JUSTA19854
Fanka BB :)
Dzionek nam minął dobrze, rano zakupy potem drzemka 1,5 godziny. Póżniej byliśmy na dworze i pojechaliśmy po malinki. Synek już zasnął ale nie spał po południu mimo, że był zmęczony, mam nadzieję że w nocy nie będzie płaczków. Filipek pogardził dziś moją zupką i szybko musiałam wymyśleć coś innego, skorzystałam z przepisu gosiak_85 na placuszki z cukini, zjadł wszystkie.
mikoto też kilka razy chciałam kupić maliny i nie było, przyjaciółka ma ogrodowe więc skorzystałam i Filipek już zjadł kilka, teraz się zastanawiam, czy babeczki zrobić dziś czy jutro.
gosiak_85 doskonale Cię rozumiem, bo ja też nie jestem stworzona do karmienia piersią, fajne buciki ma Tymuś
MatkaEwa miło widzieć Twój wpis na bb,
Kingusia91 fajnie, ze spotkanie się udało i Laura pobawiła się z Zosią
Jutro rano wybywamy na targ, a popołudniu pojedziemy do mojej znajomej, więc dzień pewnie szybko minie.
mikoto też kilka razy chciałam kupić maliny i nie było, przyjaciółka ma ogrodowe więc skorzystałam i Filipek już zjadł kilka, teraz się zastanawiam, czy babeczki zrobić dziś czy jutro.
gosiak_85 doskonale Cię rozumiem, bo ja też nie jestem stworzona do karmienia piersią, fajne buciki ma Tymuś
MatkaEwa miło widzieć Twój wpis na bb,
Kingusia91 fajnie, ze spotkanie się udało i Laura pobawiła się z Zosią
Jutro rano wybywamy na targ, a popołudniu pojedziemy do mojej znajomej, więc dzień pewnie szybko minie.