reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

uzależnienie od forum ?? podpisuje się pod tym :p ale co poradzę na to, że tu takie miłe towarzystwo :p zaraz szybki obiadek wsunę i niestety do pracy ehhh a pogoda nie zachęca do wychodzenia z domu :/ Kurczę, tak sobie ostatnio myślałam, i generalnie jestem na początku ciąży, ale ciekawe do kiedy uda mi się jeździć samochodem :p Niby podróż do pracy mi odpadnie ale zostaje jeszcze przedszkole Tosiaka :p W pierwszej ciąży nie było tego problemu bo po prostu siedziałam w domu, a jak szykował nam się jakiś wyjazd do prowadził Ł. A teraz ?? Zobaczy się :p
Ja zamierzam do konca prowadzić :) Z Wiki mimo wielkiego brzuszyska prowadzilam :) Uwielbiam to robić i nie odpuszcze :)

dziewczyny tylko te wasze objawy odpuszczają Wam w 9 tc lub 10 tc a ja jestem w 7 tc i ich nie mam. Najgorzej że UU pobolewały w 6 tc ale dosłownie 2-3 dni i przestały i teraz już zupełnie nie bolą i nie są twarde. Boję się. Wizytkę mam ja RobaczekII 21 listopada. Aha ja karty ciąży nie mam jeszcze, na tej drugiej wizycie mi założą. To jeszcze 1,5 tygodnia...
Bede pisala to chyba do znudzenia. Każda ciąża jest INNA!!!!! JEDNE MAJĄ MILION OBJAWÓW INNE ZERO I NIE MA CO SIĘ NAKRĘCAĆ NEGATYWNIE! CO MA BYĆ TO BĘDZIE I KONIEC KROPKA.... Przeczytaj kilka stron wstecz pisałyśmy o tym juz kilkanascie razy

Sory dziewczyny ale co przychodzi nowa dziewczyna jest w kółko to samo....Nakręcanie nas i siebie że jest źle. To natura za nas zadziała i albo dziecię urodzi się cało i zdrowo albo niestety bedzie ta gorsza wersja czyli poronienie. wystarczy poświęcić trochę czasu na przeczytanie kilkunastu czy tez kilkudziesięciu stron wstecz i wszystko bedzie jasne. Każda ma obawy ale nie nakręcajmy się bo to nie pomoze. A to że ciąże przechodzicie z małą ilością objawów to zazdroszcze, rzygałam jak kot, mdlilo mnie okropnie, a teraz na dupie wyskoczył mi hemoroid i co mam się cieszyc bo mam objawy?? I bez nich moge miec zdrową ciąże i tak bym wolałla
Mam nadzieje ze mnie zrozumiecie.

reklama
Sory dziewczyny ale co przychodzi nowa dziewczyna jest w kółko to samo....Nakręcanie nas i siebie że jest źle. To natura za nas zadziała i albo dziecię urodzi się cało i zdrowo albo niestety bedzie ta gorsza wersja czyli poronienie. wystarczy poświęcić trochę czasu na przeczytanie kilkunastu czy tez kilkudziesięciu stron wstecz i wszystko bedzie jasne. Każda ma obawy ale nie nakręcajmy się bo to nie pomoze. A to że ciąże przechodzicie z małą ilością objawów to zazdroszcze, rzygałam jak kot, mdlilo mnie okropnie, a teraz na dupie wyskoczył mi hemoroid i co mam się cieszyc bo mam objawy?? I bez nich moge miec zdrową ciąże i tak bym wolałla
hahaha sie uśmiałam :) :-D

Bede pisala to chyba do znudzenia. Każda ciąża jest INNA!!!!! JEDNE MAJĄ MILION OBJAWÓW INNE ZERO I NIE MA CO SIĘ NAKRĘCAĆ NEGATYWNIE! CO MA BYĆ TO BĘDZIE I KONIEC KROPKA.... Przeczytaj kilka stron wstecz pisałyśmy o tym juz kilkanascie razy

Prawdziwie i dosadnie :) sama tez narzekałam ale obiecuję, że postaram się przestać. :) Co do wspomnianych hemoroidów to brrr mi podczas porodu wyskoczył :( i drastycznie zabrzmi ale pani położna go wpychała do środka i jeden szew założyła :/ Oby sytuacja się nie powtórzyła. Właściwie dobrze, że o tym wspomniałaś kochana, na wizycie zapytam mojej gin czy jest jakiś sposób żeby tego świństwa uniknąć. Uciekam do pracy bo się spóźnię :p Miłego dnia :)

Mam nadzieję, że za kilka tygodni się tu uspokoi i będzie można normalnie porozmawiać, bo na razie to się odechciewa wszystkiego po przeczytaniu paru postów..w koło macieju, wiecznie to samo..

I TAK TRZYMAĆ JEST I BĘDZIE DOBRZE, hahahha
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Och jak ja bym chciała, żeby moj syn zainteresował się czymś innym niż klockami lego. Nic innego nie chce od 3 lat jak klocki - i nawet nie ma innych zabawek. Już listy do Mikołaja i Gwiazdora ma napisane i prosi o kolejne zestawy klocków lego.....

Tosia, niczym się nie martw. Nie musisz mieć, żadnych dolegliwości. Mogą występować ale nie muszą. Znam sporo dziewczyn, które oprócz tego że nie miały miesiączki nic nie czuły że są w ciąży a teraz cieszą się swoimi maleństwami.
Jeżeli nie plamisz, nie masz mocnych bóli podbrzusza to głowa do góry. Naszą dewizą nich będzie " myśleć pozytywnie" !
Ponad to, któraś z dziewczyn pisała, że miała wymioty, bóle piersi a serduszko maleństwa nie biło jakiś czas. Więc sama widzisz - objawy to nie znak że z ciąża jest ok lub nie.
Ja też sienie mogę doczekać wizyty, liczę dni, więc tego 21.11 będziemy wypatrywały razem :)

Anbas - dużo, dużo zdrówka życzę !!!!

Robaczek u mnie było to samo i to bardzo długo pierwszy zestaw lego dostał na 4 urodzinki i tak się zaczeło najpierw były rożne z lego city a od 2 lat tylko roboty innych zabawek tez juz nie ma na każdą okazje był nowy robot jak wchodziłam do pokoju to musiałam bardzo uważać żeby jakiś klocek nie wbił mi sie w nogę ale tak od roku zainteresował sie nauką i budową kosmosu ;-)ale robocikami jeszcze sie pobawi tylko tyle że już nie kupuje nowych teraz nie ma duzo czasu na te roboty bo wiadomo ma więcej nauki a on jest strasznie sumienny i dokładny i jakby nie odrobił lekcji to by nie poszedł do szkoły ...także wszystko mija z czasem więc niektóre fascynację trzeba przeczekać

a w jakim wieku jest Twój synek bo może ślepa jestem ale nie widzę na suwaczku ?

Ostatnia edycja:

I jeszcze dodam : AMEN !!!!!
Wydrukujmy ten teks i czytajmy go co dzień a zwłaszcza podrzucajmy go tym co się niepotrzebnie martwią.

Kurde dziewczyny jak mnie boli brzuch... :-( nie wiem czy to zapalenie dróg moczowy ma jakiś wpływ na to czy z dzieckiem coś nie tak...:no: na dodatek nie mogę się do lekarza dodzwonić

reklama
Do góry