Wczorajsze spotkanie z koleżanką ze szkoły było baaardzo sympatyczne
Po spotakniu wybrałam się z chłopcami na lody by Hubert nie usnął a był śpiący bo taki gościnny był, że nie poszedł spac na popołudniową drzemkę. Na lodach spotkaliśmy sąsiadów z którymi mieszkamy ogród w ogród niemalże juz 3 lata i z wielkiego spontana zrobiliśmy sobie wczoraj u mnie grila
Nocka super ciepła
Teraz ciutek nie wyspana jestem ale tak fajnie nam się siedziało, że dziś robimy powtórkę
Mikotko, tak, zdecydowanie najbardziej odpowiada mi życie warszawskie. Trójmaisto jest cudne, zwłaszcza Sopot ale nie mogę polubić mentalności tutejszych ludzi. Tu jest takie zamknięte społeczeństwo, nie ufne i bardzo zadufane w sobie. ( Są tylko małe wyjątki np. Korbusiowie
Na Warszawiaków wszyscy narzekają ale mi tamtejszy sposób życia bardzo odpowiada. Ta, moje marzenia są bardzo wygórowane
Ale jak się ich nie będzie mieć to się nie ma do czego dążyć
No w końcu i Ty truskawkami się raczysz
szmaczengo
Emka u nas w sypialni też tak gorąco. Ja kładę Hubisia w samym i przykrywam kocykiem cieniutkim. Na krótko nie ubieram bo mam całą noc otwarte okno i zawsze coś wiaterku wieje.
Teri najmocniej na świecie za Maciusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Dla dodania nadzieji, powiem, że Seweryn ma kolegę, który urodził się w 6 m-cu z wagą 800 gram i teraz ma 10 lat i ładnie łobuzuje. Nie ma najmniejszych problemów z niczym. A to było 10 lat temu. Teraz medycyna może jeszcze więcej.
Kingusia śliczna sukienka ! Do łydek to super długość na wesele.
Palin wycałuj Pszczóły !
Maryś zazdroszczę opalania. Ja tylko ciut słonka na dekolcie złapałam i rękach podczas spacerów w biegu
A marzy mi się pojechac nad morze ale jutro jedę do mamy, za tydzień roczek a za dwa tyg pewnie zchrzani się pogoda ... Gratki ząbka ale przykro mi, że tak ostro się przebił
. Cudne fotki !!!!
Gosia podaj Tymkowi smecte . Ryż, marchewka, ziemniaki zagęszczają kupki. A może to taki wirus ?
Anulko fajne sandałki Ja jeszcze nei mam dla Hubcia. Na dworze na bosaka chodzi
no ale tylko po trawce.
Na Afty Aniu posmaruj gencjaną. Brzydko wygląda ale najbardziej skuteczne. I cycuchy też bo inaczej bedzie się wciaż od ciebie zarażać. ( pamiętasz moją bitwe.... SPokojnie możesz miec Lolka na cycu tylko, mleczko jest bardzo wartościowe. Tylko pewnie bedzie chciał często pić.
Ja dziś gonię też Mikotko. Mam wszystko posprzątane, nawet kurze
. Okna dachowe dwa umyte, S kombinezon na dorsze wyprane. Kuchnie wylizaną. Pranie w pralce wyprane czeka na przejście burzy, która od godziny wisi nad nami.
Zbieram się teraz do CH po zakupy bo mleko, pampki, chusteczki na wykończeniu.
Wieczorkiem, jak bedzie ładnie znów z sąsiadami robimy grila
Jutro z rana jadę do mamy pilnować mojej babci - podejżewam, ze bedzie cieżko bo babcia ma wyłączone już racjonalne i realne myślenie