reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

No chyba to to samo :) U mnie narazie spoko - jest więcej śluzu ale czysty. lekarz mówił to co Ty :) , żeby się tym nie martwić:tak:. Cos tam się oczyszcza - stwierdził .

reklama
Kingusia a kiedy masz następną wizytę ??? Gdyby coś było nie tak lekarz by powiedział. Nie martw się czasami trzeba dać maluszkowi trochę więcej czasu.
Natis a gdzie robisz prenatalne ??? Mi lekarz dał namiary na Katowice Ligota ale powiedział , ze mogę wybrac gdzie chcę. Moja przyjaciółka rodziła 2 razy w Pyskowicach - bardzo zadowolona. ja mam tam kawał drogi a szpital mikołowski pod nosem.

Ostatnia edycja:
MatkaEwa następną wizyte mam 26.11. Lekarz powiedział że wtedy już będzie widać serduszko... myślisz że moje maleństwo ma jeszcze czas?

Ostatnia edycja:
Kingusia a jakie miałaś cykle długie ???
Aśka generalnie nic nie zmieniłam. Nie pije kawy ( piłam do trzech dziennie ) , teraz ewentualnie latte i to rzadko. Staram się jeść więcej białka - ser biały , jajka, jogurty. No i owoce , warzywa. Tak zdrowo w miarę żeby było ;). Ale mc donalds też mi się już zdarzył niestety :happy2:

Ostatnia edycja:
A to usg w gabinecie Twojego ginekologa może jakieś starawe ????? Przy takim cyklu powinno już serducho bić i pewnie biło . A wymiary dzidziusia zgadzały się z terminem OM ????
DzikaBez miała tak samo ( pisała o tym ) na usg w poradni ( nfz) nie było widać pracy serduszka a u lekarza prywatnie na lepszym usg , w tym samym dniu , widać było pięknie . Nie martw się , chociaż wyobrażam sobie , ze te czekanie nie jest fajne :(

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem jaki sprzęt ma lekarz. Chodzę prywatnie. Usg miałam robione w środę i serduszka jeszcze nie było widać :(

Lekarz wyliczył mi termin na 24.06 a z usg 26.06

Ostatnia edycja:
Do góry