reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie!

Noc bardzo dobra. Wstałam raz do Zosi. Pospalysmy do 7.30. Zosia wlasnie zjadla mleko, a ja zaraz ruszam ogarnąć dom po nocy. Za oknem piękne słońce,ale jest zimno :-(

Wisienka jak noc?

Kingusia Laura spala spokojnie?

Emka jak kciuk Ninki?

Palin Mikołaj punktualnie wstal, jak.zawsze? ;-)

Gosiak Wyspani? Dzisiaj skosztowalam tarty, następnym razem zrobię masę z jednego serka mascarpone, wyszła dość wysoka warstwa, dla mnie wystarczyłaby połowa ;-) no i.oczywiście obowiązkowo maliny ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
jestem Mikotku jestem ;-)przepraszam że na dwa słowa ale czasu brak pokój pomalowany kolor taki jak oczekiwałam wczoraj jeszcze prasowałam i wieszałam firany cały dzień lało więc i tak nigdzie nie wychodzilismy :wściekła/y:ale miałam za to czas na porządki ;-)cały dzień nie miłam tez netu tzn był ale tak mulił że nie na moje nerwy wiec i komp odpadł to czasu było baaardzo duzo ;-) fotki zrobie jak znajdę chwile
puki co jedziemy na miasto bo msze podrzucić dywan do pralni nie pada słonko świeci ale wiatr zimny wieje :dry:a od dizs aż do 1 wrzesnia ma nie byc cieplej wody :wściekła/y:robią remont inastalacji przed zimą no ale cały tydzień bez ciepłej wody masakra :wściekła/y:
odezwę się wieczorkiem buziaki :*

I znów poniedziałek :-)

Weekend zleciał szybko, chociaż Michaś wczoraj był MOCNO ZAJMUJĄCY, jeśli wiecie, o co chodzi :-D Idą mu górne trójki i chyba przez to nie był w humorze. Ale dziś wstał o 7.30 z uśmiechem na ustach, więc może będzie ok.

Misiowi się pozmieniało i nie chce jeść na śniadanie swojego ukochanego Sinlaca :no: Dostaje więc kanapeczki z szyneczką i wcina, aż mu się uszy trzęsą. Postawiłam sobie za punkt honoru urozmaicenie diety Michasia, bo chyba skaza odeszła w zapomnienie na szczęście. Dziś pomidorówka albo drugi wariant - cielęcinka z brokułami. Chociaż, znając mojego syna, zje jedno i drugie :tak:

W pracy dużo pracy, ten tydzień będzie dość nerwowy, więc trzymajcie kciuki, żeby wszystko udało się na czas!

Emka- to wspaniale, że Nince wrócił apetyt!!! Oby waga zaczęła rosnąć ;-) No i ten kciuk niech się szybciutko goi :tak:

Mikoto- czyli Zonia szybko przywykła do spania w swoim pokoiku :-) Piękna nocka za Wami! Nie pojechaliśmy do bratanicy, bo w tym tygodniu to oni przyjeżdżają do nas na kilka dni, więc i tak się spotkamy :tak:

Kingusia- może poszukaj czapeczek w necie? Super, że zakupy udane!!!

Gosiak- czekamy na zdjęcia z sesji!!! Widzę, że zakupy udane, a dziś cd ;-)

Palin- zdjęcia na fb świetne, pięknie wyglądałaś!!!

Wisienka- my też byliśmy w zoo, tylko że w czwartek i w Łodzi :-D:-D Taka różnica :-D Jesteś super zorganizowana!

Kończę, bo pasterka mnie zastanie, udanego dnia!!!

Mikotku Laura do 2 popłakiwała co chwilę. A potem wrócił tatuś i spała już spokojnie do rana :confused:
Ona chyba jest taka niespokojna jak jego nie ma... :dry: choć nie raz był i też popłakiwała. Może to zbieg okoliczności...

Zdjęcia zakupów będą za chwilkę jak się ogarnę :tak:
Jeszcze dzisiaj byłam w lumpku i kupiłam nowe adidaski z metką z mothercare, sukeinkę z nexta tunikę h&m i nową koszulę z metką z primarka :-) trafiły mi się same perełki :-)

Dzień dobry.

Mikoto, nie wiem o której Miki wstał, bo ja się obudziłam za piętnaście 8 :p (ale w nocy miałam 2godzinną przerwę w spaniu) Teraz dal się juz położyć na odpoczynek/drzemke, wiec musiał jakoś kolo 7 wstać (wczesniej Aro by mnuie obudził wychodząc do pracy).

Teri, to nie mogli zrobić konserrwacji jak były upały? (U nas nawet zimna była w kranie letnia) Cały tydzień bez cieplej wody, kiedy za oknem tez chłodno, brrrrr.

Bona, to Misio ma apetyt. No co się będzie dzieciowym jedzonkiem opylał - dawaj mama kanapcie :-D

Miki tez woli juz konkretne jedzenie, w dodatku w takich ilościach, że tylko się za głowę łapać. W sobote zjadł Ara całego kotleta i polowe ziemniaków, na kolacje 3 kanapki i w łóżeczku butle kaszy. Wczoraj tez miał wielki spust. Dziś w nocy dojadał mleko, a na śniadanie pochłonął moje 3 kanapki (mimo, ze wczesniej wciągnął kasze).
Oby Misiowi te trójki szybko wyszły.

Pogoda dziś spacerowa, więc wyjdziemy trochę na dwór. Trzeba tez zrobić jakieś zakupy (nie mam pomysłu na obiad), uzupełnić zapasy pampersowe. Ale albo dopadła mnie niemoc, albo lenistwo, lub jedno i drugie.

Dzien dobry :tak:

Nocka srednia, Tymek troszke sie krecil wiercil poplakiwal , ale za to 2 sie przebila !!!! wiec stan uzebienia na dzis 7 sztuk !!!! :-D

Mikotku - to ja zrobie z jednego serka jak dorwe ciasteczka. Och z ta pogoda...chyba naprawde musimy sie przestawic na chlodniejsze dni...ja juz to chyba powolutku zrobilam. Ale dziwe sie, ze i w Polsce tak chlodno bo przeciez czasem uplay ciagnely sie do polowy wrzesnia.

Terii - czekamy na fotki pokoju !!!!

Bona - tylko sie cieszyc , ze Michas je !!!! u nas to samo - co nie dam znika :-p

Kinia - super zakupy dzisiaj !!!! uwiebilam takie !!!

Wczoraj wieczorem jeszcze sprzatnelam lazienke, ale chcialam z rana wejsc do czystej i pachnacej :tak:

Oto wczorajsze zakupy : 20140825_091857.jpg20140825_092041.jpg20140825_092206.jpg20140825_092413.jpg

Jeansy z serduszkami sa poprostu cedne, rozmair 3-6 miesiaca, wiec za duzo w nich nie pochodzi ;-)

A oto 2 foteczki z sesji Lukasa (11 dni):

O17A8338.jpgO17A8407.jpg

Załączniki

• 20140825_091857.jpg
    20140825_091857.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 45
  • 20140825_092041.jpg
    20140825_092041.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 41
  • 20140825_092206.jpg
    20140825_092206.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 45
  • 20140825_092413.jpg
    20140825_092413.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 43
  • O17A8338.jpg
    O17A8338.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 49
  • O17A8407.jpg
    O17A8407.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 43
Teri i u nas wczoraj lalo cały dzień :-/ dzusiaj za to, dla równowagi, piękne słońce :-D strasznie długo bez cieplej wody :-o czekam na zdjęcia :-*

Bona super, że skaza to.juz wspomnienie :-D teraz bedzir o wiele łatwiej :-) Bona gdzie u nas jest jakiś chiucholand super?

Kingusia ale się obkupilas :-o chwal się Szybko zdjęciami tych perełek!

Palin Mikołaj ma naprawdę spust :-o :-D

Gosiak gratuluję kolejnego zabka! Ida hurtem :-D piękne ubranka! A w kurteczce się zakochałam! :-D zdjęcia Em. Niezmiennie zachwycają!

Zosia usypia. Dwa prania wiszą, dywaniki wietrza sir na balkonie, przeorganizowalam Zosi szafę, Spakowalam letnie rzeczy,podlalam kwiaty. Pora na.śniadanie :-)

Zdjęcie0904.jpgZdjęcie0903.jpgZdjęcie0902.jpgZdjęcie0901.jpgZdjęcie0900.jpgZdjęcie0899.jpgZdjęcie0898.jpgZdjęcie0897.jpgZdjęcie0896.jpgZdjęcie0895.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0904.jpg
    Zdjęcie0904.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie0903.jpg
    Zdjęcie0903.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 38
  • Zdjęcie0902.jpg
    Zdjęcie0902.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcie0901.jpg
    Zdjęcie0901.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie0900.jpg
    Zdjęcie0900.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie0899.jpg
    Zdjęcie0899.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 35
  • Zdjęcie0898.jpg
    Zdjęcie0898.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 38
  • Zdjęcie0897.jpg
    Zdjęcie0897.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcie0896.jpg
    Zdjęcie0896.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie0895.jpg
    Zdjęcie0895.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Mikotku - o tak kueteczka jest supper, zapinana na trzy zatrzaski ale tak od gory tylko :tak:

Kinia - BOSKI ciuszki a sukieniusia jeansowa i koszula poporstu cudne !!!

Czekamy a zTymek wstanie i smiagamy :) oby i mi udalo sie zrealizowac liste :tak:

Do góry