reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

hmm aż oczy przecieram ze zdziwienia któż to nas na bb odwiedził :-p

ja tylko na chwilę z wiadomością że dziś światło dzienne ujrzały 2 górne jedynki po prawie 3 miesiącach od dolnych jedynek więc na roczek Daria bedzie miała już 4 piękne ząbki a myślałam że juz zostanie z tymi dwoma :-D

heh my na Darię to wołamy przekupka bo ciągle gada ale to tak identycznie jak te przekupki na targu :-D:-D bez przerwy tititittiitititi ale to takie śmieszne jest nie da sie tego opisać słowami ale no gada bez przerwy :sorry::sorry:a najbardziej jest rozgadana jak chcemy usłyszeć wiadomości w tv :eek::confused2::confused2:

kingusia Laura kruszyneczka mogą sobie z Darią rękę podać :sorry:

gosia mów mów do Tymka takie dzieci teraz chłoną wiedzę jak gabkę a to zaowocuje w przyszłości ja tak do Dawida nawijałam potem jak miał już tak ze 3 latka chyba uczyłam go liczyć na paluszkach ogólnie bardzo dużo czasu mu poświęcałam i teraz mam wynagrodzenie w postaci wzorowego ucznia który matematykę ma w jednym paluszku on nie musi sie uczyć na sprawdzian żeby dostać 5 a czytał już w wieku 5 lat jest w pierwszej 3 najlepszych uczniów w klasie no to się pochwaliłam też starszym a co tylko jedno będę chwalić :-p:-D teraz wiem że co się Jaś nauczy to Jan będzie umiał :-D

fajnie że mamy teraz 2 niedziele :-D

reklama
Terii - wlasnie mezowi powiedzialam co Dariaz i Mikotkowa Zoisa potrafia i od jutra bierzemy sie do nauki !!!!! :-D

Nastapila zmiana planow ide jutro z mezem ...widze, ze bedzie mu razniej ze mna u boku ;-) zakupy poczekaja :-p

Aaaa za to sie pochwale , zakupilam dzis nowy zegarek, bo do starego synio sie dorwal i malo z niego zostalo, a zajelo mu to chwilke

Oto moj nowy nabytek...czekam zniecierpliwoscia :

9.jpg

Co do prezentow na roczek to ja nie mam pojwecia co mowic, bo jakos to potem przewiezc musimy, choc cioteczka i babcia Tymka juz sie dopytuja, ale obstawiam duplo :tak:

Załączniki

• 9.jpg
    9.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 35
Mikotku teraz już waga chyba nic nie zmieni bo raczej większej dawki Laura już nie dostanie. Koło roku odstawia się propranolol ale mam nadzieję że jeszcze teraz na 2 miesiące dr nam wypisze bo boję się żeby naczyniak nie odrastał. Jedna mama mówiła że u jej synka tak było i musiał z powrotem brać.
Zrobimy jeszcze teraz laser i mam nadzieję że już prawie naczyniaka nie będzie.

Ta Twoja Zosia jest bardzo mądra :tak: Laura mówi dzi dzi i kaka na kaczuszkę ale nie mówi mama ani tata :-(
Z pokazywania to tylko kosi kosi, papa, przybija piątkę i pokazuje jaka Laurusia jest duża :-D a i jeszcze robi "ciuś ciuś" :-p moja mama ją nauczyła :-p
Teri gratki nowych ząbków! :-) u nas też idą parami. Teraz oczekujemy 7 i 8, czyli dolnych dwójek.
Ty też masz bardzo mądre dzieciaczki :-) Daria już taka mądrala to będzie zdolna jak braciszek :tak:
Laura też nam zagłusza wiadomości :-p

Ja nie mam pojęcia co Laurze kupić na roczek...

Witam

Terii, Gratuluję ząbków :tak::-) My mamy 5 szt jak na razie

Kinia Laura pewnie taka drobna jak Zosia , tylko dłuższa , sama jestem ciekawa ile waży , ale moja waga domowa jest do kitu pewnie będę musiała poczekać do końca maja

Gosiu, Super zegarek , podoba mi się :tak:

Fioletowa , Właśnie huśtawkę i takiego pieska Zosia ma , rowerek już dostała , a myślicie że takimi klockami duplo będą się bawiły nasze roczniaczki ????

Dzisiaj sobota znowu planowaliśmy pojechać na rybki , słonko pięknie świeci ale mimo wszystko zimno :-( Zła jestem na tą pogodę , mieliśmy tyle planów ale wszystkie związane z ładną pogodą .

Zosia też już wszystko rozumie co się do niej mówi , takie to już fajne ... :-D Zosia bardzo dobrze już chodzi , ale co z tego jak się boi puścić , koniuszek najmniejszego palca ale musi trzymać :tak:

Miłej soboty kochane czerwcówki ;-)

Witam :)
Mloda ma drzemke, M pospul juz mi humor.. pogoda beznadziejna... ehh... no prosze ilez to do nadrobienia ;) witamy witamy i prosimy o zostanie ;) wczoraj moja siostra cioteczna zaprosila nas nas na 1 urodziny corki na jutro ( chociaz zaproszeniem bym tego nie nazwala bo napisla 'jak chcecie to wpadnijcie na torta'), nie wiem czy isc... troche glupio bede sie czula jak bedzie tam rodzina jej meza... taka troche skrepowana... nie wiem...

Mikoto no to Zosia wymiata :D super :) Karina robi tylko cmokasy i indianina (tylko, ze albo pilka albo przedeamieniem ;) ) dzien sie dluzyl i byl leniwy, ja zdrzemnelam sie nawet z godz (juz nie pamietam kiedy mialam ostatnia drzemke) potem pojechalismy na zakupy (cale mieso muelone i filety z kurczaka byly wykupione :s ). To i my musimy sie wziasc za nauke ;)
Ankaka ojej to kciuki za wizyte! Moze znajdz chwilke na wypoczynek? To bierzta sie do roboty za rodzenstwo ;)
Dmuchawcu zdrowka Wam zycze! Koniecznie pochwal sie fotkami jak juz skonczycie remont :)
Gosiak haha czyzby zachcianki ciazowe? ;) podczas zmiany pieluchy musze je cos dac do lapek bo inaczej jest ciezko ;) no to zaraz Tymcio bedzie zebowy :D ale super zegarek! Ja tez musze kupic nowy bo w starym strasznie szybke mam porysowana :/
Kingusia wow to faktycznie chudzinka z niej :)
Korba oby szybciutko sie skonczylo to zapalenie! Zosia na pewno zaraz sama ruszy :) ja to bym chciala zeby w czerwcu juz sama zaczela chodzic... ale to chyba nie realne ;) Gratulacje zebulka :D
Teri gratulacje zebolkow! No proszw, to super, ze Dawid 'wchlonal' wszystko czego go nauczylas :) ja chyba tez tak bede robic ;)

Witam się sobotnio, z drugą kawą!

Teri jeszcze raz serdecznie gratulujemy ząbków!!! Jak Dawidek? Lepiej?

Ankaka. Pisz częściej :-) proszę aktualne zdjęcie Filipiatka ;-)

Dmuchawcu nareszcie! Ależ dawno nie pilysmy razem kawy:-( pora nadrobić. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia balkonu :-D zdrowka dla całego Ula! I dla Królowej Matki :-* i u nas rocznica ślubu, 8 dni.po urodzinach Zosi ;-) tyle ze 6. ;-)

Gosiak świetny zegarek! Kiedy planowan dostawa? Udanych zakupów ;-) Zocha wierciocha przestraszna przy zmianie pieluchy :-/ ostatnio zwiala Mężowi zanim zdazyl podłożyć nowego pampersa :-D jak dzisiaj? Widać zabki?

Korbus czytając Wasze, tj. Twoje , Robaczka i Fioletowej wypowiedzi dot. Zabawek uświadamiam sobie.jak.bardzo niezorientowana jestem w temacie :-/ może jeszcze się u Was Wypogodzi???

Kingusia tez nie mam.pojęcia co.kupić :-/

Z.wczorajszego spaceru przynuoslysmy trochę.wiosny do.domu. Zosi ostatnio.ulubiona pozycja.wózkowa;-)

Załączniki

• 1399106251839.jpg
    1399106251839.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 46
  • 1399106265209.jpg
    1399106265209.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
WITAM KOCHANE !!
u nas dziś paskudnie !!!!!!!!! wieje aż drzewa sie do ziemi uginają pochmurno tak ze az ciemno w domu i tylko 6 stopni brrrrr
więc zostajemy w domku zwłaszcza że Dawidek jeszcze kaszle a Daria ledwo co wyzdrowiała ale korzystając że mąz zajmuję sie Darią bedę lepić pierogi ;-)mam zamiar zrobic ok 100 sztuk połowe z mięsem i serem zamrożę i bedzie na obiad w razie W gdy nie ma czasu na gotowanie

Gosia cudny zegarek !! udane spotkania z byłą męża

co do prezentów to ja też nie mam pojęcia co mówić i sama nie wiem czym bawią sie takie roczne dzieci :zawstydzona/y: my na pewno kupimy taki jezdzik o którym juz pisałam a resztę nie wiem Daria najbardziej lubi oglądac książeczki jakoś zabawki ją za szczególnie nie interesują :confused: i sama nie wiem czym mogłaby się teraz bawić :baffled: co u Was jest teraz na topie z zabawek ??
jezdzik taki :
SUPER Jeździk Deluxe Mega Car 3w1 NOWY MODEL 2014 (4171357530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Mikoto u Was też pewnie tak zimno co dzis porabacie z Zosią ? Dawidek lepiej dziękuję
hihi jaka pozycja Zosi bokiem do świata :-D Daria ostatnio jedzi rozwalona jak hrabina w wózku o tak

Marys prawda? Fajnie tyle postów do poczytania do.porannej kawy :-) dziwne to zaproszenie :-/ podjelas decyzję czy pojdziecie?

Teri u nas niespełna 9 stopni. Wiatr owszem wieje wiatr ale głowy nie urywa ;-) pierogi? Mniammmm :-D fajny ten jeździk :-) Zosia to mistrzyni przybierania wozkowych pozycji, zwłaszcza w czasie drzemki :-D wlasnie dosypia a ja pakuje jej torbe, razem z moimi rodzicami pojedziemy do rodziny ;-)

reklama
Witam sobotnio

dzis ladna pogoda , robi sie coraz cieplej. Z rana wstalismy pojechalismy juz do 2 sklepow, zostal nam jeszcze chemiczny i jestesmy zaltwieni. Tymek ma zapas pampersow wiec sisuisac moze do woli :-p

Wczoraj wysadzilam Tymka na kupke. Zrobil troche po czym zszedl z nocniczka (myslalam, ze skonczyl), a tu lobuz przysiadl sobie kolo kanapy i zanim zdarzylam go wzias na wytarcie pupki zaczal ja robic dalej. Smiechu mialam co nie miara :-D

Mikotku - zebkow bardziej nie widac, ale ciezko Tymkowi zajrzec. Najbardziej sa na widoku jak patrzy jak myje zeby. Cieszy sie wtedy bardzo , wiec musze mu zaczac dawac jego szczoteczke , bo widze, ze mu sie podoba. Planowana dostawa zegarka 9-11 maja.

Wczoraj sie dowiedzialam, ze zmarl moj wujek. W ciagu trzech tygodni rak go wykonczyl :-( jakies paskudztwo na jelitach i objawy niesety wystepuja dopiero gdy na pomoc jest za pozno. To samo bylo u wujka EMila. Postanowila, ze jak bedziemyw Polsce oboje zrobimy sobie badania krwi na obecnosc komorek rakowych i bedziemy to co pare lat powtarzac....

Terii - gratuluje zabkow :tak:

Czekamy az Tymek wstanie, zje i ruszamy na to nieszczesne spotkanie. Ja ta dziewczyne znam i nic do niej osobiscie nie mam, (pracowala pare miesiecy u mnie w pracy) no ale ile mozna cos chciec i ciagnac sprawe latami :crazy:
Leceee grzac spagethii Tymkowi - musze mu czesciej gotowac

Do góry