reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie z kawą!

Zosia wstala o 6.40, zjadla, robimy poranny przegląd książeczek ;-) całą noc padał deszcz, ale za to dzisiaj obudziło nas piękne słońce :-D

Gosiaczku jak.noc?

Emka Najważniejsze, że Wychodzicie na prostą! :-D masz rację, skonsultuj kciuk z innym lekarzem. I ta temperatura, bardzo długo to już trwa :-(

Teri pewnie Szykujesz się na polowanie w Lidlu! :-D powodzenia! daj znać czy kupiłaś ;-)

Palin do.której Mikołaj pospal?

reklama
Dzień dobry kochane.
Ależ zimny poranek. O 6 było tylko 5 stopni :eek:
Emka mam nadzieję że Malutka już zdrowieje. Oby paluszek szybko się zagoił. A na tą temperature co mówił lekarz?
Teri znam to uczucie jak w końcu włączą ciepłą wodę :-D najgorsze to kąpanie i mycie naczyń... Daj znać co upolowałaś w lidlu :tak:
Gosiaczku jak dzisiaj humor? Lepszy?
Palin pospaliście?

Laura wczoraj wieczorem zjadła prawie 200ml mleka czyli bardzo dużo jak na nią, myśleliśmy że pośpi dłużej bo zasnęła o 21 a tu już przed 6 kręcenie :dry: ale był powód - przesikała się. Poszło bokiem i wszystko mokre, bodziak, pajacyk i prześcieradło w łóżeczku.

Ewidentnie się nie wyspała bo już mnie prowadza do łóżeczka i przytula się do wszystkiego do czego się da :-p

Próbowałam wczoraj zrobić zdjęcie mojej małej modelce w zimowej kurtce ale tak ją wzięło na wygłupy że wszystkie zdjęcia mamy w ruchu :-D śmiechu było co nie miara :-)
Zdjęcie0931.jpgNajlepsze zdjęcie! Laury mina na hasło "mama zrobi Ci zdjęcie ":-D

Zdjęcie0935.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0931.jpg
    Zdjęcie0931.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie0935.jpg
    Zdjęcie0935.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 38
Kingusia Laura wygląda bosko w tej kurtce! <3 świetnie leży! A Minka jest genialna! :-D co dzisiaj porabiacie? Wiadomo juz co z autem?

Teri godzina zero wybiła :p mam nadzieje ze kupiłaś to,co chciałaś :-)

Bona jak Michas? Spal spokojnie? Ja wstawalam dwa razy do Zosi, za pierwszym razem się kręciła, a za drugim,żeby ją okryć. Dzisiaj spala pod kołderka :-o

U nas takie ostre powietrze :-o słońce,ale zimno,ale najwazniejsze ze nie pada :-D wyniosłam dywaniki na balkon, poodkurzalam, wstawilam pranie z pościeli.

Dzień dobry.

Aaaaaaa, nie wyspałam sie :-( Czekam jakiegoś wolnego Ara, żeby zrzucić na niego nocny dyżur, a samej zabunkrowac się i porządnie wyspać. Ale raczej sobie dłużej poczekam, bo nawet w weekend Aro ma służbę :-\

Mikoto, Mikolaj już po 4 zaczął się kręcić. Dostał mleko i jeszcze przyznał. A 5.20 zarządził wstawianie. Jeszcze trochę i zacznie wstawać przed kurami ;-)

Kingusia, jeszcze Aro przed pracą chwile Mikołaja zajął, żebym mogła dospać, ale to juz nie spanie a tylko kręcenie się. Slicznie Laura wygląda w tej kurteczce. Chyba tez muszę zacząć się rozglądać za czymś dla Mikołaja.
skręcenie
Teri i jak polowanie?

Młody zjadł mi polowe śniadania (dba, co by mamie za dużo kg nie przybyło :p ) i po poszedł na drzemke. A ja chwile odsapne i idę szykować kuchnie na kolejne zmagania Maserszefa ;-) Dziś pierogi...

Mikotku auto chyba bedzie trzeba naprawić bo takie sprzedać będzie ciężko a i nie wiadomo co kupić potem... tyko że koszty będą duże. Kuzyn oszacował że raczej w tysiącu się nie zmieścimy :no:

A kurteczka faktycznie super. Wzięłam roz 86 i myślałam że będzie troche za duża a teraz się zastanawiam czy przechodzi w niej całą zime... no nic najwyżej będziemy się później martwić.

Dzien dobry,

pogoda do kitu..musialo przez noc padac, jest mgla, szaro, buro i ponuro :dry: niby teraz nie pada i jest w miare cieplo, bez wiatru. Zobaczymy jak reszta dni.
U nas nocka tez krecaca, wstawalm 2 razy a po 5 Tymek juz nie chcial zasnac. Posmarowalam dziaselka i sie krecil, wiec przed 6 wyladowal u nas ale juz nie zasnal :sorry: teraz zasypia na drzemke.

Terii - niby tylko ciepla woda a czlowiek jak na zbawienie czeka :-D Powodzenia w Lidlu !!!

Palin - u mnie mala tez sie usadowla po prawej stronie i kopie sobie i kopie, ale ciesze sie, bo przynajmniej wiem, ze w miare dobrze odwrocona juz jest ;-)

Mikotku - widze, ze Zosia takze ksiazkowa :tak: my pol dnia z ksiazeczkami spedzamy, ale ciesze sie z tego bardzo, bo nowa ksiazeczka jak sie pojawi to sprawia mnostwo radosci - podziwiam za pierogi !!! ja nie lubie robic , ale jesc juz tak :-D siostra E wymyslila, aby farsaz na ruskie (u mnie sie z cebulka robi) zawijac w nalesniki i potem podsmazyc :-p tak samo smaczne a o ile szybciej :-D

Kinia - Pieknie Laura wyglada, u nas tez zdjecia w ruchu ;-)

Humor dzis niby troche lepszy, ale powiedzialam E , ze jak wreszcie pogadamy to moze bedzie lepiej, bo ja mowie, a on nic :dry:

witam z kawusia

dziekuje za kciuki ale niestety wyszłam z niczym jak już nie mogłam wjechać na parking pod lidla bo sie nie dało sznur aut stał koło drogi na chodniku juz wiedziałam że nic nie kupie :wściekła/y:co tam się działo !!!!!!!! :wściekła/y:nawet nie widziałam tych kurtek !! ludzie brali po kilka mierzyli potem rzucali byle gdzie :wściekła/y:przeszłam cały lidl ale nie znalazlam ani jednej w rozmiarze który chciałam :wściekła/y:z tego wszystkiego juz wyszlam zła bo nawet chodzc sie nie dało tyle ludzi z tymi wozkami po nogach jedzą :wściekła/y:w poniedziałek maja być fajne dresy nie wiem może o 7 już tam koczować ??:dry:
za to na dworku na pociesze piękne słoneczko i cieplutkooo

nie mam na razie weny więcej pisac bo zła jestem ... buziaki

Wrocilysmy z dworu i usypiamy sie. Rosa po kolana, Zosi w to mi graj :p pomagala mi wieszać pranie, poranny jogging mam zaliczony :-D biegalam za nią i klamerkami,które roznosila po calym podwórku :p

Palin.:-( z czym będą pierogi?

Kingusia kurcze :-( ja kupiłam Zosi 98 i 92, ta większą na srogi mróz ;-)

Gosiak Zosia uwielbia ksiazeczki :-D dobry patent z tymi naleśnikami. Najważniejsze,żebyście rozmawiali :-*

Teri szok! :-o ale taka jest żałosna prawda :-/ ludzie nie patrzą na.nic :-( u nas zawsze długo przed otwarciem parking pełen aut, emerytek,ciężarnych i matek z dziećmi. Najgorsze,że nikt.na nikogo nie zwaza :-( ja nigdy nie zabieram.na takie akcje Zosi, dziecko by staranowali. Najgorsze są babcie wyslanniczki :-/ biorą po.kilka sztuk,a potem za kilka dni, matki oddają ten.towar. Napij się z nami kawy, humor wroci :-* ;-)

Drugie pranie sie kończy. Zosia usypia, pora na śniadanie :-D

Gosiak, nam na badaniu juz mowili, że główka na dole, ale do tej pory kopala po lewej. Teraz by mnie to nie przeszkadzało, żeby nie doświadczenia z Mikołajem (od tego gniecenia wątroby trafilismy do szpitala i zaczęła się akcja cholestaza).

Teri, szkoda ze się nie udało. Niestety ludzie potrafią jak zwierzęta się zachowywać, a nawet gorzej. Masakra.

Miki cos spać nie chce. Robimy ostatnie podejście. Jak się nie uda to będzie tylko jedna drzemke później. I więcej naruszenia, bo się od tych zębów robi nieznosny.

reklama
Mikoto, normalnie bym robiła z ziemniakami, ale skoro wczoraj była babka, to dziś pierogi z mięsem. Albo cos na podobne, zobaczymy co Mikołajowi wyjdzie

Do góry