reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Matko nie strasz mnie! Wyniki moczu ma do odbioru jutro. Ten antybiotyk co lykala nie jest na to co choruje,poprzedni lekarz idiota postawil zla diagnoze.

Jak u mili wygladala sepsa?objawy?co wyszlo wtedy w moczu?

Przepraszam ze dzisiaj znowu tylko o mnie ale glupi dzien i ide od Razu spac. Bylam u ginekolog okazalo sie ze moj poprzedni mi nie powiedzial ze mam nadzerke, a mam bardzo duza.. nosz myslalam ze mnie rozniesie. Teraz czekam na wynik cytologii jak bedzie ok to jakis plyn zastosujemy.
Zas jestem wymeszona ale w sobote na urlop !! Super juz sie nie moge doczekac :) z mezem już coraz lepiej tzn. Nie mamy kryzysu, ale ja ide chyba na morfologie bo dalej chodze taka slaba.
Fifi zabkuje i budzi sie po nocach a potem w pravy jestem nie przytomna. Szefowa mam zlota i mam nadzieje ze sie nie zmieni. Taka szefowa to skarb :) nie chcialabym chyba stracic tej pracy .. zwlaszcza ze jak bede planowac dzidzie to ona mi pójdzie na reke.
Wszystko powoli sie uklada :)
A w m to na nowo jestem zakochana :D jak zawsze po kryzysie :D

Emka zdrowka dla malej !!

Kochane serniczekwyszedl pychaaaaaaaaa. Jutro wkleje Wam przepis ;) wlasnie zjedlismy po kawalku:p

Oj ta pogoda paskudna !!! U nas jutro ma byc 14 stopni cale szczescie ma nie padac. Ale zimno sie robi jak nic. Ja dzis jakos nie w humorze, zmeczona , chlopaki jak poszli na spacer ja pokimalam godzinke.

Butki ktore znalazlam nie spojrzalam ze to rozmiary junior czyli od 3 lat :( ehhh poszukiwan ciag dalszy

Przepraszam ze tak krotko i ogolnikowo ale lecez psem i do wyrka ;)

Dzień dobry.
Emka mam nadzieję że tym razem antybiotyk pomoże córeczce... jak dzisiejsza noc?
Ankaka cieszę się że macie kryzys za sobą. Po burzy wychodzi słońce ;-) a jak Filipek? Chodzi już?
Mikotku co u Was? Śpicie?
Gosiak czekam na zdjęcia sernika! :tak:

U nas znów ciężka noc :dry: poprzednia była lepsza po podaniu czopka ale przecież nie mogę jej co wieczór dawać :baffled:
Auto u mechanika. M. będzie długo w pracy... nudny dzien nam się zapowiada :dry:
Na dodatek na termometrze tylko 13 stopni.

Dzień dobry

Moje dzieciaki nie śpią od 6 i buszują, jedno w brzuchu, drugie po całym mieszkaniu. Ja to bym chętnie podpala jeszcze, ale widać nie dane mi.

Kingusia, u nas też raptem 14 stopni, ale dość ładnie. Nie zamierzamy siedzieć w domu. Miki jak ma zdecydowanie gorszy czas, to dostaje czopka przez kilka dni z rzędu.

Jeszcze trochę i pojdsziemy do laboratorium zanieść próbkę na posiew, a potem spacerek.
Zastanawiam się co na obiad - pyzy, pierogi, czy zapiekanka...

Emka, jak tam u was?

Gosiak, czekam na przepis. Zaczyna mi się chyba faza na pichcenie i pieczenie.

Ankaka, cieszę się, ze u Was lepiej. U nas chyba trochę monotonni się wdarło, trzeba cos namieszać ;-)

Palin u Laury ten gorszy czas ze spaniem nocnym trwa od początku lipca :dry: Nie chce faszerować jej ciągle tymi czopkami :dry:
Ja też zastanawiam się co na obiad... na pewno coś na szybko bo dla siebie samej nie chce mi się nic wymyślnego robić.
Jaką zapiekankę masz na myśli?

Gosia podziel sie serniczkiem. Z.checia bym zjadla !! :)

Kingusia Fifi nie chodzi jeszcze, ale juz coraz czesciej sie puszcza a m wczoraj mowil, ze wczoraj jeden krok.zrobil wiec juz na dniach pewnie sie zacznie :)
Ja robie spaghetti :D

Palimdromea a w ktorym ty tyg jestes? :)
No monotonia to najgorsza rzecz .. mieszaj mieszaj :)

reklama
Do góry