reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Gosiak i u Was.tak pięknie na.dworze? :-D korzystaj! Kochana, musze dzisiaj podgonic, bo jutro J.przyjeżdża, lubię wszystko porobić,by weekend był tylko dla nas ;-) a sobota ma być piękna, także pewnie wyruszymy gdzieś :-)

Zosia spi, makaron ugotowany, Czekam aż mi paznokcie wyschna i idę się przebrać.

reklama
Dobrze, że ten dzień juz się kończy.

Jeszcze do południa jakoś się trzymalam, ale później juz z każdą godziną było coraz ciężej. Totalny brak sił. Mikołaj towarzystwa ze mnie nie miał. Na szczęście byl grzeczny. Tylko spać nie chciał. Zaliczył dziś tylko jedna drzemke i od 12.40 do samego wieczora był na nogach. Troszkę gorszy humor, ślinotok straszny, wszystko pcha do buzi, nieco podniesiona temperatura - niech juz te żeby wyjdą. :-(

Bona, pierogi zrobione i zjedzone. Ale Mikołajowi zdecydowanie bardziej podobało się robienie babki.

Mikoto, Ty Pracusiu. Nuda Ci nie grozi. Myśmy tez dziś byli na dworze, choć tylko godzinie. Miki poganiał po trawie, pokopał w piaskownicy. Niby było cieplutko, alwe jak wiatr zawisł to głowy urywalo.

Teri, prasowanie nie zająć nie ucieknie. Odcisków od żelazka nie dostalaś? :p

Gosiak, udał się spacer?

Cos się kiepsko czuję. Juz i mnie przeczyscilo. Dobrze, ze juz leże, bo co się rusze to mnie zrywa. Aro juz mi herbatę robi. Oby do rana przeszło.

Nocka dobra, nie wiem czy z racji, że synek już się przestawił czy ze zmęczenia obudził się na mleko dopiero o 5.00. Zrobiliśmy babeczki z malinami i już są zjedzone. Na targu kupiłam kilka rzeczy dla Filipka m.in. koszulę, kamizelkę, pajaca polarkowego i bluze a sobie kaloszki. Odwiedziliśmy moją koleżankę ale Filipek był nieznośny i ledwie herbatkę zdążyłam wypić. Rozmawiałam z sąsiadką, chcą sprzedać mieszkanie (pod nami) i się budować, ciekawa jestem jacy sąsiedzi nam się trafią, mieszkam w domu dwupiętrowym, gdzie są trzy rodziny. Na dole mieszka mój brat, a na górze my. Oby dobrzy ludzie się trafili a nie jakaś patologia. To tyle o nas.

emka01 jak dobrze, że mała zaczyna normalnie jeść i buźka się zagoiła

Palindromea ten Masterszef jest genialny, ale pomocnik Ci rośnie, Filip wszystko wpakowałby do buzi i tyle go widzieli. Filip dziś podobnie jak Mikołaj na jednej drzemce, mało kiedy uda mi się go uspać dwa razy w ciągu dnia. Mam nadzieję, ze u Was to nie żaden wirus, bratowa dziś dzwoniła, że synek 10-cio miesięczny pół nocy wymiotował i ja też coś kreci, chyba coś w powietrzu jest.

Kingusia91
Laura wypiła 200ml to faktycznie duzo, Filip wypija 150ml a jeszcze niedawno tylko 120ml. Ekstra kurteczka.

teri114 szkoda, że nie udało Ci się kupić tej kurteczki. U nas tak samo wygląda pobojowisko w Lidlu w dniu dostawy towaru.

Bona87 dobrze,że Misiu pospał dobrze

Na jutro plan jest następujący: mam nadzieję wbić się do fryzjera aby coś zrobić z włosami a wieczorem wybieram się na tłuczenie do koleżanki z pracy, więc chłopaki zostaną sami. Spokojnej nocki

Witam
Jestem po audycie. Było ciężko. Oj bardzo. Ale raport przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Mam nadzieję że to będzie miało wpływ na wysokość mojej październikowej premii :p

Teraz jeszcze jutro i weekend. A dziś odstresowalam się myjac okna
Palin
Kochana oj nie dobrze że się źle czujesz. Lez i odpoczywaj. Niech już minie.
Teri
Ja już 2 raz zapomniałam o Lidlu
Kinga
Piękna kurtalka
Mikoto
Czeka was miły weekend. J przyjedzie to dla was małe święto. Jak u nas kiedy P nie pracuje w weekend

Emka
Zdrówka dla was 100%
Gosiak
Koleżanka z UK narzeka ze jesień u was

Palin - zamiast na spacer wybraliśmy soe do sklepu aby pokupowac pare rzeczy z mojej listy takze nie duzo mi zostalo juz ;) mam nadzieje ze jutro bedziesz sie czuc lepiej.

Justa - czekam na fotki po fryzjerze

Wisienka - &&&& za premie i coz jesien jesien. Dzis bylo wyjatkowo ladnie bo az 22 stopnie , ale to pewnie jednorazowe wybryki pogody.

Zamowilam dzis materacy i psu jedzonko takze tylko wyczekiwac kuriera ;)

Hej laseczki...
miałam nadrabiać i być na bieżąco ale nie bardzo mi to wychodzi. Wciągła mnie książka :-p i na moje romansidło poświęcałam ostatni czas.
Bartek miał wczoraj szczepienie które przeszedł niezwykle dzielnie !! zająknął się tylko przy ukłuciu i nie płakał :szok: Wojtuś bardziej się stresował niż sam zainteresowany :-p, szczepiony był priorixem więc mam nadzieję że nie będzie żadnych NOPów:sorry2:

mojego nadal trzymam w ryzach za to jak w sobotę mnie potraktował, a ja rozsyłam swoje CV i podania. może co z tego będzie...

Palin lepszego samopoczucia !!:tak:

reklama
Melduję się nocną porą :-/

Dopiero się Uporalam ze wszystkim. Góra prania wypasowana, kurze w salonie starte, kuchnia i łazienka.umyte, królik poporcjowany juz w zamrażarce, pościel zmieniona. Padam nogami w górę :-/

Teri tak.jak Ci pisalam, w Lidlu zostały jedynie folie po kurtkach :-/

Gosiak Mikotkowy Tata widział już kolczyki, tydzień po przeklucia uszu. Co kupiliscie? Co jeszcze zostało na.liście? Ps. Uwielbiam listy :p

Palin fotorelacja z robienia pierogów, rewelacyjna! Dziękuję.za szczegółowe objaśnienie poszczególnych czynności ;-) niech zęby szybko wychodzą :-( mam nadzieje, ze jutro będziesz sir juz dobrze czuła.

Justa co zrobisz z włosami? Tez musze się umówić do.fryzjera.i to pilnie :-/ co to za babeczki? Czekam na.zdjęcia zakupów :-D

Wisienka premia musi być wysoko zabójcza! No musi! Za taką solidną pracę nie może być inaczej! Dokładnie, dla nas to święto,tym bardziej, że naprawdę bardzo rzadko są to weekendy bez imprez :-( na.takim tluczeniu chyba Asiulka ostatnio.była, to coś związanego.z.zamazpojsciem.

Asiulka co czytasz? oby obyło się bez NOPu! W jakiej branży szukasz pracy?

Spokojnej nocy Kochane!

Do góry