Witam weekendowo
Mąż jutro do pracy, więc będziemy z Filipkiem sami. Dziś synek pospał u babci popołudniu 3 godz. więc zasnął ok. 21. ale za nim zasnął zdążył wylać szklankę z napojem, wyciągnąć kabelek z kontaktu oraz cały kontakt wyrwać ze ściany, moja mina była bezcenna jak to zobaczyłam
.
madzia128 ja się wkurzyłam, bo mąż najchętniej już obiad zajadałby przy kompie, włączał tą swoją grę i siedział tam do nocy a potem spać, więc moja cierpliwość sięgnęła zenitu. Powiedziałam, że nie zajmuje się dzieckiem ani nie rozmawia ze mną tylko piszę z tymi ludzmi z gry, więc po co i na co mu rodzina. Nie będę chwalić, ale od tego czasu bywają dni, kiedy nawet nie włączy komputera, więc już jest malutki sukces. A co ja miałam w tym czasie robić, nie byłam gorsza, siadałam do laptopa i włączałam bb, fb i All
mikoto może zdradzisz co dobrego robisz do jedzonka na urodzinki? Ja jak zwykle nie mam pomysłu, dopiero dziś zastanawiałam się nad ciastami a jeszcze kolacja mi została do obmyślenia. Ale prace remontowe Cię czekają. Ja jeszcze w tym roku nie natrafiłam na komara, ale prawda jest taka, że wieczorami nie wychodzę z domu. Też mam truskawki i jutro znowu zrobię ciasto z truskawkami.
Palindromea my generalnie się nie kłócimy, no ja jestem takim typem, że dusze wszystko w sobie a to nie jest dobre. Stwierdziłam, że teraz będę mówić co mnie gryzie, bo faceci są takimi stworzeniami, że jak nie „walniesz w łeb” to nie zrozumie, nic nie domyślne istoty.
RobaczekII muszę przyznać, że trochę przytulanek było, zabezpieczeń brak, mogę liczyć tylko na refleks męża, jak byłaby siostrzyczka to wcale nie byłabym zła. Dobrze, że mąż dał auto do mechanika bo mogłoby się coś stać. Ale trafiła CI się ta pracownica, chętnie bym Ci pomogła gdybym mieszkała bliżej.
teri114 ale słodki kapelusik
_anula będzie dobrze, po każdej burzy wychodzi słoneczko, zdrówka dla Lola
Wisieńka fajnie Cię widzieć na bb, dobrze, że Tosiu już zdrowy. My przechodziliśmy zapalenie płuc, o mały włos też położyliby nas do szpitala.
gosiak_85 wow pięknie Tymek sam zajada
Plan na jutro, zakupy, sprzątanie, zrobienie ciasta, potem obiadu i po południu pojedziemy do mojej siostry na grill, oczywiście jak pogoda dopisze. Miłego wekendu kochane
:-)