reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie!

Gosiak i u nas pogoda się popsuła :-/ mam nadzieje, ze jednak się wypogodzi. Wczoraj wlalam mniej oleju do ciasta i piekłam dłużej w niższej temperaturze z termoobiegiem. Górne żeby sprawdzam jak Zosia się śmieje. Klade ja sobie na kolanach i rozbawiam ;-)

Natis Natalka szybko przywyknie. Super, że Lenka tak zaakceptowała kozie mleko.

J. Usypia Zosie. Biore sie za prasowanie. O 11 mamy Msze.

reklama
Witam. Maluchy wstały o 8.30, noc dobra więc się wyspałam. O 11 przyjadą goście. Salatka naszykowana , na grila też ale pogoda taka że będziemy na balkonie na elektrycznym grilowac.
Gosiak Toś nie chce pokazać buzi chyba że myjemy ząbki więc patrzę przy myciu.

Mikoto ja wczorajszy wieczór przy żelazku spędziłam. P był w pracy więc ogładalam serial. Jaka msza ? Roczkowa ?

Witam się na szybko.. nie nadrobie bo zaraz wybieramy się na roczek a trochę pospalismy i jak zwykle spoznimy się :(
Tymcio po 4 oczy jak 5 zł i śpiewał na stojąco w łóżeczku ale potem na szczęście dospal.. uff
Poza tym jakaś maruda z niego.. lata za nami po mieszkaniu i poplakuje :/
Starszak jutro ma egzamin z aikido - pomarańczowy pas już :)

Wisienka msza w intencji 45-lecia kapłaństwa mojego Wujka. 25 lat spędził w Afryce, tam był dziekanem i założył bibliotekę, resztę posługi spędził w różnych krajach, USA, Szkocja. W naszej rodzinie uradzaj księży, także będzie bardzo uroczyście, Jeden z wujow jest prałatem. Czyli imprezę przenosicue do domu? Pięknie dzieciaki pospaly.

Madzia udanej imprezy ;-)

Hejka

Miałam zamiar nadrobić, ale jak zasiadłam to usłyszałam płacz. Miki ma zdecydowanie gorszą noc i jeszcze gorszy dzień:-( Ciekawe czy to od zębów, czy od pogody, bo jest okropna:no:

A wczoraj było tak fajnie. Przyszła "urodzinowo" jego przyjaciółka i zrobiliśmy sobie małą imprezkę. Dzieci szalały w jednym pokoju, my mogliśmy posiedzieć i pogadać spokojnie w drugim. Widać już jaki duży jest Nasz Bąbel.
Drugi też zaczyna coraz częściej dawać o sobie znać.;-)

No i Mikołaj miał swój pechowy piątek 13-ego. Wpadł mamie pod maszynkę. Z tych jego długich włosów została 3-milimetrowa szczecinka :-p

Lecę do tej mojej Marudy...

Chlopaki byli na basrnie a ja pojechalam po truslawki. Mam tylko 6 słoiczków ale i tak zrobie ;)

Maz mi juz nerwa zapodal, szkoda gadac.

Mikotku ja nie mam termoobiegu ale i tak bede robic drugie podejscie.
Dolne zebiska ogladam wlasnie przy muciuzgora problem wiec wyproboje gilgotanie.

Palinsuper ze bael daje o sobie znac, mi dzis swiruje na calego tam. Ale niech sie wierci poki jest miejsce ;)

Udanych imprezek Kochane

Wróciliśmy :) Było super :) Szkoda że maruda nic nie spał i musieliśmy uciekać, żeby inne dzieci jego wrzasku nie słuchały :/ Przespał się 10 minut w aucie i znów ma naładowane akumulatory.. a ja niestety nie. Mialam wizję, że on będzie spał a ja posprzatam.. ale Tymcio ma inny plan :p

Załączniki

• 1402747877283.jpg
    1402747877283.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 53
  • 1402747894194.jpg
    1402747894194.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 56
  • 1402747921742.jpg
    1402747921742.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 56
witam ależ senna pogoda :shocked2::shocked2: posprzątałam już jeszcze czeka prasowanie a ja bym najchetniej poszła spać :baffled:

niby wiatr niby 15 stopni a tak duszno jakoś i gorąco :confused: Daria ma katarek a w środę szczepienie :baffled::baffled: taki niby jest niby nie ma bo pojawia sie i znika :sorry2:do tego rzadkie kupy więc .... może zęby :-p

madzia czy Wy byliście na roczku naszego Frania Smile ? szkoda że Tymek nie dał pobalować ...

dziś duzo imprez roczkowych ach jutro będzie co podziwiać :-)

Mikotko czekam na relacje jak udała się impreza rodzinna ;-)

Wisienka ach jakie coda robi siostra widziałam na fb mmm pychotka dobrze że to daleko bo moja dieta by tego nie przetrwała :-pależ jestem zaskoczona że Maciek poszedł do zakonu :szok: miał chyba dziewczynę ? ale różnie się życie układa z powołaniem nie ma żartów to nie będziesz mogła go teraz widywać jak bedzie w tym zakonie ?

natis
Natka się przyzwyczai mojego Dawida też czeka aparat i prawdopodobnie też okulary i jak do okularów nie ma zastrzeżeń tak na aparat nie jest zbyt happy :sorry2:no cóż kiedyś będą nam wdzięczni za to :sorry2: super że Lenka tak dobrze przyjeła mleko kozie :tak: ależ Wam fajnie spotkanie z korbusią achhh

gosia co tam maż znów zmalował ?

ech biorę się za prasowanie :baffled: miłego weekendu

Ostatnia edycja:
reklama
Wrocilismy :-D było wspaniale! Zosia nie odstepowala księży na.krok, a było ich z 15??? Kwiatami dla.wujka wyzamiatala podłogę w kościele :-)) rozsylajac przy tym Calusy, robiąc amen i papa na oschodne :-D po obiedzie księża przepieknie grali na gitarze i śpiewali, a Zosia odstawiala tańce i biła brawo :-D kupila cały zebrany kler ;-) teraz śpi z J. A ja ogarnelam w domu. Wyszliśmy,jak zwykle, w pośpiechu. Także posprzatalam kuchnie, powiesiłam pranie, nastawilam drugie, pomylam podlogi, zrobiłam koktajl truskawkowy. Jak młodzież wstanie idziemy na spacer ;-)

Wisienka bawcie się dobrze!!!

Palin może to zeby??? Miki sam posiedzi w drugim pokoju? :-o Zosia zaraz pędzi za mną :p pierwsze postrzyzyny za Wami ;-)

Gosiak rób Kochana, zjecie ze smakiem w zimowe wieczory ;-) co się stało? :-( daj znać jak ciasto wyszło ;-)

Madzia szkoda ze tak wyszło,że musieliscue się szybko zbierać, ale że zdjęć wnioskuję ze zabawa i tak była udana :-)

Teri kurka, poczekaj może jak sytuacja się rozwinie??? Katar to przeciwwskazanie do szczepienia. Ale myślę, że skoro i luzna kupa się pojawiła to wkrótce pojawi się kolejny ząb ;-)

Do góry