reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Ciągle pada... :baffled:

Dzień dobry! Jestem, przywołana przez Mikotka :-D
Palin cieszę sie że weselicho udane! Teraz odpoczywaj póki Mikołaj pozwala :tak: poprawin nie ma?
Gosiak czekam na zdjęcia z wczoraj :tak: jestem ciekawa co upolujecie na targu... jak ja Wam tego zazdroszcze :-p

Deszcz leje, dziecko śpi, w domu zimno...
Nie możemy się zdecydować czy jechać na zakupy teraz czy popołudniu :-p Ale ch:-pzrobimy szybki obiad i dopiero pojedziemy bo po dworze i tak się dzisiaj nie pospaceruje...
Wczoraj miałam smutny wieczór bo mąz wrócił z pracy, pobył z nami godzine i dzwonili że musi jechać jeszcze raz. Jak pojechał tak wrócił o 1 w nocy :-( dziś też wieczorem idzie ale za to w dzień będzie z nami.

Trzymajcie kciuki żebyśmy coś kupili bo ja zawsze jak się nastawiam na zakupy to wracam z niczym :-p

reklama
Wsienka właśnie.Zosia tez u nas na.lozku zasypia :-/ mam nadzieje, ze podolamy temu ;-) ok, czekam na.link ;-) udanego.dnia, miłego zwiedzania i smacznej kawki :-*

Palin super,że się wybawiliscie :-D czekam na zdjęcia! Odsypiaj!

Gosiak pięknie Tymek pospal! Dziękuję Kochana! Musimy dać radę ;-) mnir.strasznie podobają się wrzosy przed domem w wiklinowych donicach :-D udanego polowania! Czekam na.fotorelacje! Zazdroszczę tego targu!

Kingusia lepiej nie kupić.nic,niż coś na.siłę :p ja miałam tak wczoraj w H&M :-/ siłą chciałam wykorzystać kupon, a żywcem nic mi się nie podobało :p teraz wymyśliłam, że potrzebujemy cieplej,najlepiej flanelowej albo innej cieplej piżamy dla Zosi :p udanych zakupów! ;-) :-D

Ostatnia edycja:
Ja zakładam Zosi pod pizame body na ramiączkach albo bez ramion.

Też założyłam wczoraj pierwszy raz body pod pajacyka. Zimno już :eek:

W ogóle to zapomniałam napisać, że Laura dwie ostatnie noce spałą o wiele lepiej!
Miała 2-3 przebudzenia na smoczka ale to i tak rewelacyjna poprawa.
Obyśmy wyszli już na prostą
wink2.gif

Kingusia tym bardziej,że Dzieci się odkrywają :-/ wole cieplej ubrać i.być pewna że nie zmarznie. Chyba najwyższą pora spakowac letnie rzeczy. Musze odłożyć sukienki i.spodenki,które za.rok będą jeszcze dobre. Kilka sukienek stanie się tunikami ;-)

reklama
Witam się niedzielnie!

Zanim zacznę prasować, postanowiłam zajrzeć na bb :-)

Kingusia- Mikoto dobrze pisze, załóż po prostu body pod spodem i gotowe. Laurce na pewno będzie wtedy ciepło. Michaś na razie śpi w śpochach i śpiworku, ale już kupiłam dwuczęściową piżamkę (zdjęcie wstawiłam w piątek) i jak zrobi się chłodniej, to ubierzemy. Udanych zakupów!!!

Mikotku- a do kiedy masz ten kupon? Może jeszcze uda się go wykorzystać? Oworzyłaś nowy rozdział dla Zosi - spanko w swoim pokoju :D

Justa- idźcie na zakupy!!! Może wpadnie Ci w oko coś ekstra?

Wisienka- nawet pytałam o nowy katalog w formie papierowej, ale w sklepach będzie dopiero na początku września... Kobieto, jesteś naprawdę niesamowita! Pracujesz, a masz czas dla dzieci i męża rozpieszczasz w dodatku :D

Palin- odeśpij teraz udane wesele!

Gosiak- pięknie Tymson pospał!!! Oby poszedł za ciosem i każda nocka była taka sama :-) Czeka Was intensywny, ale fajny dzień, a targu zazdroszczę!!

Michaś pospał do 7, a już po 10.00 zrobił sobie drzemkę (zasnął w 20 sekund). Ja biorę się za prasowanie. Czeka mnie jeszcze obiad na jutro, ale to później, jak M odeśpi nockę i będzie bawił się z Michasiem. O pogodzie się nie wypowiadam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Może pojadę dziś z rodzicami do mojej bratanicy, ale to będzie zależało od długości drzemki Misia. Nie lubię siedzieć w domu, zwłaszcza w taką pogodę...

Ostatnia edycja:
Do góry