reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Ja na szybko... bylam w deichmannie i kupilam Lolowi sandalki. Co prawda polowalam na elefanteny ale albo rozmiaru nie bylo, albo jak byl to sie zle na nozce tzn na piecie ukladaly :-\.tak mi bylo zal. Ale wzielam inne, niestety z odkrytymi palcami ale hmm on jeszcze nie chodzi, czasem drepta prowadzony, nie wiecej, wiec wzielam takie zeby po prostu mu sie nozka nie zaparzala w te upaly. Ale za dwa tyg jade sobie kupic sandaly to moze wtedy elefanteny jakies wypatrze w innym centrum handlowym albo na necie. On ma wysokie podbicie i baardzo gruba stopke, rozmiar 20/21, i hmmm nawet sandalki z zetpola na niego nie pasuja bo sa za waskie :'( bardzo duzo butkow jest dla niego po prostu za waska :-\ hmm i juz wiem czemu Lol nie chce jesc, tylko by cycal... porobily mu sie afty w buzi :-( Myslicie ze jak dwa dni nie bedzie jadl nic poza cycem to mu nic nie bedzie? Probowalam juz inne rzeczy, albo buzie zaciska, albo glowe odwraca, albo wytraca mi wszystko z reki machajac swoimi lapkami, albo jak juz cos do buzi trafi - to wypluwa. Niee sorryy, herbatniki tylko toletuje ale same. Sorka ze tylko o sobie, ale hmmm Luka odsypia nocke, dzis znow idzie, Tosia ciagle cos chce, a i Lol uczepiony nogi ciagle wola e!

O takie te sandalki. Udalo mi sie tez kupic dwie paczki body z biedronki. Kupilam 80 bo tylko takie zostaly, ale duze sie wydaja, wiec moze w nich troche pochodzi... choc niektore juz 92 nosi hmmm no nic, przymierzalam do innych bodow 86 i wydawaly sie identyczne.

Załączniki

• 1400929824197.jpg
    1400929824197.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 43
:)

Wczorajsze spotkanie z koleżanką ze szkoły było baaardzo sympatyczne :)
Po spotakniu wybrałam się z chłopcami na lody by Hubert nie usnął a był śpiący bo taki gościnny był, że nie poszedł spac na popołudniową drzemkę. Na lodach spotkaliśmy sąsiadów z którymi mieszkamy ogród w ogród niemalże juz 3 lata i z wielkiego spontana zrobiliśmy sobie wczoraj u mnie grila :) Nocka super ciepła :) Teraz ciutek nie wyspana jestem ale tak fajnie nam się siedziało, że dziś robimy powtórkę :)

Mikotko
, tak, zdecydowanie najbardziej odpowiada mi życie warszawskie. Trójmaisto jest cudne, zwłaszcza Sopot ale nie mogę polubić mentalności tutejszych ludzi. Tu jest takie zamknięte społeczeństwo, nie ufne i bardzo zadufane w sobie. ( Są tylko małe wyjątki np. Korbusiowie :) :) Na Warszawiaków wszyscy narzekają ale mi tamtejszy sposób życia bardzo odpowiada. Ta, moje marzenia są bardzo wygórowane :) Ale jak się ich nie będzie mieć to się nie ma do czego dążyć :)
No w końcu i Ty truskawkami się raczysz :) szmaczengo :)

Emka u nas w sypialni też tak gorąco. Ja kładę Hubisia w samym i przykrywam kocykiem cieniutkim. Na krótko nie ubieram bo mam całą noc otwarte okno i zawsze coś wiaterku wieje.

Teri najmocniej na świecie za Maciusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Dla dodania nadzieji, powiem, że Seweryn ma kolegę, który urodził się w 6 m-cu z wagą 800 gram i teraz ma 10 lat i ładnie łobuzuje. Nie ma najmniejszych problemów z niczym. A to było 10 lat temu. Teraz medycyna może jeszcze więcej.

Kingusia
śliczna sukienka ! Do łydek to super długość na wesele.

Palin
wycałuj Pszczóły !

Maryś zazdroszczę opalania. Ja tylko ciut słonka na dekolcie złapałam i rękach podczas spacerów w biegu :( A marzy mi się pojechac nad morze ale jutro jedę do mamy, za tydzień roczek a za dwa tyg pewnie zchrzani się pogoda ... Gratki ząbka ale przykro mi, że tak ostro się przebił :(. Cudne fotki !!!!

Gosia
podaj Tymkowi smecte . Ryż, marchewka, ziemniaki zagęszczają kupki. A może to taki wirus ?

Anulko fajne sandałki Ja jeszcze nei mam dla Hubcia. Na dworze na bosaka chodzi :) no ale tylko po trawce.
Na Afty Aniu posmaruj gencjaną. Brzydko wygląda ale najbardziej skuteczne. I cycuchy też bo inaczej bedzie się wciaż od ciebie zarażać. ( pamiętasz moją bitwe.... SPokojnie możesz miec Lolka na cycu tylko, mleczko jest bardzo wartościowe. Tylko pewnie bedzie chciał często pić.

Ja dziś gonię też Mikotko. Mam wszystko posprzątane, nawet kurze :D . Okna dachowe dwa umyte, S kombinezon na dorsze wyprane. Kuchnie wylizaną. Pranie w pralce wyprane czeka na przejście burzy, która od godziny wisi nad nami.

Zbieram się teraz do CH po zakupy bo mleko, pampki, chusteczki na wykończeniu.

Wieczorkiem, jak bedzie ładnie znów z sąsiadami robimy grila :)

Jutro z rana jadę do mamy pilnować mojej babci - podejżewam, ze bedzie cieżko bo babcia ma wyłączone już racjonalne i realne myślenie :(

Anula mam nadzieję że Lolikowi szybko pozłażą afty i apetyt wróci...
Robaczku zazdroszcze grilla :tak:
Gosiaku
mam nadzieje że Tymusiowi już nic nie będzie :*

Tak oto Laura podziwia ulewe :-p
Zdjęcie0594_001.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0467.jpg
    Zdjęcie0467.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie0594_001.jpg
    Zdjęcie0594_001.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 47
My już po dworku :-) ja trochę polezalam na słonku, Młoda trochę się pobawiła, trochę pospała :-) za tydzień M zaczyna urlop :-) za dwa jedziemy na tydzień nad jezioro :-D juz się nie mogę doczekać ;-)

Anula bardzo fajne butki :-D oby artykuły szybko zniknęły i apetyt wrócił!
Robaczku zazdroszczę grilla B-) co do opalania to nigdy w wawie nie mogłam się opalić, w tym roku posiedzialam godz na dworze i się zjaralam wiec teraz korzystam ;-) i mnie się marzy wyjazd nad morze :-(
Kingusia ale ładnie Laura obserwuje pogodę ;-) druga fotka tez super :-D

reklama
Witajcie kochane ;-)

Przepraszam , że tak długo mnie nie było , ale Zosia ma/ miała jakiegoś wirusa , była strasznie marudna a ja nie spałam 4 noce słuchając czy nie zaczyna wymiotować albo nie robi kupki . Jakiś dziwny to wirus bo na zmianę wymioty albo biegunka i w odstępach nawet co 6 godzin .. Od rana nic jeszcze się nie działo a i jadła dzisiaj ładniej więc mam nadzieję , że już jesteśmy na dobrej drodze . U nas dzisiaj od rana piękna pogoda więc wybraliśmy się na działkę na rybki :tak: Do 15 było super a potem burza , deszcz , grad :szok: Nie mogliśmy dojechać do domu , tak walił grad że modliłam się żeby tylko dojechać do domku..a jak już dojechaliśmy to się załamałam :-( Kwiaty połamane a w dachu nad tarasem z 30 dziur od gradu :-( Taras zalany aż płakać mi się chce :wściekła/y: Teraz już nie pada , ale pierwszy raz tutaj jak mieszkam widziałam coś takiego , grad jak kciuk takie wielkie kule :szok:

Aniu, Buciki śliczne , a może Lolowi posmaruj tą maścią co mi poleciłaś , nam pomogła super . Oby szybko Karolkowi biednemu przeszło &&&&&

Kinia Pięknie Laurunia wygląda przez okienko , super dziewczynka :tak:

Marys, Fajnie tak poleżeć na słoneczku , kocham się opalać , dzisiaj też chwilkę poleżałam na pomoście jak Zosia spała , tylko mam problem , bo blizna nadal brzydka i na słonko nie powinnam jej wystawiać

Robaczku, Fajnie ,że spotkałaś się z sąsiadami po 3 latach :-D Zawsze fajnie mieć bratnią duszę za płotem :tak: Dziękuję , że pogoniłaś mnie na bb ;-):tak:

Gosiu, Mam nadzieję , że Tymusiowi już będzie lepiej i biegunka nie wróci , trzymam mocno kciuki , przez ostatnie dni boję się biegunki jak ognia :sorry2: Jak się czujesz kochana , brzuszek rośnie:-)

Emka, U nas w sypialni wieczorem było 28 stopni , nie do wytrzymania , okna wszędzie pootwierane --masakra ;-)

Palin, Dmuchawcu Bardzo Wam zazdroszczę dzisiejszego spotkania , na pewno , było świetnie :tak:

Ech S wrócił właśnie z dworu , i mamy jeszcze garaż zalany --dach przecieka :no: Co za dzień :sorry2:

Życzę Wam kochane miłego wieczoru , spokojnych nocek i udanej pięknej niedzieli :tak:

My jak jutro będzie ładnie a tak się zapowiada , to pojedziemy też na działkę na rybki :tak: Juleczka dzisiaj złowiła jako pierwsza małego karpika ;-)

Do góry