reklama
_Marys_
Fanka BB :)
Robaczku zdroweczka dla Hubisia!
Palin wspolczuje boku plecow, oby przeszlo!
Wisienka na pewno odbijesz sobie wakacje :-) ja gdyby nie urlop zaległy to za tydzien wracalabym do pracy... Wow kochana, alez Ty masz pomysla na obiadek az mi slinka pociekla jak przeczytalam
Gosiak ja zbyt nie pomoge :-( zazwyczaj jak w nocy sie budzila to butla mleka wystarczyla i dalej spac... Ewentualnoe smok albo noszenie. Raz Karina miala taka noc, ze 10 razy do niek wstawalam, dostala ibum i sywierdzilam ze jak to noe pomoze to wyladuje z nami w lozku (to bylby poerwszy raz) ale wysyarczyl ibum. Moze zebulki go tak mecza w nocy? Gratuluje corci kciuki za donek ;-)
MatkaEwa moze z tym lekarzem to nie jest zly pomysl? Gratulacje dla Jasia!
Saraa przykro mi, ze noe dostalas tej pracy :-( kciukam za 100 razy lepsza ;-) fiu fiu Tunezja :-) zazdroszcze ;-)
Emka kciuki za jutrzejsze badanie!
Teri ja bym chyba matce troche przygadala
Mikoto fajnie, ze J tak pomaga, ja moge tylko o tym pomarzyc.
Najlepszego dla solenizatnow!! Zdrowka i samuch sukcesow!!
A o to parę fotek :-)
Palin wspolczuje boku plecow, oby przeszlo!
Wisienka na pewno odbijesz sobie wakacje :-) ja gdyby nie urlop zaległy to za tydzien wracalabym do pracy... Wow kochana, alez Ty masz pomysla na obiadek az mi slinka pociekla jak przeczytalam
Gosiak ja zbyt nie pomoge :-( zazwyczaj jak w nocy sie budzila to butla mleka wystarczyla i dalej spac... Ewentualnoe smok albo noszenie. Raz Karina miala taka noc, ze 10 razy do niek wstawalam, dostala ibum i sywierdzilam ze jak to noe pomoze to wyladuje z nami w lozku (to bylby poerwszy raz) ale wysyarczyl ibum. Moze zebulki go tak mecza w nocy? Gratuluje corci kciuki za donek ;-)
MatkaEwa moze z tym lekarzem to nie jest zly pomysl? Gratulacje dla Jasia!
Saraa przykro mi, ze noe dostalas tej pracy :-( kciukam za 100 razy lepsza ;-) fiu fiu Tunezja :-) zazdroszcze ;-)
Emka kciuki za jutrzejsze badanie!
Teri ja bym chyba matce troche przygadala
Mikoto fajnie, ze J tak pomaga, ja moge tylko o tym pomarzyc.
Najlepszego dla solenizatnow!! Zdrowka i samuch sukcesow!!
A o to parę fotek :-)
Załączniki
Wisieńka
Gosiak
och super dom.
Sara
Może wyjdę na wyrodna ale ja bym zostawiła Felina. Babcie mają rację. On tam niewiele skorzysta. To tylko tydzień. Możecie mi go podrzucić
Marys
Śliczne fotki. Słodka ta twoja księżniczka. A butki fajne
Ja gadalam z koleżanką 2 godz przez tel. Nie pocwiczylam. Idę teraz
och super dom.
Sara
Może wyjdę na wyrodna ale ja bym zostawiła Felina. Babcie mają rację. On tam niewiele skorzysta. To tylko tydzień. Możecie mi go podrzucić
Marys
Śliczne fotki. Słodka ta twoja księżniczka. A butki fajne
Ja gadalam z koleżanką 2 godz przez tel. Nie pocwiczylam. Idę teraz
Witam poranie,
rzadko sie zdarza abym pierwsza bylam Tymek dzis obudzil sie po 4 , wzielam do lozka ale on nie do spania...przed 5 dalam mleko, zjadl z zamknietymi oczami a potem znowu swoje ale padl przed 6 i pospalismy do po 7.
Dzis planow jak zwykle brak ;-) Emil przyjdzie wczesnie bo po 14 , szedl dzis na 6 bo cos tam robia. Fajnie bo zawszde to chwilka razem spedzonaaa.
Domek fajny, oby i na zywo okazal sie oki. Tu te wszystkie domy tego bezksztaltne bryly, wiec ten ciut inny jest choc z zewnatrz nie powala, ale tu nie klada ocieplenia ani tynkow nawet rury z toalety leca na zewnatrz
rzadko sie zdarza abym pierwsza bylam Tymek dzis obudzil sie po 4 , wzielam do lozka ale on nie do spania...przed 5 dalam mleko, zjadl z zamknietymi oczami a potem znowu swoje ale padl przed 6 i pospalismy do po 7.
Dzis planow jak zwykle brak ;-) Emil przyjdzie wczesnie bo po 14 , szedl dzis na 6 bo cos tam robia. Fajnie bo zawszde to chwilka razem spedzonaaa.
Domek fajny, oby i na zywo okazal sie oki. Tu te wszystkie domy tego bezksztaltne bryly, wiec ten ciut inny jest choc z zewnatrz nie powala, ale tu nie klada ocieplenia ani tynkow nawet rury z toalety leca na zewnatrz
Palindromea
Dżem dobry
Na szczęście nocka już spokojna. Chyba to był jednorazowy "wybryk". Po Mikim choroby prawie nie widać, tylko czasem katar mu zakotłuje w nosku. Dziś już w zażółcony, oby tylko znów nie trwał 3 tygodni. Mnie już całkiem przeszło, troszkę może taka otępiała się czuję.
Gosiak - śliczny domek. Oby w rzeczywistości był taki sam i Wam podpasował.
Sa_raa, ja bym zabrała Roczniaka. Może, gdyby to nie była taka odległość (np wyjazd w góry) to może i bym zostawiła go z babciami. Ale super wyjazd się Wam szykuje.
Marys - śliczne fociaki.
Mąż już w domu. Zaczynamy przedurlopowe wolne. Musze go jeszcze dziś z domu wygonić, jak przyjdzie kurier z upominkiem na Dzień Ojca. Laurkę robiliśmy wczoraj, żeby Tatuś nie widział ;-)
Na szczęście nocka już spokojna. Chyba to był jednorazowy "wybryk". Po Mikim choroby prawie nie widać, tylko czasem katar mu zakotłuje w nosku. Dziś już w zażółcony, oby tylko znów nie trwał 3 tygodni. Mnie już całkiem przeszło, troszkę może taka otępiała się czuję.
Gosiak - śliczny domek. Oby w rzeczywistości był taki sam i Wam podpasował.
Sa_raa, ja bym zabrała Roczniaka. Może, gdyby to nie była taka odległość (np wyjazd w góry) to może i bym zostawiła go z babciami. Ale super wyjazd się Wam szykuje.
Marys - śliczne fociaki.
Mąż już w domu. Zaczynamy przedurlopowe wolne. Musze go jeszcze dziś z domu wygonić, jak przyjdzie kurier z upominkiem na Dzień Ojca. Laurkę robiliśmy wczoraj, żeby Tatuś nie widział ;-)
Wisieńka
Witam rankiem świeżym jak chrupiąca bułeczkia. Której osoby na diecie nie jadaja.
Gosiak.
Coś z tymi nockami u was ostatnio nie tak. Niech się zmieni jak najszybciej. Mówisz że rury na wieszchu. Patrz a u nas trend żeby wszystko schować. Ale to u was przynajmniej tanie bo jak się coś zepsuje to ścian nie trzeba pruć.
Palin
a co kupiliscie Aro ?
A my byliśmy na zakupach. Kupiliśmy duży kosz na smieci w Lidlu za 30 zł! Byśmy też na moim ulubionym bazarku po ziemniaki, pomidory,jajka. Kupiłam sobie bluzkę za 10 zł. Roma błahaha. Na dzialeczke ideał. Do moich geterek w róże.
Gosiak.
Coś z tymi nockami u was ostatnio nie tak. Niech się zmieni jak najszybciej. Mówisz że rury na wieszchu. Patrz a u nas trend żeby wszystko schować. Ale to u was przynajmniej tanie bo jak się coś zepsuje to ścian nie trzeba pruć.
Palin
a co kupiliscie Aro ?
A my byliśmy na zakupach. Kupiliśmy duży kosz na smieci w Lidlu za 30 zł! Byśmy też na moim ulubionym bazarku po ziemniaki, pomidory,jajka. Kupiłam sobie bluzkę za 10 zł. Roma błahaha. Na dzialeczke ideał. Do moich geterek w róże.
Załączniki
Palin - zazdroszcze Wam tych urlopow. Jak juz E ma to gdzies jedziemy , tzn do Polski, a on potem od razu do pracy, choc chcialabym go miec jeszcze pare dni w domu.
Wisienka - z nockami czekam na rozwoj wydarzen i wygladam tych zebiszkow hihih racja niby kloc nie trzeba :-) koszulka bardzo fajna !
Wisienka - z nockami czekam na rozwoj wydarzen i wygladam tych zebiszkow hihih racja niby kloc nie trzeba :-) koszulka bardzo fajna !
Palin co na dzień Taty kupiliście?? Ja właśnie się zastanawiam.... Za dzień Matki powinien co najwyżej kopa dostać ale ja tak chyba nie umiem ;-) Dobrze, że nocka lepsza i że Wam przechodzi!
Maryś super fotki!
Wisieńka fajna ta bluzka serioo
Wycieczka zaklepana!!!!!!!!!! Sikam
Maryś super fotki!
Wisieńka fajna ta bluzka serioo
Wycieczka zaklepana!!!!!!!!!! Sikam
Ostatnia edycja:
Palindromea
Gosiak, urlop juz się zaczyna, ale jak dla mnie to najważniejszy będzie 16 lipca (USG połówkowe) i 19 lipca (spotkanie z Wami). Fajnie, ze Aro będzie w domu, ale wystarczy parę godzin i juz mnie w piekła, że bym go wysłała do pracy.
Saraa, jak to co? Barca rządzi! Tak symbolicznie - kubeczek. Do tego będzie laurka (Aro nawet nie zauważył, ze Miki ma ręce we flamastrze - tak zawzięcie Synek pracował nad obrazkiem), ciasteczko, dobry obiadek. Juz bodziaki z napisem "kocham tatusia" (i podobne, na wypadek jakby trzeba było się przebierać) są w gotowości odłożone. Aro też nie zasłużył na uświetnienia tego dnia, ale tak jak Ty nie umiem tego olać. Poza tym to będzie najlepsza zemsta
Super, ze wyjezdzacie. My się ograniczany do kraju.
Saraa, jak to co? Barca rządzi! Tak symbolicznie - kubeczek. Do tego będzie laurka (Aro nawet nie zauważył, ze Miki ma ręce we flamastrze - tak zawzięcie Synek pracował nad obrazkiem), ciasteczko, dobry obiadek. Juz bodziaki z napisem "kocham tatusia" (i podobne, na wypadek jakby trzeba było się przebierać) są w gotowości odłożone. Aro też nie zasłużył na uświetnienia tego dnia, ale tak jak Ty nie umiem tego olać. Poza tym to będzie najlepsza zemsta
Super, ze wyjezdzacie. My się ograniczany do kraju.
reklama
Dziewczyny trzymajcie mnie bo zastrzelego swojego Rozmaiwalismy ok poludnia i mowie, ze Tymek pozno wstal ze swowjej pierwszej drzemki i nie ma szans abym go polozyla do jego powrotu wiec niech pojda z psem. Nie wrocil wczesniej jak mial wrocic, ale ok praca . Wracam do domu wczesniej Tymek nie spi, wiec zabieram sie za usypianie, ale wolam E aby on to zrobil to ja sie pojde choc przebrac, umyc rece i mimochodem pytam z psem byliscie, prawda ?? na co on ze nie !!!!! ja nerw bo cholera o duzo nie prosze ,a nie byla to jakas *******a !!! Pies biedny siedzial 15 godzin bo on zapomnial. Wzielam go na porzadny spacer, wracam Tymek nadal nie spi. Wiec go usyspiam a E w tym czasie poszedl sobie spac do drugiego pokoju bez slowa