Pchelka zjadla przed 11 i poki co spi
Mikotku -Piekna kurteczka !!! cudna. Tez mysle, ze karmienie nie jest zle tymbardziej ze Ona je teraz naprawde malutko. Nawalu poki co nie mam, ale od wczoraj piersi sa ciezsze, twardsze wiec cos tam sie dzieje. Pije szalwie , nie polewam ich prysznicem, nie dotykam. Mam nadzieje, ze jakis zastoj sie nie zrobi, no ale jak nic z nich nie wychodzi to i produkcja szybko powinna sie opanowac
A takiej kurteczki podobnej nie miala wczoraj na zdjeciach Lenka Natis ??? chyba ze cos myle
Kinia Oby wiecej takich nocek ! tu wlasnie jest calkowicie inne. Jak mni sie pytaly w szpitalu czy karmilam poprzednio piersia, mowilam ze tak ale TYLKO 6 tyg. A one na to, ze to wspaniele, ze dlugo i powinnam byc dumna z siebie...a ja przez to czulam sie jeszcze gorzej (teraz gdy mnie pytaly), bo wiem jak to krotko w porownaniu z Wami wszystkimi. Wczoraj byla poloza i pyta jak karmienie. Powiedzialm, ze przeszlam na mm , bo poprzednio zaczynala mnie lapac deprasja karmiac, czulam sie zle. I chyba powiedziala najlepiej jak mogla, ze najwaznaieszje abym ja sie czula dobrze i komfortowo to wtedy i dziecko bedzie szczesliwe. Zero presji, uczenie, pouczania nic. Faktycznie mama mowila mi aby choc tydzien pokarmila, ale przyjela moja decyzje super, tesciowej nie mowimy nic bo przy Tymku mnie skrytykowala i mam ja w nosie. Zreszta drugie jej pytanie po tym jak sie czuje, to czy mam pokarm...
Palin - super, ze zamaiwiacie jajeczka prosto od gospodarza, sa o niebo lepsze. My niedawno zajelalismy do sklepu kolo farmy z nadzieja , ze moze dostane krolika albo golebia a tam w wiekszosci karma dla golebi
Dostalismy pierwsza karteczke z gratulacjami od sasiada (taka tradycja tu) i chlopaki poszli wlasnie podziekowac, bo nawet pieniazki wrzucil a dla nas po herbatce
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)