Witam się!
Od rana jestem w biegu. Montują drzwi w budynku mieszkalno-gospodarczym. Poszerzają otwory drzwiowe ( chcemy, żeby taczka się zmieściła, kiedy trzeba będzie zwieżć np. opał), kurzy się przestrasznie! Okna, parapety, kwiaty, wszystko do mycia!
Pranie, sprzątanie, obiad gotowy, także chociaż tyle. Stos prasowania czeka, ale chyba odłoże na wieczór, kiedy i to aktualne pranie wyschnie.
Kingusia jak Laura???
Palin jak samopoczucie? Mam nadzieję, że lepiej
Jaką macie pogodę? zapadła decyzja co z rowerkiem? na fb mało mnie i nie jestem na bieżąco
Robaczku mój Kochany! Dziękuję, że pytasz :* Nocki lepsze, teraz idą trójki, już ponad dwa tygodnie.
Podjęlaś bardzo dobrą decyzję odnośnie zwolnienia pracownika. Empatią empatią, ale to jest biznes, a interes ma się kręcić i przynosić dochód. Nieodpowiedzialność pracownika to Twoja strata. Tak być nie może. Napisz coś więcej na temat niani, proszę. Jakie warunki ustaliłyście? Codziennie będzie z Hubim? Dziękuję, za komplement :* Moja uroda z tych pospolitych, ale to bardzo miłe :*
Wisienka wczoraj też miałam niemałe zamieszanie. Mieliśmy gości, a wieczorem jeszcze musiałam obdzwonić kilka miejsc. Padłam zaraz po zaśnięciu Zosi
Mam nadzieję, że dzisiaj masz lepszy nastrój :* Co smacznego gotujesz?
Emka Zosia je co 3-4 godziny. W międzyczasie przegryzie a to jakiś owoc, a to flipsa. Wszystko zależy też od pogody i ząbkowania.
Wenusjanka jak Bella? Spokojniejsza?
Justa obiecałam sobie, że jak będziemy robili kuchnię na dole to zmywarka i super ekspres ciśnieniowy będą obowiązkowo
Z racji, ze nie lubię mieć naczyń w zlewie, zmywam na bieżąco, taka zmywarka wiele ułatwia.
Gosiak i u mnie podłogi proszą się o mycie
Zosia ma mnóstwo unisexowych ciuszków
Pierwsze ubranka są wszystkie białe, beżowe, szare. Nie znaliśmy płci. a i teraz dresy, adidaski, bluzy, body kupujemy w uniwersalnych kolorach. Masz rację, powystawiaj, na pewno się sprzedadzą
Chmurzy się
mam nadzieję, że zdąża z montażem, a my wyjdziemy na dwór ;-)