reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dziewczyny od rana intensywnie Was nadrabiam a i tak w glowie pusto i amnezja co u kogo-nie gniewajcie sie jak cos pomyle.
Zaczne od -UWIELBIAM WAS I DZIEKUJE:)

mikotku co nam tu takimi kawalami sypiesz? Ty i len?;)

Kingusiu ciesze sie,ze niejadkowi wrocil apetyt. Piekna fotka.

Teri u malutkiej tez lepiej-super. Kurta sliczna,wlascicielka niezla zgrabnicha:)

Madzia dobrze,ze wymioty sie skonczyly. Pewnie humorek w zlobku byl od niewyspania.

Palin uciekinierko;) co tam-najwazniejsze,ze sie dotleniliscie:)

Anilku smialo wysmutaj sie-ja "poryczalam" sobie na fb. Na sercu lzej. Glowa przestaje bolec. Zasluga Was wszystkich:)

Gosia fajnie masz z mama:) Tymek ma kompana do zabaw,Ty wiecej czasu dla malej i siebie. Ucaluj kruszynke-ladnie na wadze przybiera.

Wisienko kolejna dzielna kobieto:) dzieci,dom,praca. Podziwiam jak super dajecie sobie rade bez pomocy mezow. Ja bym na glowe dostala,osiwiala calkiem i padla na buzie.

Spokojnych nocek. Dla chorobek zdrowka. Dla przemeczonych-mnostwo energii.

reklama
Mikoto, jeszcze nie skończyła, ale juz mi się nie chce. Dokończenie jutro. Najważniejsze rzeczy juz, zostały drobiazgi.

Gosiak, ja mam rożek miękki, wiec bardziej za kołderke robi. W sztywnym też mi dziwnie. Na szczęście "Krysia" i wszystko co wokół niej może być potrzebne spakowane. Juz tylko ja i Miki, ale to szybko pójdzie.

Wisienka, mocno kciukasy pozaciskane. A przez te wolne porządnie odpocznij. Studia zaoczne, pamiętam. Ledwie się zaczął rok, a juz były zaliczenia i koniec semestru. Na pewno zaliczysz wszystko perfect, a w indeksie zabłysnął same piątki!
Szacun dla małego gaduły. Ależ wam zazdroszcze. Miki sobie przypomniał kim jestem i teraz jak cos chce to wola "mamo!!!!"

Emka, to były ostatnie podrygi. Od jutra będę juz pod kontrolą Ara i rodziców.

Mykam spać, puki Miki spokojny. Dobrych snów :-* :-* :-*

Witam się z szybką kawką!

Madziu super, że udało się Wam.wyjść wczoraj z Mattem. Dzisiaj już w pracy jesteś?

Justa mam nadzieje, ze noc była spokojna.

Gosiak jak spaliscie?

Wisienka uwielbiam Twoje posty :-D Zaciskam kciuki!!! Jeszcze raz brawa dla Tosia :-D

Emka jak.noc? Spalas?

Palin bezpiecznej Podróży!

Uciekam Kochane. Zosia zostaje z Moja Babcia a ja jadę z Tata do chirurga.

Dziś dobry.

Mikołaj wstał 5.45, ale udało się doleżeć aż do teraz. Liczyłam, że przyśnie mocniej, ale tylko troszkę podsypiał. Oczywiście to lepsze niż gdyby miał wstać od razu i do zabawek. Wciągnął kaszke (wow, naszła go chęć zjeść), wiec z konkretniejszym śniadaniem po czekamy na powrót Ara z pracy. A w tym czasie dopakujemy resztę.
Krysia w nocy troszkę tylko się kręciła. A teraz, a jakże by inaczej, czkawkuje :p

Szkoda tylko, że pogoda się skiepściła. Mam nadzieje, że poszła do Was w centrum kraju i na południe, żebyście teraz Wy mogli pokorzystać.

Mikoto, owocnej wizyty taty.

Jak tam Wasze nocki.

Melduję się z rana już mega zmęczona. Mąż po 2 wyjechał z domu bo dzisiaj do wrocka i z powrotem pojechał. Ja wczoraj pogoniłam go do wyrka jak tylko dziewczyny zasnęły i sama ogarnbęłam chatę do końca a potem jeszcze na małe zakupki. Może to śmieszne ale jak wychodziłam do sklepu poczułam się dziwnie bo powinnam walić do wyrka do męża a nie wychodzić z domu :-D Jedziemy na cały weekend do moich rodziców więc się odmeldowuje prawdopodobnie do niedzieli wieczorem lub nawet poniedziałku. Nie wiem czy dostanę się u rodziców do kompa.

Jeśli Palin zacznie rodzić to dajcie mi znać.

Spokojnego weekendu kobietki. Idę się pakować. Buziaki dla każdego naszego czerwcowego dzieciaczka i ich rodzeństwa.

Matko ja to chyba oduczylam sie forum. Nie nadazam za wami :)
Jak wy to robicie ze wy takie zorganizowane? Ja co prawda dopiero ucze sie byc Pania domu. Ostatnio dostalam powera na sprzatanie, ale najczesciej i tak konczy sie tym ze na wieczor w sypialni lezy wszystko i nie mam sily sprzatac :( dajcie jakies wskazowki.
W tym roku planuje zrobic pierogi na swieta. Fiekawe czy wytrwam w postanowieniu.

Terii swietna kurtka :) no i rzeczywiscie cena okazyjna :)

Wisienka jak tam w pracy?

Anilek oj moze ta pogoda tak dziala na Twoje nerwy? Albo sie czyms przejmujesz?

Palin ja nie jestem na waszym fb to tutaj tez daj znac :)

Nadrobilam co moglam wracam do pracy bo telefony sie urywaja :)

Dzien dobry,

Tymek przespal nocke, tz mama mowila, ze dawala mu smoka, ale zasypial i obudzil sie standardowo o 6:30. Nelcia tez oki, choc jakas niewyspana jestem. Za oknem znowu pada i raczej tak dzis bedzie. Tymek zasnie na drzemke to skocze do sklepu na spoztywcze zakupy.

Palin - tez mam miekki ;-) moze zrobie drugie podejscie, bo wlasnie jest fajny cieplutki i bylo by Nelci w nim dobrze :tak:

Wisienka - oby dzien szybko minal i wreszcie zasluzony odpoczynek !!! choc pewnie spedzisz te 3 dni na sprzataniu n:-p

Marcysiowa - udanego weekendu !!!

ankaka - idac tropem Wisienki i Mikotka trzeba robic wszystko na biezaco :-p i systematycznie

Madzia - czyli jednak jakis wirus...obu dzien szybko minal , biedna nameczysz sie

Oki lece bo Tymek w kuchni gotuje z babcia :sorry2:

Kochane, od godziny nas ogarniam i ciągle w tyle jestem.

U Taty stopa goi się bardzo dobrze, kolejna wizyta za tydzień.

Palin pewnie Szykujecie się do podróży:-)

Marcysiowa jak sytuacja? Odpoczywasz? ;-) udanego weekendu :-D

Ankaka. Wracaj do nas i pisz. Są tu takie Asy mega zorganizowane ;-) co tak sprzątasz?

Madzia zdrówka! Do.której pracujesz?

Razem z Tata jechała na.wizytę znajoma 62 latka, chce mieć tyle wigoru, energii, dobrego słowa i uśmiechu, co Ona. Wspaniała kobieta!

Lecę wstawić jajka. Będzie sałatka dla Mikotkowego.

reklama
witam nocka dobra Daria pospała do 7.20 a poszła spać już przed 20 także luz
liczyłam na cudną pogodę ale coś nie za bardzo wiatr znów wieje i bez słonka oby było lepiej
Mikoto a co z tatą ? kontrola ? dziękuję za przepis już nie mogę sie doczekać lukrowania pierniczków chcę to robić z Darią i mieć taki świąteczny rytuał z córcią jak moja siostra co roku robi z córcią ciasteczka i ozdabiają razem super sprawa zaczniemy już od tego roku ;-)kiedy będziesz robić ciasto ?

madzia uuu wymiotujesz ? sił kochana sił :dry:wystawiam aukcję na allegro tylko na olx u nas sie nie sprawdza a na allegro czasem uda sie coś opchnąć ;-)kochana diety nie mam ale ja na co dzień nie gotuję tłusto bo nie lubimy a jak nie ma męża w tygodniu to z dziećmi mogę jeść same warzywka i gotowane lub pieczone mięsko i ryby ;-)nie smażymy tradycyjnych schabowych bo nie za bardzo lubimy takie panierowanie tłuste rzeczy ;-)ćwiczenia hmm raz wracam do nich raz odpuszczam i tak zalezy jak mi się chce :-pjeszcze chciałabym schudnąć tak ze 3 kg i będzie oki ;-)

Dawid dziś w szkole jeszcze i od jutra ma 4 dni laby w poniedziałek maja wolne z racji wtorkowego święta :confused: no i mój syn ma urodziny więc trzeba zrobić torcika i coś wykombinować fajnego dla niego oczywiście torcik będzie 11.11 :-pmusze poszukać jakieś prostego przepisu na torta :sorry2:

Do góry