reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mikoto
Miły mieliście wieczór. Super ze noc dobra i odpoczelas. Miłej niedzieli kochana.
U nas też rosół z wczoraj i kurczaka z rosołu tylko zrumienić w piekarniku, surówka albo ryż z warzywami bo wczoraj placki z cukini zjedliśmy wszystkie ...

reklama
Dzień dobry

Nocka średnia, ale balam się, że będzie gorzej. Trochę płaczów, trochę wiercenia, oczywiście raz wstał i szedł do nas. Część nocy ja z nim spałam, część Aro. No i przed 6 już było po spaniu.

Wisienka, ale mgła, u nas pięknie. Juz o 6 było 15 stopni. Fajnie, ze Toni juz na swoim.

Mikoto, fajnie. Nie ma to jak mile spędzony czas całą rodziną.

Wczoraj po obiedzie byliśmy w odwiedzinach u dziadka, u którego wynajmowalismy 1 pokój w Giżycku. Mikołaj jaki odważny był. Ciekawy, buszował po całym domu i ogródku. Potem plac zabaw, nadprogramowa kupa i zbieranie kasztanów. Jednym spadającym Miki prawie dostał w głowę.

Liczyłam na wspólny z Arek wieczór, ale jemu zależało na oglądaniu siatkówki, więc byliśmy razem, a jednak osobno :-\

Miki od rana zaśliniony, drażliwy. Chyba cos jest na rzeczy, a konkretniej na zębie ;-)

Wisienka jakie macie plany na dzisiaj? P. W domu?

Palin zęby ida hurtem, a to dodatkowo umeczy :-( Aro gdzie się podział Twój romantyzm? ;-)

Włosy zrobione, czas na kawę :-)

Mikoto, no niestety, gdzieś wyparował, ale za to od rana nadrabia. Upadł się, żeby pójść specjalni dla mnie po świeże bułki na śniadanie :-D

Miki juz śpi.

Palin dobrze że choć nocka srednia. Arowi puść jakiś film romantyczny może się wciągnie

Mikotku
O śpi po nocce. Zobaczymy jak wstanie i jaka będzie pogoda.
My z Tosiem na dworze. Ciepło jest

Palin nieźle :p

Wisienka uwielbiam takie poranne spacery. U nas robi się coraz ładniej. Kupiłaś wczoraj buty?

J. Usypia Zosie, a ja jem sniadanie.

Dzień dobry kochane.
U nas wczoraj był ciężki dzień. Laura jęcząco-marudząca nie dała odpocząć.
Upatrzyłam sobie fajne botki, miałam kupić ale nie mogłam się zdecydować czy brązowe czy beżowe, Laura się oczywiście rozwyła w sklepie bo M. nie pozwolił jej zrzucać wszystkich butów z półek i w końcu nie kupiłam wcale :-(
Laurze kupiliśmy materiałowe buciki z Korneckiego z myślą o tym żeby chodziła w nich po domu bo chłodno u nas i wyobraźcie sobie że przewraca się w nich jak pijana :baffled:
W innych butach i na boso chodzi normalnie a w tych sie przewraca. Chyba muszę je oddać :confused:

Na dodatek jakoś odparzyło jej pupe. Nigdy nie mieliśmy takiego problemu. Czasem jakieś lekkie zaczerwienienie się pojawiło to posmarowałam sudocremem i schodziło a teraz wyszły jej takie krostki i nie możemy się ich pozbyć, aż się takie strupy z tego robią :-( troche tylko się podgoi i znów wyłazi :-(
Czym to posmarować?
Wisieńka super że Antoś spał spokojnie w swoim pokoiku :tak: wcześnie spacerujecie ;-)
Palin to dzisiaj niech wieczorem Aro nadrabia wczorajszy mecz :-p
Mikoto super wieczór mieliście! A i noc spokojna :tak: dzisiaj w domku zostajecie?
My dzisiaj mamy w planach odwiedzić moich dziadków.
Na razie M. odsypia nocke a Laura buszuje w łóżeczku, mam nadzieję że też zaśnie.
Oby teściowa nie przylazła i mi ich nie pobudziła...

Miłej niedzieli kochane :*

Kingusia, przemysł dziś które wolisz i jutro kup.
U nas też mamy ostatnio problem takimi krostkami na pupie. Przypominają prosaki. Sudokrem pomaga, choć chwila moment po kolejnych kupach znów się pojawiają. Wydaje mi się, ze to przez zęby, sporo śliny (na guźce tez troszkę go sypie). Uspokoją się żeby i pupa wróci do normy.

reklama
witam
my dzień zaczeliśmy dopiero o 8.30 :-pwczoraj tłumaczyłam Darii że jutro niedziela i spimy dłużej :-p
tak bylismy na imprezie wrócilismy dopiero po 19 było cieplutko i nie padało dzieci było mnóstwo Daria w swoim żywiole czyli w piaskownicy większość czasu przesiedziała ;-)miała koleżankę do towarzystwa i nie chciały się rozejść mówię jedziemy do domku a Daria na to stanowcze nie :sorry2: dziś jedizemy na dożynki wojewódzkie
kingusia co to za buciki dla Laury drogie były ? może jeszcze się przyzwyczai do nich ?
wisienka super że Tosiu ładnie spał w swoim pokoiku były już zdjęcia czy przegapiłam ?
milej niedzieli kochane

Do góry