reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Super, że cały juz dojechał. Odpoiczywajcie i cieszcie się sobą.

Sama się zastanawiam, czemu nie śpię. Jakoś mi się nie chce. Gdybym miała co robić, żeby nie przeszkadzać chlopakom w spaniu, pewnie bym zrobiła, np prasowanie, tylko nie mam co :-\
Krysia się trochę wierci, kokosi w brzuchu jak Zosia w łóżeczku. Ale będzie miała Wasza Corcia radochee jak zobaczy Tatę. Uwielbiam takie powitania. Miki tak ma jak Aro wraca z pracy czy służby.

reklama
Palin mam nadzieje ze przynajmniej Ty spisz. Zosia nadal nie śpi. J. Przyszedł do nas i bawią się. Jak Zobaczyła Tatę to aż tańczyła :-D tak więc cieszą się sobą,a ja już leżę. J. Ma ja uśpić,ja teraz się kładę, a rano J. Odespi, bo nie śpi od 24 godzin :-(

Witam sie ba szybko. Mialam wczoraj odpisac ale zywcem nie bylo kiedy. Meczy mnie dzis migrena, a lekow przeciwbolowych w domu brak hmmmm chyba podkradne Lolowi troche pedicetamolu - on i tak nie pija go tylko jak cos to czopek. Noooo i dodatkowo mam szpital w domu :-\ Luka pociagajacy, Tosia i Karol od wczoraj kaszlacy :-\ popoludniu ide z nimi do lekarki. Tosia nie poszla do szkoly zeby ja bardziej nie rozlozylo, takze jak dzis nie oszaleje to bedzie super :p
Mikoto nacieszcie sie soba, a Ty wreszcie odpocznij :-*
Palin - dzem z cukini robi moja mama, i jakos do kanapek srednio mi smakuje, za to posmarowane nim nalesniki sa meeeeegaaaaa. A! i razem bedziemy dzis mialy samotne noce, ja dodatkowo w sobote tez bo Luka na nocki idzie. Boje sie troche jak nigdy po tych ostatnich akcjach i opowiesciach duchowych :p
Korba - opiekunka na pewno sobie poradzi, trzymam kciuki zeby i Tobie szybko te godziny zlecialy i zebys sie nie zamartwiala.
Skalbka - oj sie B nie spisuje. Do tego 4 pazdziernika juz nie dlugo, mam nadzieje ze wtedy juz wreszcie bedzie bywal w domu.

Hej kobitki kochane

Wpadłam z kawką do Was!
Mikotku i Palin- ale z Was nocne marki, współczuję. Ja nie mam problemu ze spaniem w ogóle, a raczej mam, ale w odwrotną stronę. Kiedys sąsziłam, zę to w moim wykonaniu niemmożliwe, ale teraz już wiem, ze jestem w stanie zasnąc w kościele i w każdym innym dowolnym miejscu, w dowolnej pozycji, pora nie ma znaczenia.

Anulko- teraz do Was choróbska sie przyczepiły, niedobrze. Zdrówka dla dzieciaczków! A jak będziesz miała te nocki, to moge dotrzymac towarzystwa -codzień teraz do 1ej siedze z szydłem.

Kingusia- dobrego dnia dla Was, skoro nocka była kiepska. Oby szybko Laurce minął katarek!

Kto ze mną kawkuje?

Dmuchawcu ja kawkuje !!!!!!! To była naprawdę ciężka noc :-( Zosia nie chciała spać tylko się bawić, usunęła przed 5 a wstała po 7. Właśnie je. Mikotkowego zamknelam w sypialni, musi odespac, tym bardziej, że cały czas w nocy tylko Tata tata.

Palin pospalas???

Kingusia co tak.krótko, wracaj z kawą!

Aula zdrówka dla Was Kochani!

Dzień dobry

Miki ładnie dospał do 7, zjadł butle kaszy i juz mu kolba odbija. Za cieszą się do wszystkiego, nawet do skarpetki :O :p

Mikoto, koło 3 zasnęłam (z nudów, bo tablet padł z wyczerpania :p ), a o 6 juz byłam na nogach. Wyprawilam Ara, poleżałam aż Mikołaj przyszedł i zarządził ścielenie łóżek. Żeby Wam teraz nocki sennie mijały.

Anula, tak na kromke z masłem to też dżem nie do końca mi pasi, ale jak zamiast masła jest biały serek to juz inna sprawa ;-) No i to jedyny dżem, ktorynjada Mikołaj (inne zeskrobuje pazurkami z języka). Zdróweczka dla całej rodzinki. I życzę przespanej spokojnie nocki. Ale jakby co - zapraszam na pogaduchy nocą ;-)

Dmuchawcu, ja zazwyczaj się budze koło 1, czyli chyba robimy zmiany w dyżurze :p
Tez nie mam problemów z zaśnięciem wieczorem. Tylko szybko się wysypisk i koniec. Miki ma trochę tego po mnie, bo w nocy też jak się obudzi na mleko, to potem potrzebuje czasu zanim zaśnie.

Kingusia, lepszego dnia i dużo sił dla Ciebie.

Nosz co za Urwis, ma zaciech, że mama kichneła. Normalnie glupawka go dopadła :p

Mikoto- Zosia mi tak wstawała w nocy na zabawę. Pomogło chyba to, ze nie zapalałam światła. Po dwóch tygodniach dała za wygraną:tak:

Mmmmmmmmm- kawusia to jest to. U Was tez tak zimno? U nas deszcz od rana. Wczoraj było możliwie, wiec ciesze sie ze skoczyłam na poczte bo dzis znowu byłby z tym problem:baffled:

Palin super, że pospalas, chociaż tyle :-/ jaki plan na dzisiaj?

Dmuchawcu nigdy nie zapalam światła. Nawet pampersa po ciemku zmieniam. Ba! Nawet jak.idę do toalety to omacku :-/ ale dzisiaj nie dało Rady :-( zauważyłam,że te nocne zabawy i przerwy w spaniu zaczęły się od dnia,kiedy Zosia ma.jedną drzemkę w dzień??? Nie wiem??? Czy spanie po kąpieli do 1 traktuje jako drzemkę??? Bo od tygodnia śpi raz w Dzień i zawsze budzi się w.nocy o tej samej porze :-( Kochana, u nas leje :-( a myślałam.ze rano wyjdziemy :-(

Dobra wiadomość jest taka,że mój Tata dzisiaj wraca do domu!

reklama
Do góry