DzikaBez
Fanka BB :)
I już wiem co mi chodzi po głowie. Pisałyscio o imprezach urodzinowych- nasza prawdopodobnie bedzie przesunieta o niemal..... 4 tygodnie. a to dlatego ze chrzestny Niny, brat M. mieszka w Belgii i dopiero wtedy przyjedzie. Ma 2 letniego synka i też bym chciała zeby był bo na jego urodzinach nigdy nikogo nie ma to niech ma szanse sie pobawić u nas. O ile pogoda pozwoli impreza i ogrodzie z balonami i biegającymi dzieciakami tak to sobie wyobrażam, przegotuje dla nich zabawy i menu. Moje 2 panny i dwaj kuzyni 2 i 3 latka a i córka kuzynki 5 lat do tego TOTR oczywiście upieczony przez mame, mistrzem nie jestem ale mam taka potrzebę zeby na ten roczek zrobć to samemu. Mi osobiście nie podobają sie torty z cukierni, choć by były jakie ładne nie ma w nich tego najważniejszego. Smak- dla dzieci czyli bita śmietana i maliny. Na pewno zrobie ptysie z bita smietaną i owocami i moze jedno ciasto ale raczej podam lody- moja rodzinka to raczej umiarkowane lakomczuchy. Zimna płyrta jeszcze mi się w głowie kształtuje a danie- miało być cos eleganckiego ale zastanawiam się nad wypasionym grillem bo w ogrodzie każdy lubi grilla (możne z wyjątkiem mnie) Taki jest plan a oczywiście tego 17 czerwca tez opiekę małej tort. W sumie rodzinki ok 20 osób mamy.
mikoto- tak biegłam mój dystans to było 10 km, może nie wyczynowo bardziej rekreacyjnie, zawody sie skończyły. kiedy do liceum poszłam. Ale jak dostałam się na AWF to miałam kontuzje kolana a właściwie problemy z rzepka i biegać nie mogę dlatego mam teraz kijki nordic walking u mnie w mieście duzo kobiet z tym łazi ale nigdy nie widziałam zeby ktos to robił poprawnie a o doborze rozmiaru nie wspomną czasem mam ochotę podejść i pokazać jak sie to robi ale boje sie ze takie panie tym kijem mnie zlinczują
mikoto- tak biegłam mój dystans to było 10 km, może nie wyczynowo bardziej rekreacyjnie, zawody sie skończyły. kiedy do liceum poszłam. Ale jak dostałam się na AWF to miałam kontuzje kolana a właściwie problemy z rzepka i biegać nie mogę dlatego mam teraz kijki nordic walking u mnie w mieście duzo kobiet z tym łazi ale nigdy nie widziałam zeby ktos to robił poprawnie a o doborze rozmiaru nie wspomną czasem mam ochotę podejść i pokazać jak sie to robi ale boje sie ze takie panie tym kijem mnie zlinczują