.

Gosiak, może schodzi z Ciebie cale napięcie (ciągle było coś: poród, adaptacja, przyjazd mamy) i zaczyna się fala zmęczenia. Pogoda pewnie tez swoje dodaje, hormony wracają do normy. Mam nadzieje, że siły szybko wrócą.

Mikoto, wyjdziemy cos kolo południa. Niech Aro trochę odpocznie.

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia u mnie z ta systematycznoscia problem.

Mikoto wlasnie zawsze jak wracalam z pracy to siadlam na tylku i siedzialam. Teraz przez caly tydzien jak wracalam to najpierw ogarnialam a potem siedzialam na tylku. Sypialnia jakos zawsze nieogarnieta jest :(

Teri i u nas pogoda kiepska, w sumie ciepło, ale brak słońca robi swoje :-/ Tata miał wizytę kontrolna. Ciasto myślę zagnieść pod koniec przyszłego tygodnia, akurat odlezy swoje i po 15 grudnia można piec ;-) teraz w Lidlu będą komplety puszek, 3 różnej wielkości. Swi tnie się sprawdza by przechować upieczone pierniki. Kilka.lat temu kupiłam te okrągłe pudełka i są świetne ;-) tez chyba musze na allegro wystawić :-/ bo na olx więcej podgląda niż pyta :-/ jak schudniesz 3 kg to zostaną kości! Chudzino! Z tortem nie pomogę, nigdy nie robiłam, zawsze zamawiam :-/

Palin w razie czego dokupisz na.miejscu ;-) Melduj się z drogi ;-)

Ankaka systematyczność i odlakadnie rzeczy na miejsce. To podstawa. Wszystko rób na bieżąco i jeżeli to możliwe nie trać czasu robiąc jedno. Ja np. Myjac zęby wycieram półkki w łazience ;-) macie mieszkanie z dom? Bo metraż robi swoje :-/ nasza Minnie ma hektary podłóg do ogarnięcia ;-)

Zosia usnela, dopijam druga kawę. Poodkurzalam, umylam okno w kuchni, akurat jajka się ugotowaly.

Dzień dobry.
Ja dzisiaj jestem w końcu wyspana bo M. wczoraj przejął całkowicie dyżur nam Laurą :-D słyszałam że wstawał do niej kilka razy a ja pospałam.

Od rana załatwialiśmy parę spraw na mieście a teraz jesteśmy u moich rodziców. Marek coś tam robi przy aucie i będzie zmieniał opony na zimowe.
Laura chyba zaraz pójdzie spać a ja wypije z mama kawkę ;-)

Kingusia :-D super czytać,że jesteś wyspana ;-) kawkujcie :-)

Nayaa jak samopoczucie? Podlinkujesz lego które kupiliscie teraz Wojtkowi, proszę :-*

Lecę siekac koperek :-)

jakiś ten dzień taki dziś nużący :shocked2:słonka nie ma wiatr wieje chyba zimno bo ludzie w kurtkach zimowych chodzą Daria śpi zupa jarzynowa pyrka na gazie uporządkowałam jedną szafkę kuchenna (zmęczyłam się :sorry2:) pije kawkę i trzeba cos robić bo nudy jakieś 2 dni przed @ jestem to u mnie norma że nic mi sie nie chce :-p
to tyle dziękuję za uwagę :-p:-D

Ja też zaraz kawę muszę strzelic bo taki senny dzień że o matko.
Mikotku dziękuję że pytasz :* jest ok.. Chyba faktycznie wyjazdy K. działają na mnie uspokajająco :-D ..
Proszę ,my kupiliśmy te KLOCKI LEGO DUPLO 6158 SZPITAL DLA ZWIERZĄT ZOO %% (4767006135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :)

ja czekam aż tata wróci ze sklepu i za zupkę buraczkową się biorę. Jakoś nie mam weny na abrdziej urozmaicony obiad :) a dawno nie jadłam :) jeszcze do tego"wysepka" (czyli ubite ziemniaczki) i mogę jeśc i jeśc:tak:

a tak w ogóle to WOjtas w nocy przebudzał się i ciągnął nosem więc katar juz mamy :( buuu oby przeszło

Ostatnia edycja:
Teri i.u nas jarzynowa ;-) i brak słońca :-/ zachmurzone,ale ciepło. dziękuję za uwagę mnie rozbroilo :-D :-D :-D

Nayaa dziękuję :-* Wojtus juz się bawi nimi? Wyjazdy pozwalają spojrzeć z boku na to, co się dzieje i wyciągnąć wnioski :-* podaj zestaw naprawczy Wojtaszkowi i inhaluj.

Pomylam okna, zrobiłam porządek z kwiatami w salonie, zrobiłam sałatkę z paluszków krabowych, pomrozilam koperek, pomylam lustra i szafy. Chciałam jeszcze pranie nastawić,ale poczekam do wieczora.

reklama
Kinia -super ze sie wyspalas od razu lepszy humorek prawda;)

Teri - u nas tez pogoda do bani a zupka krupniczek :p

Nayaa - zyrafa z bandazem wymiata.

Gdy Tymek spal pojechala, do lidla na zakupy i kupilam odziby na choinke ;)

A i jeszcze pokaze co Nelka dostala od znajomych E w pracy. Reczna robota ;) i ozdoby :p

Załączniki

• 1415366491502.jpg
    1415366491502.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 43
  • 1415366506733.jpg
    1415366506733.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 40
Do góry