reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dzionek nam minął dobrze, rano zakupy potem drzemka 1,5 godziny. Póżniej byliśmy na dworze i pojechaliśmy po malinki. Synek już zasnął ale nie spał po południu mimo, że był zmęczony, mam nadzieję że w nocy nie będzie płaczków. Filipek pogardził dziś moją zupką i szybko musiałam wymyśleć coś innego, skorzystałam z przepisu gosiak_85 na placuszki z cukini, zjadł wszystkie.

mikoto też kilka razy chciałam kupić maliny i nie było, przyjaciółka ma ogrodowe więc skorzystałam i Filipek już zjadł kilka, teraz się zastanawiam, czy babeczki zrobić dziś czy jutro.

gosiak_85 doskonale Cię rozumiem, bo ja też nie jestem stworzona do karmienia piersią, fajne buciki ma Tymuś

MatkaEwa miło widzieć Twój wpis na bb,

Kingusia91 fajnie, ze spotkanie się udało i Laura pobawiła się z Zosią

Jutro rano wybywamy na targ, a popołudniu pojedziemy do mojej znajomej, więc dzień pewnie szybko minie.

reklama
MatkaEwa, wpadają do nas tutaj jak tylko się da.

Gosiak, jawalcze z sobą o te tempo, bo jak sobie teraz odpuszczenie, to potem juz w ogóle będzie ciężko nabrać rozpędu. Super wygląda Tymek w tych butach wiązanych. Nie ciąga za sznurowki? Miki by miał wieczną zabawę.

Kingusia, widać Laurze potrzebne towarzystwo do biegania :p E tam taki tajfun to pewnie byś zniosła co jakiś czas. Fajnie, ze Laura ma taka kolezanke.

Miki śpi, ja juz tez padam. Jeszcze tylko arbuzik i idę spać.

Kinia - super, ze wizyta sie udala i dziewczyny poszalaly

Justa - ciesze sie, ze placuszki smakowaly, musze chyba sama zrobic dla Tymka. &&&&& za dzisiejsza nocke, oby byla tak dobra jak poprzednia

Palin - chce ciagac tylko z poczatku, ale wiaze dodatkowo kokarde w supelek :-pa potem juz zapomina ;-)

Tymek zasypia, ale cos poplakuje, widze ze druga dolna dwojka juz na przezroczystym paseczku. Ale cos czuje ze to nie koniec bo synio slini sie niemilosiernie i pcha paluchy glebokoooo

Melduję się wieczornie!

Wczorajsza paskudna pogodę wynagrodzilo dzisiejsze popołudnie :-D ponad 3 godziny na.dworze! Nareszcie! Zosia wybiegala się, Wyspacerowala. Teraz zasypia.

MatkaEwa ciesze się, że piszesz! :-D jak.tylko czas pozwoli, pisz!

Gosiak dosłownie.garstka.nas została :-( ale za.to jaka :p brakuje Sary, fioletowej, DzikiejBez, Korby, Robaczka, Natis, Anuli, Aski, Betty, Moreny Skalbki, Pauluni, Paulus, Wenusjanki, Minnie, Anusiakanusia, Anilek, Dmuchawca, kari, Smile,Julix. Cześć juz wróciła do pracy, reszta ewakuowala się na.fb. Gosiaczku, skąd to zle samopoczucie? hormony? Tymek.jest cudny! Ale Mu stylowy outfit zestawilas! Bosko wygląda! Buty świetne, chyba Felini.ma tez takie?

Kingusia Zosie tak mają :p sieją spustoszenie :p :-D to małe.tornado było bodźcem dla Laury ;-) super!

Justa teraz maliny owocują drugi raz, może uda się kupić :-) maliny i.dynie, mam ochotę zrobić.zupe krem z dyni :-D

Palin spokojnej nocy!

Marys, Ankaka. Martam co u Was?

Emka.odezwij.się.:-*

Ostatnia edycja:
Mikotku - moze i to hormony przygotowuja sie na porod.. nie wiem sama :( tak widzialm ze Felinio tez ma cudne butki nie wiem tylko skad. Moze mama zaszalala i conversy syniowi sprawila :p
Ciesze sie ze sie wyszalalyscie na dworzu na pewno Zosi bedzie sie lepiej spalo.

Mala sie dzis kreci niemiłosiernie

Musze i ja dyni koniecznie poszukac. W zeszlym roju zagapilam sie i po haloween juz nie bylo nigdzie, a kremu z dyni nie jadlam nigdy i bym sprobowala ! Jak dorwe zglosze sie po przepis

Czesc dziewczyny,wpadam w locie,z gory przepraszam,ze znowu tylko o sobie.
U nas buzia zagojona,powrot do jedzenia stopniowy ale wazne,ze cos je,te dwa tyg na mleku nas wykonczyly nerwowo. Temp nadal dziwna,skacze w nocy od 35 do 36. Kciuk ni to lepiej ni nie,sama nie wiem co myslec,moze te plukanki wcale nie wystarcza...musze umowic nas do innego chirurga.
Ja po tych ponad 2tyg. bez snu jestem nieprzytomna,nerwowa.

Ucalujcie smyki,spokojnej nocki:)

Mikotku - no tak mamusia uwielbia nexta to i butki sa !!! ja conversy kupie na pewno na wiosne, bo juz teraz nie bede - pewnie niedlugo sezon deszczowy sie u nas zacznie :-( lece sie kapac i bede sie klasc :*

Emka - najwaznijesze, ze wychodzicie na prosta zjedzonkiem to i kciuk sie wyleczy :*

witam ;-)
spałam już od 21 ale nagle tak mi zaschło w gradle że sie aż obudziłam na piciu i spanie przeszło :baffled: Daria dzis spała 2 razy ale dlatego że wstała o 7 i o 10 już poszła spać więc zaliczyła jeszcze popołudniową drzemkę
puścili nam ciepłą wodę !! ależ była radość !! i kolejka do mycia :-D człowiek dopiero docenił taki luksus jak ciepła woda w kranie :sorry2:
dzień dziś ładny więć na dworku bylismy oby sie nie zepsuło zapowiadają jeszcze ciepłe dni :tak:
trzymajcie kciuki żebym dorwała jutro w lidlu kurtkę dla Dawida :sorry2:

gosia wowo ale Tymuś stylowy chłopak !! super wygląda uwielbiam chłopców tak ubranych ;-)hihi hormony grają ja pod koniec to miałam takie jazdy że smiałam się i płakałam na zmianę normalne biały kaftan i wariatkowo :-D
kingusia hehe dobre ja mam takie tornado jak przyjedzie Darii koleżanka Oliwka niby Daria też coś tam zabawek rozniesie ale nie tak jak ona :szok: :) przy niej dopiero widze że Daria to jednak jest spokojne dziecko :-D
Matka Ewa witaj pisz pisz
emka dobrze że piszesz nie znikaj na tak długo bo się martwimy .. wracajcie już do zdrówka
dobra kłade sie może zasnę
spokojnych nocek

reklama
Teri, witaj klubie przebudznych w środku nocy. U mnie po jednej całej przespanej nocy znów kolejna na raty.

Emka, super, ze buzia zdrowa i apetycik się poprawia. Paluszek tez się zagoi.

Gosiak, ech te hormony. Co by to było, gdyby one rządziły facetami? :p
Fajne są takie wiercioszki. Moja Bałda juz sobie upatrzyła miejsce, gdzie najlepiej gmerać mamie. Szkoda tylko, że blisko wątroby. Znów mi ją dziecko skatuje :-\

Wracam do prob spania. Może wymyślę kolejne części z cyklu Masterszef, bo na razie czekają odcinki: "pierogi" i "naleśniki" :-D

Do góry