reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Gosiaczku teraz uczę.Zosie.by.pokazywała ile ma.ząbków i.otwierała szeroko buzię, to by bardzo ułatwiło kontrolę stanu uzebienia ;-) a to z Tymka numer!!! :-D :-D :-D haha :-D bardzo mi przykro, wyrazy współczucia :-( nasi znajomi.tez robili badania markerow rakowych, prywatnie, bo lekarz nie chciał przepisać mimo wielu nowotworowych przypadków w rodzinie :-( udanego spotkania :-*

reklama
Rany dziewczyny jak mnie boli głowa :baffled:
Mikotku
Zosia piękna jak zawsze :-) zazdroszcze wypadu do rodzinki ;-) my siedzimy w domu, deszcz leje a M. zabrał auto.
Gosiak dobrze że przypomniałaś mi o pampersach! Mamy chyba z 10 sztuk tylko :dry: w poniedziałek będą w promocji w lidlu.
A jak Ty sie czujesz kochana?

Wymyśliłam co mogłoby być prezentem na roczek dla Laury :-p FISHER PRICE WÓZEK CHODZIK PCHACZ + LALKA GRATIS (4189290822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. co myślicie o takim wózeczku?
Chyba podpowiem chrzestnej bo się bardzo dopytuje.

Witam kochane
U nas nie obyło się bez szpitala, rota wirus dopadł Filipka, nie chciał już jeść ani pić, tylko by spał więc pojechałam z nim, na przyjęciu miał mały cukier wiec podali mu kroplówkę z glukozą. Odsiedzieliśmy tam trzy doby i wróciliśmy do domku. Potem nadrabiałam w pracy do wieczora i w końcu upragniony długi weekend, tylko szkoda, że tak wietrznie i zimno na dworze.

Paulunia8713 fajnie, że Antek przesypia całe nocki, ja też bym tak chciała

gosiak_85 no i kolejny się rozgadał, brawo dla Tymka, no i ząbki tuż, tuż. U nas zmiana pampersa to też wyczyn a potem zapięcie body to już hard core.

MatkaEwa
piękny kwiatek, ja niestety nie mam ręki do kwiatków

Palindromea a w jakim wieku można iść na testy alergiczne? Ty się obawiasz, że Mikołaj rezygnuje z mm a ja jestem przerażona bo Filip najchętniej przez cały dzień i noc byłby na mleczku a inne rzeczy nie koniecznie. A przecież zaraz będzie roczek i już tego mleczka powinno być zdecydowanie mniej na rzecz innych posiłków.

Bona87 doskonale Cię rozumiem, ja też mam mało czasu na bb i fb, tym bardziej teraz kiedy te nasze dzieciaki są coraz bardziej mobilne

Wisieńka
wow 5 km, ja zawsze byłam słaba w bieganiu, na pewno bym wysiadła niedaleko startu

RobaczekII ja już też intensywnie myślę o roczku, zaczynając od rozgladania się za stołem z krzesłami, salon zrobiony, więc i miejsce na stół jest. Torcik również chciałabym w kształcie Mickey ale nie wiem czy męża siostra zrobi, a nie lubie od nas takich kupionych tortów, myślałam aby kupić coś takiego do ubrania Elegancki pajacyk roczek ŚWIĘTA 80 86 WYPRZEDAŻ ! (4137674670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale biały kolor odpada, bo zanim goście by przyszli to synek już byłby cały brudny. A jeśli chodzi o prezent to niestety nie mam jeszcze żadnego pomysłu.

teri114 jak tam Dawidek zdrowy? Mój m też dwa dni z rzędu miał temperaturę, ale już jest ok. Ja też zazwyczaj całą zimę jestem zdrowa a w maju wtedy choruje. Daria jest genialna i gratki ząbków

Kingusia91
biedna jesteś z tym dyskiem, mojej mamie też ostatnio coś strzeliło w plecach że wyprostować się nie mogła, nacierała się „końską maścią” i przeszło ale i tak cieszyła się że długi weekend i nie musi dźwigać Filipka

mikoto fajna pomoc Ci rośnie do kwiatków, no i jaka zdolna Zośka, piękny bez i na pewno pięknie pachnie

ankaka. Miło, że jesteś, mój Fifi też się zrobił jakiś krzyczący, płaczący i nerwowy

dmuchawiec wieki, super, że się odzywasz, ciekawa byłam co u Was, zdrówka dla Was i buziaki dla pszczółek

Korba32 dobrze, ze zapalenie się kończy i Zośce wraca apetyt

Właśnie Fifi obudził się z drzemki, więc coś zjemy i uciekamy do znajomych na parapetówkę.

Kinia - mysle , ze prezent super, bo nawet gdy Laura juz bedzie chodzic wozek bedzie jak znalazl :tak:

Spotkanie hmmmm z\ tego co Emil powiedzial, bo oczywiscie nie siedzialam z nimi to chce o wiele wiecej niz zakladalismy. Bo niby ma racje. Odkladali razem, co prawda E wiecej ale byli para to twirdzi, ze tak czy siek polowa jej sie nalezy. I szczerze moze namawialaby do oddania ale zaczela straszyc adowkatem i nie wiadomo jeszcze co mowic...ehhh nie wiem jak to rozwiazac, aby nie ciagnelo sie za nami

Justa - mam nadzieje, ze Filipek jest juz calkiem zdorwy .. ooo zapiac body to tylko jak wstanie

Pierwsza wizyte u poloznej powinnam miec w 16 tyd. czyli wypada to po 11 maja byloby 16 +.... bylam w przychodni w zeszlym tygodniu i w recepcji kobieta powiedziala, ze jeszcze nie ma zapisow na ten tydzien i nie moze mnie zarejestrowac. Wiec poszlam wczoraj a tu dopiero na 27 maja .... ehhhh no trudno z badan nic robic nie musze, ale chcialam juz serduszka posluchac ...

Oto pirwsze dorosle butki Tymka :

2014-05-03 16.25.09.jpg

Załączniki

• 2014-05-03 16.25.09.jpg
    2014-05-03 16.25.09.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Mikoto jaki piekny bez! A jak musi pieknie pachniec :D Zosia cudnie spi w wozku ;) stwierdzilam, ze nie pojedziemy, bo jak bym do niej nie napisala i zapytala o impreze to pewnie nic by nie wspomniala. Napisalam jej, ze niestety nie damy rady jutro przyjechac ale dziekujemy za zaproszenie. Potem oczywiscie zaczelam sie gryzc czy dobrze zrobilam, co pomysli itp. Ehh nie lubie czegos takiego... zawsze tak mam, ze jak podejme decyzje albo cos powiem to zastanawiam sie czy kogos nie urazilam albo co sobie pomysli :/ zapomnialam dopisac do umiejetnosci Kariny pukanie do drzwi, gaszenie swiatla i pierdzenie jezykiem :p
Teri mmmm pierogi :D mniam mniam :D
Gosiak hahah a to z Tymcia psotniczek :D wspolczuje z powodu straty wujka :( koniecznie zrobcie jezeli macie mozliwosc! Mojej mamy kierownik, ktorego znalam od urodzenia zmarl tez w tak krotkim czasie :( nie wiem o chodzi z ex Emila ale skoro on odkladal wiecej niz ona to dlaczego macie oddac jej polowe? Nie byli w zwiazku malzenskim wiec wydaje mi sie, ze jezeli juz to powinien oddac tyle co ona dawala. Nie macie jakiegos znajomego prawnika, ktory by Wam doradzil? A moze cos w necie jest napisane? Jest taka stronka prawnicza na ktorej mozna sie podpytac o jakies sprawy, moze tam warto sprobowac napisac? Jak cos to poszukam i wkleje. Cudne buciki :)
Kingusia mnie tez caly dzien boki glowa :( chyba cisnienie sie zmienia :( bardzo fajny pomysl na prezent :) i na dlugo starczy, tak jak Gosiak pisze :)
Justa oby wiecej juz rota sie nie przyplatalo! Dobrze, ze juz po wszystkim. Wypocznij troche :)

Dzisiaj zauwazylam przy zabawie z Mloda, ze dolna dwojka jej sie powoli przebija.. normalnie szok, nie widzialam zeby jej dwojka szla..

Ostatnia edycja:
Kochane wpadam żeby napisać że jestem
Zjada mnie przedmaturalny stres do tego mam @, 5 z rzędu nockę P i zimno na dworze. Z nerwów sprzatam i sprzatam, niedługo hybrydy zedrę. Błahahaha.
Gosiak śiwtne buty
Mikotku moje bzy jeszcze tycie ale "kradnę" od sąsiadów
Marys nam dolnych dwójek jeszcze brak ale górne są

Justa skoro salon zrobiony to masz miejsce na roczek
Robaczku stęskniłam się za tobą czorcico

Nasz roczkowy torcik będzie w kształcie 1, chociaz moja sister potrafi zrobic wszystko ale ta 1 była u Mili i będzie u Antka

Witam

Kinia, Zachorowałam na ten wózeczek ;-) Bardzo mi się podoba , a dzisiaj myślałam o wózku , bo Julka ma taki dla lalek i Zosia sobie go pchała , tylko że Julci jest taki lekki i nie stabilny a ten jest idealny

Gosiu , Bardzo ładne buciki :tak:

Justa, Bardzo się cieszę , że u Was już dobrze :tak:

Mikotku, Super jest ta wasza Zosieńka , pozy w wózku rewelacja :-D Zazdroszczę Ci że masz rodzinkę tak blisko siebie, zawsze może ktoś chociaż na moment zająć się Zosieńką

Miłego wieczoru kochane

Kinia - te akurat kosztowaly 12 funtow czyli to ciut ponad 60 zl. Poki co nie inwestowalam w lepsze bo Tymek jeszcze nie chodzi, a te na pare kroczkow bede super. Podeszwe maja fajna, pracujaca ze stopa na czym najbardziej mi zalezalo, aby nie byly za sztywne. Pewnie na wakacje juz w Polsce kupiele elefanteny. Mam nadzieje, ze wtedy Tymek bedzie juz smigac. Wiec wyszly niedrogo ;-)

Marys - dokaldnie jak piszesz. Ona nie ma podstaw do rzadania wiecej, bo z jakiej racji. Oki byli zareczeni, ale to nic nie zmienia. Nie mieli wspolnoty majatkowej ani nic takiego i mysle, ze jak poszloby ona do prawnika to jest na przegranej pozycji...Wiesz ja rozumiem jakby byli tu zarejestrowani jako tzw "partnership" czy cos a tak...mysle , ze szkoda naszych nerwow na nia...

Mikotku .- uwielbiam bez i jego zapach ! brakuje mi go tu !

Wisienko - nie stresuj sie na pewno matura pojdzie dobrze. Moj brat w zeslzym roku zdawal, nic prawie sie nie uczyl, a zdal zaskakujaco dobrze ! Maciek na pewno zdolna bestia wiec da rade . Kasztany zakwitly ???

Tymus dostal jeszcze czpeczke i tak sie prezentuje

ziom.jpg

Spokojnych nocek

Załączniki

• ziom.jpg
    ziom.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Wisienka bedzie dobrze z matura :) lepiej zeby umysl troszke odpoczal i nabral sil przed wiekszym wysilkiem :) u nas gorne 2 tez sa :) myslalam, ze to 3 gorne ida, bo tak wygladaja (albo tak mi sie wydawalo :p )
Gosiak tez mi sie wydaje, ze szkoda tylko nerwow, nie bylo wspolnosci majatkowej to przeproszeniem sorry ale nie ma podstaw do tego. Jak fajnie Tymus wyglada w czapeczce! Super :D

Przespanych nocek zycze :)

Do góry