reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Anulka - moze sproboj dac Lolowi jakies owocki, cos chlodnego...arbuza np ! ochlodzi, wody tam duzo bmoze da rade :tak:

Zazdroszcze slonka :happy:

Mikotko - no wlasnie musimy tez z o tym myslec, bo jesli kupno to wszystko trwa trzy miesiace, a ja przed wykluciem chcialabym juz byc przeniesiona

reklama
Anula tak jak pisze Gosiak, owoce,jogurt.

Gosiak ten dom znajduje się w tym samym mieście, w którym teraz mieszkacie?

Mikotku - nie jest kawalek dalej, ale to akurat nie jest problem...choc pewnie byloby lepiej tu zostac, ale z koleic nic ciekawego nie ma....

Rany dziewczyny u nas 8 stopni jest

Ostatnia edycja:
Gosia u nas 28 ;) zapraszam

Robaczku nie zrezygnuje z truskawek ale juz wiem, ze one i jajko powodują wysypy skórne

Felini śpi ale juz na finiszu. Jak ja sie cieszę, ze dzisiaj piątek!!

Sara - z checia juz sie pakujemy ;)

Kurcze Tymek ma rozwolnienie...teraz to poszlo zoltawe wodniste i teraz czy to na zeby czy moze mleko bo zaczelam juz mieszac ?? ale chyba by mleko nie skoro daje to samo ???? ehhh nie chcialam kupowac nowej puchy 2 i juz sama nie wiem

Padam,a gdzie tam jeszcze do końca dnia :-o przede mną stos prasowania i sprzątanie.

Gosiak i ja Zapraszam! ja obstawiam zęby :confused::rolleyes:

Niestety wszystkie buty, które Zosia mierzyła były za niskie na podbiciu :-/ w Lasockim nie było rozmiaru, jutro pojadę do.drugiego miasta, gdzie są. Mierzyłam Jej śliczne Emel,ale też za niskie. Z Korneckiego w.ogóle nie było rozmiarów z sandal z.krytymi palcami :-/ kupilam z odkrytymi, bo przecież nie Będzir się kisic w taki upał w trzewiczkach :-( ale jestem zadowolona,bo udało ni się, całkiem Przypadkowo, kupic sliczny kombinezon!

Załączniki

• 1400854184723.jpg
    1400854184723.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 45
  • 1400854195048.jpg
    1400854195048.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,witam Was w locie...nawet nie macie pojęcia jak mi brakuje mojego komputera:(((nadal nie dziala:((((Z tel tyle co podczytam na szybko:((( fajnie,ze ciepelko wróciło,ale cholera tak chata mi sie nagrzewa mimo opuszczonych rolet zewnętrznych,ze mała ma w pokoju nawet do 26st i nie wiem w czym mam ja kłaść,bo jeszcze nie kupiłam typowo cienkiego jednowarstwowego śpiworka,kołderek,kocyków nie uzywam.
anula o zgrozo,ja bym tam padla z nerwów!!Dzielny chlopiec:)
udanego weekendu:)))))))))))))))))))))

Mikotku - ale czy rozwolnienie na zabki az takie by bylo ?? Tymek co zje to po 15 min wylatuje z niego. Umeczony juz taki jest. Jemu nigdy nic nie bylo oprocz katarku, a ja nic kompletnie na rozwolnienie nie mam

Gosiaczku na rozwolnienie możesz podac jagody, ryż, gotowana marchewkę. Rzeczywisciet,jak na.zeby, to jednak za często :-/ a jak po.wieczornym mleku? była kupa?

reklama
kochane ja na chwilkę po magiczne kciuki :-( miałam tyle pisać ale dostałam wiadomość od siostry pamiętacie pisałam że ma już mieć wnuczka w lipcu no i już ma niestety dziś zrobili cesarkę w 6.5 miesiacu ciązy :-(dziecko przestało się ruszać tętna nie było owineło się pępowiną i się dusiło jest w inkubatorze w szpitalu w Krakowie waży 1,5 kilo prosze o kciuki za Maciusia :-:)-:)-(
a w lipcu ma być wesele drugiego syna moja siostra załamana :-:)-(

Do góry