reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Palin dziewczynkowo się u Was zrobiło :-) i bardzo dobrze :tak: śliczne ciuszki.

Mikoto i jak śpi Zosia?

M, właśnie wraca od kuzyna mechanika. Niestety przy aucie poważna usterka. Nie wiem czy warto to naprawiać... zastanawiamy się czy go nie sprzedać...

reklama
Hej kochane :*
Zacznę od tego, że wszystkie ubranka kupione dla waszych dzieciaczkow są prześliczne.
U nas bez zmian. Antolkowi wyszedł 7 ząbek. Lewa dolna czwórka. My tutaj wypatrujemy dolnych dwojek a tu niespodzianka :) Fajny z niego lobuziak. Julia zaś poniedziałku doczekać się nie może. Jutro czekają nas zakupy ciuchowe i nie wiem kto się bardziej na nie cieszy Julia czy ja :) Musimy kupić bluzki spodnie bieliznę bluzy buty itp itd. Do tego w sobotę ślub siostry na ktorym mam być swiadkowa. Tylko w co ja się ubiore :)
Dzisiaj tez nawiedzila nas tesciowa z worami warzyw. Juz sporo pomylam i zamroze. I mysle na co resztę przerobić :) Krystianek wziął dzieci na dwór więc biorę się bo z nimi juz nic nie zrobię. Wieczorkiem zajrze i postaram się poodpisywac bo teraz tylko szybko o nas
Caluje :*

Wrocilismy jakos po 3 godzinach i padam.... Tymek zjadlposzedl na drzemke ale po godzinie wstal mega marud.

Takie zakupy w olbrzymim centrum nie dla mnie...za duzo ludzi i chodzenia.
Ale co chialam kupic malemu to kupilam :

20140825_172734.jpg20140825_172819.jpg20140825_172852.jpg20140825_172905.jpg

Butki sa troche wieksze, ale wszystko co bylo dobre bylo z niezbyt dobra podeszwa i nie chcialam brac. Obym nie zwariowala ze sznurowanie :-p ale wypatrzylam tez dla Tymka butki na zime (tez niestety wiazane), ale cozz... no i zakochalam sie w kurteczce zimowej z H&M i chyba sie na nia skusze, zapinana z boczku, ale boska

Kinia - Laura wyglada cudnie !!!
palin - sliczne sukienusie na lato macie ! i dzieki Tobie zdalam sobie sprawe ze nie mam czapy na zime dla Nelki !!!!

Załączniki

• 20140825_172734.jpg
    20140825_172734.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 45
  • 20140825_172819.jpg
    20140825_172819.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 20140825_172852.jpg
    20140825_172852.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 45
  • 20140825_172905.jpg
    20140825_172905.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 42
cześć ;-)
jej ale szał zakupowy na bb ;-):-)
Gosia cudne buciki i kaloszki już są ;-)
dziś ładny dzień był nawet tylko ten wiatr taki zimny zawiewał
pospacerowaliśmy do 17.30 chłodek nas przegonił :dry:
teraz robimy sobie gorące kakao bo nam zimno z Dawidem :sorry2:
gosia hihi żaden remont tylko malowanie scian :-p
kochane nie wiem czy bedzie dobrze widac kolor na zdjęciu na żywo jest to taki bardzo jasny szary farba skaliste wybrzeże :-D chciałam żeby pasowało do szarego narożnika ;-) do takiej szarości bardzo lubię dodatki w kolorze pudrowego różu więc już poluje na firany w szaro - różowe pasy kiedys takie widziałam u nas a teraz juz nie ma :dry:puki co mam dodatki w odcieniach zieleni do szarego nawet ładnie ale choruje na ten pudrowy róż :-p
Mikoto ojj zaskoczona byłam ża tak długo ale po 1 kazali dzwonic bo może się wyrobia wczesniej ;-)
gary w zlewie a tu zimna woda brrrrr chyba będe goromadzić przez tydzień :-p

to prosze kolor sciany przy okazji Daria szamie serek i myszka na spacerku ;-)

Załączniki

• DSC02847.jpg
    DSC02847.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC02845.jpg
    DSC02845.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 52
Melduję się wieczornie!

W czasie drzemki Zosi pomylam okna w sypialni i kuchni, kwiaty, zrobilam obiad i czas.się skończył :p potem mialysmy gości, jednych i drugich, także było.wesolo.do wieczora. Kapanie, kolacja, usypianie, padam :-( mialam Jeszcze poprasowac, ale odkładam to na jutro. Kupilam kilka rzeczy Zosi, Pochwale sie jak tylko przyjdą :-)

Kingusia zamowilas czapkę?

Paulina gratuluję zabka! Dzieje się u Was,dzieje. Zabki, zakupy, wesela,.szkoła. Co zrobilas z warzyw?

Gosiak super buty! Widziałysmy z Bona te kurtkę w HM. Jest super!

Teri piękna szarość! Będzie pięknie z tymi zasłonami
U nas w salonie, mamy jasny szary i zasłony w kolorze.zgaszonej zieleni, khaki :-/ kupilam je za całe 8 zł :p ale.jestem zadowolona z tego.połączenia.kolorów :-) A Daria jaka wysoka! Ślicznotka! <3 sama pięknie je!

Emka co u Was?

Spokojnej nocy!

Witam tradycyjnie wieczorem
Mało kiedy narzekam, że jestem zmęczona ale dziś walczylam sama ze sobą żeby posprzątać...Zaczęło się od rana. P przedłuzyło się w pracy i rano miałam niezły armagedon. Wstałam o 6 i ledwie zdązyłam 2 wyszykować. Miki do przedszkola a Toś do mojej sis. Potem z 4 piętra leciałam jak torpeda bo czasu było mało z dwójką dzieci, torebką, kubkiem termicznym, plecakiem z Tosia rzeczami, siatką z Mili piżamką i uprana pościelą z przedszkola i wózkiem. Nie wiem jak mi się to udało. Potem zapakowałam dzieciaki do auta i pojechałam zostawić Miki w przedszkolu a tam powtórka z odpinaniem z fotelików, gnaniem w te pędy do przedszkola, potem ubieranie Miki w kapcie bo akurat sama nie chiała, znowu przypinanie Tosia w aucie i droga do Wro. Bylam już maksymalnie spóźniona bo okropne korki na wlocie nas zaatakowały iiiiiiiiiii okazało się, że nie mamy smoczka!!!!!!!!! Jejusiuuuuuu. Na szczęście miałam w torebce stary rózowy Milusi zapodziany, z braku laku wystarczył..uffffffff Odstawiłam Tosia do sis i tam przekazywanie i dyspozycje, żegnanie i tulaski. Zrobiła się z tego 8! Pędem do pracy i cały dzień w gonitwie. Po 16 byłam po Tosia. U sis wypiłam kawę i pojechaliśmy do domu. Po drodze wypadek i znów ogromne korki. Zajechałam o 18! W końcu zjadłam. Zwolniłam P od Miki i kazałam iśc spac bo spał niecałe 4 godziny a dziś znów nocka. Potem krótka zabawa, kapanie, bajeczki utulanie. Kilkukrotne ucieczki z łóżek, w międzyczasie powiesiłam pranie, które nastawiłam jak tylko weszłam do domu. P poszedł do pracy , maluchy zasnęły a ja wziełam się za mieszkanie bo rozgardiasz był straszny. Jak posprzatałam: podłogi, kurze, blaty w kuchni, zmywarka, zlew, umywalka i kibelek to zrobiła się 23. Teraz się wykapię i padnę jak kawka. Jestem wykonczona na maxa... jejujej:confused:
Gosiak
śliczne ciuszki, a granatowa czapeczka boska, gdzie kupiona, może dostanę u nas taką dla Tosia??? E ma talent, gratualcje
Palin
sliczne różowości fiu fiu. Ależ Miki ma apetyt!
Teri
Daria słodka. A szarości teraz na topie, pudrowy róz idealny do tego
Bona
pokaz koniecznie bluzeczki jak przyjda. My szukamy cienkich dresików do żłobka a teraz wszystko takie puchate
Kingusia
ślicznie mojej synowej w koszuli, ciuszki wymiatają
Mikotku
Torpedo ty, wiecznie masz gości, musisz być bardzo lubiana. Poodpoczywaj trochę czasem.
Emka
Jak paluszek się goi?

Własnie sobie przypomniałam, że dostałam dzisiaj worek ogórków i sa w aucie...Ojejeje chcę zapomniec
Nic to poczekają do jutra.

Spokojnych nocek

Wisienka - czpaeczka kupina w h&m z zalozenia chcialam kupic w szaro czerwone paseczki z granatowym wykonczeniem ale nie bylo ;) podziwiam ze jeszcze tyle po pracy zrobilas. Ja bymna pyzzczek padla po przekroczeniu progu;)

Terii - Daria jak stoi to na taka duzaaa wyglada juz dziesczynke. Tak pewnie na nozkach . Slicznosci

Moktku - widze ze uWas czesto goscie, fajnie :) czekam na foteczki ubranek ;)

reklama
Tradycyjnie, przerwa w spaniu.

Wisienka, podziwiam. Ja juz po powrocie do domu z takiego dnia bym powiedziala "pie*****le, nie robię". Masz w sobie moc!

Mikotku, fajnie, ze tylu gości Was odwiedza. Czas wtedy inaczej płynie. No troszkę różowo się zrobiło, ale sporo ubranek jest innych kolorach. No i po Mikim mam dużo - i nic nie jest różowe, wiec się wyrówna ;-)

Wieczór u nas był pod znakiem wielkiego maruda. Miki wstał z 2 drzemki o 16 i 2,5 godziny potem juz był taki rozdrażniony. Cos tylko troszkę nie tak to dostawał ataku złości i płaczu, rzucał się z gryzieniem i waleniem na wszystkich i wszystko. Ubieranie pizamy jak nigdy na syrenie. Mam nadzieje, ze to znów ruszyły troszkę zęby, a nie jakieś przeziębienie od tej wietrznej pogody.

Ja sama cos się kurcze robię pociągająca i gardło trochę Szwedzi. Ojojoj...

Do góry