Wrocilysmy mialam spotkanie ze sprzedawca drzwi. Jestem bardzo zadowolona, bo udalo sie kupic dwa komplety drzwi zewnetrzych z pelnym zestawem i montazem i super rabatem dla stalego klienta ;-) udalo sie tez przyspieszyc montaz, normalny czas oczekiwania 2-3 tyg a u mnie bedzie juz moze pod koniec przyszlego tygodnia załatwilam tez Mamie i Siostrze rolety do domu, od dawna nosiły się z zamiarem ich kupna, także przyspieszylam sprawę. ROzmawialam tez z wykonawca ocieplenia i elewacji, termin konca czerwca jest raczej realny, hura! Zalezy mi na tym terminie, bo wtedy Moi Dziadkowie sa w domu, ciocia ma urlop, i nie bede sie stresowala ze musze jezdzic z Zosia po skladach budowlanych ;-) zostalo kupic material, musze najpierw sie zorientowac, ile rzeczy zostalo po robieniu elewacji domu. A ze mam dwa konkurencyjne punkty sprzedazy musze porownac ceny i ponegocjowac musimy odremontowac ten budynek gospodarczy, jest nam.niezbędny, a Straszy wyglądem :-/
Zosia usnie i lece wstawic jej zupe. Ja od dzisiaj oczyszczam sie z toksyn takze zakupilam kefiry, ponoc rewelacyjnie wspomagaja organizm, zobaczymy ;-)
Marys tak jak kiedyś pisałam, wielokrotnie, im więcej mam na głowie,tym lepiej się organizuje ;-)
Zosia usnie i lece wstawic jej zupe. Ja od dzisiaj oczyszczam sie z toksyn takze zakupilam kefiry, ponoc rewelacyjnie wspomagaja organizm, zobaczymy ;-)
Marys tak jak kiedyś pisałam, wielokrotnie, im więcej mam na głowie,tym lepiej się organizuje ;-)
Ostatnia edycja: