reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mikotku - Nelka co chwile sie obrac, tzn jest caly czas glowka w dol, ale nozkami buszuje raz troszke po prawej stronie (praktycznie cala ciaze) a raz tak centralnie u gory. Tak wlasnie przypuszczam, ze to jej sprawka
Ale dzialacie dzisaj. Ja to wlansie musze przed porodem zjesc jeszcze takiej pizzy z pizzerii :-p

reklama
Wisienka, zazdroszcze takich atrakcji. Choć bez najbliższych to raczej malo atrakcyjne.
U nas dzień zaczyna się po 6, a jak nie zrobię rano to się potem nie chce.
Krysia nie tyle szaleje, bo ruchy ma spokojniejsze (Miki był gwałtowniejszy), ale ona się przeciąga, rozciąga, popycha. A ja krótka w pasie, to se może sięgnąć i do biodra i do żołądka :-\

Gosiak, współczuje nocki. Ja od dawna nie śpie na płasko, tylko na boku z poduchą w kroku, a pod głową i plecami dwie ;-) Widać organizm powoli szykuje się do porodu, byle nie za szybko.

Mikoto, u Was jak zwykle pracowicie. Beż spokojniejszy, a ja właśnie lubię żywsze kolory. Choć nie chciałabym Krysi zafundowac żarówy po każdym otwarciu oczu.

U Ara znów zaczynają przebąkiwac o poligonie 12 listopada - 12 grudnia. Mam nadzieje, że to tylko takie badanie, bo jak nie to chyba ja się pofatyguje do jednostki i takiego im "poligonu" na robię, że sytuacja na Ukrainie to będzie pikuś.

Gulasz się gotuje, Miki śpi, za oknem 26 stopni. O takie chwile to ja lubię ;-)

A i obiecane ciasto - kto ma ochotę na kawałek (puki jeszcze jest), zapraszam...

DSC02706.jpg

Załączniki

• DSC02706.jpg
    DSC02706.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 41
witam

Palin właśnie pije kawkę i marzę o czymś słodkim :sorry::sorry:a w domu nic nie ma :baffled: super wygląda jak super tort !!
uu nas było pieknie teraz się troszkę chmurzy oby nie padało !!! wczoraj wieczorem polało konkretnie i dzis czuć że jest po deszczu proszę niech nie pada bo plany imprezowe legną w gruzach :no:

justa kupiłam farbę tą co pisałaś 211 złoty piasek i dziś sobie odświeżyłam kolor faktycznie jest sliczny u mnie wyszedł taki bardzo naturalny ale jasniejszy niż miałam zapisałam i teraz będe tylko tej farby uzywać :*

Mikoto u mnie też jarzynowa ;-) do tego na drugie spagetti

Daria spi akurat wstanie i zje i mam nadzieję wybywamy

miłego dzionka

Palin ja też staram siena boku ale ile mozna :p ciasto rewelacja !!!

Pojechalismy nad morze Tymek w kaloszkach smigal po brzegu az nagle bach i calyyyy mokry. A w torbie na przebranie nic. Zawinelismy sie wiecdodomkuna obiad, poszla jakas mega luzna kupa(cale szczescie najgorsza czesc w nocnik) iteraz spi. Mam nadzieje, z e jak wstanie to chlopcy pijda jeszcxe na spacer a ja odsapne.

Ostatnia edycja:
Och pierwsza z pazdziernikowek zaczyna chyba powoli rodzic. Rozwarcie po wizyciema 3-4 cm, plus odszedl jej czop podkrwiony wiec chyba sie zaczyna ! Az mnie dreszcz przeszedl

Gosiak, pewnie to którąś z przełomu wrzesień/październik, co? Jeszcze z Nelką poczekajcie, jeszcze troszkę.
Ale mieliscie przygodę. My nie wychodzi my bez zapasowego zestawu ubrań. Dziś tez nam się przydały, bo Miki na placu zabaw z radości chyba taką kupę walnął, że i rajstopy i spodnie były uwalone.

Miki juz zaczyna swoje akcje :-( dziś nie dostał czopka, bo juz kilka nocy z rzędu dostawał, w dodatku Aro jest do pomocy. Oby nie było bardzo źle.

Witam
Pierwsza noc Tosia w jego pokoju przespana cała. Tosiu zasnął o 20 i wstał o 6.20. Ja sprzatalam do późna więc niedospana jestem. Ale noc przecudna. Może to myśmy go budziło ?
Gosiak
Ojej już już niedługo. Czuję twoją adrenalinę. Jak przyjdzie czas Nelcia zawita. Czytam o twoim braku ubranek to przypominam sobie jak poszliśmy w góry i Toś zrobił kupkę. Okazało się że pampki zostały na stole. Dobrze że moja sis miała podpaski... ;)
Palin
Jak nocka bez czopka ?

U nas paskudny poranek

Załączniki

• 1410671616230.jpg
    1410671616230.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
Witam się porannie!

Kolejna piękna noc :-D Zosia spala spokojnie, wstala o 7. Teraz je, a ja mam chwilkę.

Wisienka super,że Tosiu juz na swoich wlosciach :-D tez mi się wydaje, że to ja budzilam Często Zosie,.jak spala u nas w sypialni. Od pierwszej nocy u niej w pokoju spi o wiele spokojniej. Ależ paskudnie U Was, u nas ciut lepiej :-/

Teri byliście na imprezie? Jakie plany na dzisiaj? U nas do wieczora było pięknie! Czekam na.zdjęcie w nowym kolorze :-)

Gosiak jak noc? Tymek?

Palin noc spokojna?

Wczoraj po południu pojechalismy najpierw do moich Rodzicow, a potem na pizze, kawe i ciasto :-) na koniec zajechalismy do Biedronki. Zosia zasnela przed 22. A ja chwile po niej, padlam :-/ dzisiaj juz spokojnej będzie. Zupe mamy z wczoraj, na drugie będzie pstrąg z warzywami.idę umyc wlosy i ogarnąć towarzystwo, siebie i dom. Miłej niedzieli :-*

Do góry