brrrrrrrrr zimno wieje chmury :-(
dzis dla nas normalny dzień mąż w pracy a my w domu Dawid chory katar i zaczyna kaszleć ech jak nie jedno to drugie jak całą zimę prawie nie chorował to w maju go rozłożyło
gosia heh no jednak w maju trzeba grzać
my tez będziemy odciskać rączki i stópki na ramce z gliny kosmyk włosów bysmy obieli ale nie za bardzo jest z czego
a co tam się dokładnie kładzie przed dzieckiem wiem że kieliszek różaniec i co jeszcze pewnie zrobimy taki eksperyment my tez imprezy hucznej nie bedziemy mieli ;-)
Mikoto to zamawiaj lokal będziesz mieć duzo łatwiej
kingusia oj to Cie połamało :-( waż tą kruszynę ciekawe ile wazy
super Laura już mądrala
Daria tez wszystko pokazuje paluszkiem teraz na topie jest gaszenie i świecenie światła wie że jak nacisnie kontakt to zaświeci się światło pokazuje najpierw na kontakt potem na żyrandol i ciągle chce żeby z nią stać przy kontakcie żeby sobie pstrykała
w książeczkach pokazuje juz wszystko pieska piłeczkę słoneczko o co ją zapytam to pokaże wie tez gdzie jest nos uszy oko i z tym jest teraz niebezpiecznie bo nagle z zaskoczenia pokazuje gdzie mam oko wkładając mi przy tym palec do oka
ogólnie ma bardzo nieprzewidywalne ruchy nigdy nie wiadomo co sobie wymyśli
ale rozumie chyba wszystko co do niej mówię bo np jak mówię przynieś ksiażeczkę o biedronce to właśnie ją przynosi
uparcie przynosi wszystkim buty jak przyjda goście to zaraz przyuważy czyje sa czyje i uparcie im przynosi
aa i wyrzuca sama swojego pampersa wie że trzeba do kosza do łazienki go wrzucić i jeszcze niesie i całą droge mówi że to be be be a ostatnie słówko to jest jak pokazuje dzieci i mówi dzi dzi dzi
ale najlepsze jest jak jest na rączkach i nagle tak wychyli główkę i zagląda prosto w oczy i się uśmiecha i uczymy się teraz dawać buzi i już kilka razy sie udało że jak mamusia prosi o buziaka to daje tego buziolka słodkiego :-)
Daria weekendowo na gofrach