reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Tez trzymam kciuki za wszystkie wizytujace &&&&&&
Ja mam dopiero za miesiac:( tez Wam tak rzadko kaza przychodzic??

a czy masz jakieś problemy z ciążą że chciałabyś częściej? raz na mc to nie rzadko tylko dość często :tak:
Prawidłowa ciąża to nie choroba wymagająca cotygodniowych konsultacji lekarskich.
Podczas poprzedniej ciąży chodziłam co 5 tygodni, w 9 miesiącu raz po 2 a raz po tygodniu, potem już porodówka :)
Chyba natis chodzi raz na tydzień ze względu na krwiaki i krwawienia, ja też z krwiakiem ale na szczęście bez plamień więc co 3 tygodnie na razie.

natis z tym zapachem i moczu i potu nic dziwnego, skoro węch się wyczulił to siebie też łatwiej wywąchać ;-) dziewczyny dobrze radzą żeby więcej pić, tyle że ty leżąc będziesz musiała częściej do kibelka biegać i wstawać... i tak źle i tak niedobrze... :tak:

RobaczekII współczuję rota... nie umiem pomóc, tylko będę trzymać kciuki zeby szybko wam przeszło :happy2:

reklama
Witajcie dziewczyny!

Ja wreszcie zaczęłam trochę lepiej spać. Chyba to po tych lekach nie wstaje juz w nocy na siusiu ;-)

Zazdroszcze Wam apetytu. Ja na nic nie mam ochoty. Znowu schudłam 2kg.

Miłego dnia kobietki :-)

Witam sobotnio :-)

Dziewczyny ratujcie, przez 3 dni leczyłam się globulkami Pimafucun i do tego tym samym kremem. W środku wszystko ok ale na zewnątrz piecze, szczypie i normalnie jakby mi popękało - chyba mnie ten krem Pimafucin mega podrażnił :szok: Powiedzcie z czego najlepiej zrobić jakieś nasiadówki (tantum rosa?) czy coś innego? Czy może jakimś jogurtem czy kefirem smarować? Zwariuje normalnie od tego pieczenia :-(

Isies - niestety nie mam pojęcia, idź może lepiej do lekarza, napewno coś poradzi.

Robaczek - przykro mi, że Ciebie też dopadło. Trzymam kciuki za łagodny i szybki przebieg.

anula - przykro mi, że miałaś tak kiepski dzień, dziś będzie lepiej :). Przypomniałaś mi, że też muszę oddać w końcu książki do biblioteki - przysłali mi już wezwanie i karę. Muszę jechać do innego miasta, a nie mam jak się ruszyć :(. Mój M. nigdy nie zdąży.

Witam sobotnio :-)

Dziewczyny ratujcie, przez 3 dni leczyłam się globulkami Pimafucun i do tego tym samym kremem. W środku wszystko ok ale na zewnątrz piecze, szczypie i normalnie jakby mi popękało - chyba mnie ten krem Pimafucin mega podrażnił :szok: Powiedzcie z czego najlepiej zrobić jakieś nasiadówki (tantum rosa?) czy coś innego? Czy może jakimś jogurtem czy kefirem smarować? Zwariuje normalnie od tego pieczenia :-(

Mysle ze mozesz sprobowac smarowac mascia cotrimazolum ( nie wiem czy dobrze napisalam). Mozna uzywac w ciazy i dostepna jest bez recepty. Ja nia smaruje bo mam tez podraznienia-odparzenia od wyciekajacej luteiny. Mi pomaga. Polecila mi to moja gin.
Ja dalej leze plackiem i biegam co chwile do lazienki :-( dzieki za wsparcie i mile slowak

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry