mama wikusi2010
Fanka BB :)
Ja zamierzam do konca prowadzić Z Wiki mimo wielkiego brzuszyska prowadzilam Uwielbiam to robić i nie odpuszczeuzależnienie od forum ?? podpisuje się pod tym ale co poradzę na to, że tu takie miłe towarzystwo zaraz szybki obiadek wsunę i niestety do pracy ehhh a pogoda nie zachęca do wychodzenia z domu :/ Kurczę, tak sobie ostatnio myślałam, i generalnie jestem na początku ciąży, ale ciekawe do kiedy uda mi się jeździć samochodem Niby podróż do pracy mi odpadnie ale zostaje jeszcze przedszkole Tosiaka W pierwszej ciąży nie było tego problemu bo po prostu siedziałam w domu, a jak szykował nam się jakiś wyjazd do prowadził Ł. A teraz ?? Zobaczy się
Bede pisala to chyba do znudzenia. Każda ciąża jest INNA!!!!! JEDNE MAJĄ MILION OBJAWÓW INNE ZERO I NIE MA CO SIĘ NAKRĘCAĆ NEGATYWNIE! CO MA BYĆ TO BĘDZIE I KONIEC KROPKA.... Przeczytaj kilka stron wstecz pisałyśmy o tym juz kilkanascie razydziewczyny tylko te wasze objawy odpuszczają Wam w 9 tc lub 10 tc a ja jestem w 7 tc i ich nie mam. Najgorzej że UU pobolewały w 6 tc ale dosłownie 2-3 dni i przestały i teraz już zupełnie nie bolą i nie są twarde. Boję się. Wizytkę mam ja RobaczekII 21 listopada. Aha ja karty ciąży nie mam jeszcze, na tej drugiej wizycie mi założą. To jeszcze 1,5 tygodnia...
Sory dziewczyny ale co przychodzi nowa dziewczyna jest w kółko to samo....Nakręcanie nas i siebie że jest źle. To natura za nas zadziała i albo dziecię urodzi się cało i zdrowo albo niestety bedzie ta gorsza wersja czyli poronienie. wystarczy poświęcić trochę czasu na przeczytanie kilkunastu czy tez kilkudziesięciu stron wstecz i wszystko bedzie jasne. Każda ma obawy ale nie nakręcajmy się bo to nie pomoze. A to że ciąże przechodzicie z małą ilością objawów to zazdroszcze, rzygałam jak kot, mdlilo mnie okropnie, a teraz na dupie wyskoczył mi hemoroid i co mam się cieszyc bo mam objawy?? I bez nich moge miec zdrową ciąże i tak bym wolałla
Mam nadzieje ze mnie zrozumiecie.