reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Mikotku byla, ale juz taka bardziej troszke zbita i brazowa, rzadsza ale nie wodnista, Jutro na pewno dam ryaz i marchewke, bo wlasnie tez czytalam, ale mam nadzieje, ze do ran sie unormuje choc spi bardzoooo niespokojnie

terii - o jejku :( KOchana trzymam mocno &&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się porannie!

Dwa prania juz wiszą na dworze, podłogi pomyte, sprzatniete. Wczoraj późno wrocilysmy z dworu, polozylam się.grubo po 23. Moi jeszcze spia. Mąż juz był pobiegać i tez w sklepie, w kuchni czeka jogurt naturalny i.truskawki! Dobrze,mieć Męża w domu :p

Teri jejku :-( mocno trzymam kciuki za Maciusia! Musi być dobrze!!!!!

Gosiak jak.noc?

Podlogi wyschly. Lecę podlać kwiatki.

Dzień dobry ;-)
Mikotku ależ Ty na pełnych obrotach od rana :tak: fajne te sandałki, ja narazie nasze oszczędzam żeby ich Laura mocno nie poobdzierała do wesela :-p na podwórko i plac zabaw chodzi na razie w kapciach zetpol. Zosia ma stópkę wysoką a Laura chudą i małą :sorry2: na pewno uda Wam się znaleźć jakieś śliczne wyjściowe sandałki :tak:
Teri trzymam kciuki za Maciusia &&&&&&&&&&&&& wiadomo w jakim jest stanie?
Gosiak jak Tymek? Były jeszcze kupy?

My wczoraj byłysmy z Laura i moją mama na rynku. Udało mi się kupić sukienkę dla małej damy na wesele :-D sięga jej do łydek ale to nic :-p
Weekend znów spędzamy same bo M. jak zwykle w pracy. niech te komunie się skończą to będzie troche luźniej...

Dzień dobry

Teri - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Maciusia. Musi być dobrze.

Mikotko - Ty Pracusiu. Ciebie nie sposób dogonić.

Wczoraj miałam tak kiepski humor wieczorem. Obeszłam całe miasto, Lumpki, nie lumpki - i nic sobie nie znalazłam :no: Załamka z tą moją figurą :angry:

Ja od rana Mikotkuję :-p Pranie wstawione (właściwie już słyszę, że pralka skończyła, zaraz będę wieszać), Domek ogarnięty, sklep (i bułeczki na śniadanie) zaliczony. I najważniesze - SPAKOWANI!!!
Jeszcze tylko śniadanie, prysznic i DMUCHAWCU NADCIĄGAMY!!!:cool2:

Od razu dzień wygląda lepiej :-D

Witam nocka w sumie dobra, myslaam, ze bedzie gorzej po butlece wieczornej byla kupka ok 21 i polnocy, ale bardziej zbite z bialymi grudkami, musialbyc zieolnkawe, bo rano taka wlasnie zielona byla wiec, albo to mleko albo nie wiem co, bo Tymek troszke cieply jest i senny. Daje mu picia, ranne mleko rzadsze. Zdjadl przed 7 i do tej pory pieluszka czysta.

MIkotku - tak wogole piekne rzeczy kupilas. Kombinezonik rewelacja !

U nas znowu szaro i ponuro, najcgetniej wlaczylabym ogrzewanie :dry:

Meldujemy się ze spaceru!

Cudnie jest! Mąż naprawia odkurzacz a my wierzymy się póki jeszcze tak nie przygrzewa.

Kingusia czekam na zdjęcie sukieneczki :-)

Palin Zazdroszczę spotkania i Czekam na zdjęcia!

Mikotku oto i ona :-D Zdjęcie0592.jpg

Jeszcze mi się wczoraj udało wyhaczyć bodziaki w lidlu :-D
Idziemy na dwór chociaż nie wiem czy będzie się dało spacerować. Na termometrze w oknie od kuchni mamy 46stopni :szok:

Załączniki

• Zdjęcie0592.jpg
    Zdjęcie0592.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 38
Hej hej :-)
Przepraszam za tak długą przerwę, w tym tygodniu codziennie od rana szykowanie się z rana do wyjścia na spacerek, potem koleżanki wpadły na pogaduszki, a wieczorem już podałam na ryjek. Dzisiaj troszkę luźniejszy dzionek. Obiad zrobiony wczoraj wiec dzisiaj luz. Korzystaliśmy z pięknej pogody, ja się opaliłam a Młoda hasała na kocyku albo po trawie. I tak od 13 do 18 siedziałyśmy na dworze. Karinie tydzień temu przebiła się druga dwójka, niestety aż jej krew poleciała :-( za rączki prowadzona zaczyna biegać. Czasem mam wrażenie, że ona czeka aż zacznie biegać a nie chodzić :p
Kingusia śliczna sukienka ;-)
Palin udanego wyjazdu do Dmuchawca ;-)
Terii kciuki za Maciuszia &&&&&&&&& będzie dobrze!
Mikotku śliczny kombinezonik :-)

Zapomniałam dodać kilka fotek ;-)

Załączniki

• 1400920706133.jpg
    1400920706133.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 42
  • 1400920720728.jpg
    1400920720728.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 41
  • 1400920748236.jpg
    1400920748236.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 40