reklama
Kingusia91
Fanka BB :)
Ale ja mam doła... :-( dlaczego ja jeszcze nie słyszałam serduszka mojego maleństwa? Może coś jest nie w porządku :-(
Kingusia a kiedy masz następną wizytę ??? Gdyby coś było nie tak lekarz by powiedział. Nie martw się czasami trzeba dać maluszkowi trochę więcej czasu.
Natis a gdzie robisz prenatalne ??? Mi lekarz dał namiary na Katowice Ligota ale powiedział , ze mogę wybrac gdzie chcę. Moja przyjaciółka rodziła 2 razy w Pyskowicach - bardzo zadowolona. ja mam tam kawał drogi a szpital mikołowski pod nosem.
Natis a gdzie robisz prenatalne ??? Mi lekarz dał namiary na Katowice Ligota ale powiedział , ze mogę wybrac gdzie chcę. Moja przyjaciółka rodziła 2 razy w Pyskowicach - bardzo zadowolona. ja mam tam kawał drogi a szpital mikołowski pod nosem.
Ostatnia edycja:
Kingusia91
MatkaEwa następną wizyte mam 26.11. Lekarz powiedział że wtedy już będzie widać serduszko... myślisz że moje maleństwo ma jeszcze czas?
Ostatnia edycja:
Aśka1987
Dziewczyny czy zmieniłyście jakoś szczególnie to co jecie ?
Kingusia a jakie miałaś cykle długie ???
Aśka generalnie nic nie zmieniłam. Nie pije kawy ( piłam do trzech dziennie ) , teraz ewentualnie latte i to rzadko. Staram się jeść więcej białka - ser biały , jajka, jogurty. No i owoce , warzywa. Tak zdrowo w miarę żeby było . Ale mc donalds też mi się już zdarzył niestety
Aśka generalnie nic nie zmieniłam. Nie pije kawy ( piłam do trzech dziennie ) , teraz ewentualnie latte i to rzadko. Staram się jeść więcej białka - ser biały , jajka, jogurty. No i owoce , warzywa. Tak zdrowo w miarę żeby było . Ale mc donalds też mi się już zdarzył niestety
Ostatnia edycja:
Kingusia91
Praktycznie zawsze 26 dni
A to usg w gabinecie Twojego ginekologa może jakieś starawe ????? Przy takim cyklu powinno już serducho bić i pewnie biło . A wymiary dzidziusia zgadzały się z terminem OM ????
DzikaBez miała tak samo ( pisała o tym ) na usg w poradni ( nfz) nie było widać pracy serduszka a u lekarza prywatnie na lepszym usg , w tym samym dniu , widać było pięknie . Nie martw się , chociaż wyobrażam sobie , ze te czekanie nie jest fajne
DzikaBez miała tak samo ( pisała o tym ) na usg w poradni ( nfz) nie było widać pracy serduszka a u lekarza prywatnie na lepszym usg , w tym samym dniu , widać było pięknie . Nie martw się , chociaż wyobrażam sobie , ze te czekanie nie jest fajne
Ostatnia edycja:
JUSTA19854
mama wikusi2010
mam pytanie odnośnie spodni z Decathlonu może mają jakąś nazwe jeszcze aby można było sobie podejrzec?
mam pytanie odnośnie spodni z Decathlonu może mają jakąś nazwe jeszcze aby można było sobie podejrzec?
reklama
Kingusia91
Nie wiem jaki sprzęt ma lekarz. Chodzę prywatnie. Usg miałam robione w środę i serduszka jeszcze nie było widać
Lekarz wyliczył mi termin na 24.06 a z usg 26.06
Lekarz wyliczył mi termin na 24.06 a z usg 26.06
Ostatnia edycja: