reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam z rana:)
A co to za pustki? Wszystkie po uciekaly? HALOO!!! JEST TAM KTO? Detmatolog zaliczony. Przepisala fenistil (przeciw alergiczne) na 10 dni i kosmetyki do pielegnacji z la roshe posay (na razie kupilam fenistil bo M moze taniej zalatwic te poelegnacyjne niz jest w aptece), zobaczymy jak to bedzie. Wspominala cos o wypryskach... ale chyba sama nie wiedziala co to moze byc. Powiedziala, zeby sie tak tym nieprzejmowac. Jak tu sie nie przejmowac jak dzieciaka to swedzi i sie meczy :s no nic zobaczymy. Najwyzej zapisze ja do alergologa jak nie zejdzie. Nocka wporzadku, chociaz raz lepsza jest raz gorsza. Wczoraj z 0,5 litra wodki zrobilam 2 litry ajerkoniaku :D pychaaaa! Jeszcze nie probowalam, wiec nie wiem jak mi wyszlo :p ale chyba dzisiaj sprobuje, bo nie wytrzymam :D piekna pogoda sie zapowiada wiec trzeba to wykorzystac i sie ruszyc w koncu z domu, po tych kilku dniach deszczowej pogody :D aa i zapomnialam, zmienilam kolor wlosow na bordowy :D pozniej postaram sie wrzucic jakas fotke, na ktorej bedzie widac ;)

reklama
Witaj Maryś . Wszystkie siedzą na FB :sorry2:. Mikoto zniknęła i nikt nie zagania na BB :-(. Bordowe włoski ??? U la la ... Koniecznie fotkę proszę :tak:. Mam nadzieję , że specyfiki pomogą i wizyta u alergologa nie będzie konieczna . Ale smaka narobiłaś na ajerkoniak :-p
Muszę się za porządki zabrać a bardzo mi się nie chce :baffled:.

Halo kobietki napiszcie coś !!!!

Witam się po kilku dniach nieobecności!

Z kawką, oczywiście ;-) Ostatnie kilka dni to był istny młyn, nie miałam czasu, ale Was podczytywałam. Przed nami długi weekend. Spędzimy go we dwie, mąż pojechał wczoraj i wróci dopiero 9 maja. Zosia śpi. Pora na śniadanie. Pogoda piękna, aż chce się żyć! Sofii ma lekki katarek, ale podejrzewam, że to na zęby. Kilka razy zakaszlała, ale od dwóch dni spokój. Mam nadzieję, że te dolne czwórki w końcu wyjdą i dadzą nam odetchnąć.

Wenusjanka
jak Bella? Czekam na zdjęcia ogrodu! Masz rację, chyba dopiero po długim weekendzie, będzie większy ruch na bb.

Palin jestem, podczytuję. Jak Miki? Co u Was? Widziałam, że na fb dziewczyny wstawiały posty co u nich, ale ostatnio mało mnie tam. Pisz Kochana i goń to Towarzystwo z fb na bb :laugh2:

Paulunia wszelki Duch... kope lat tu Cię nie było, ale mam nadzieję, ze teraz będziesz na bieżąco :tak:Cieszę się, że Julka dostała się do przedszkola!Zdjęcia plażowe poprosimy!

Gosiak
czy wyjaśniła się sytuacja z pensją? W weekend sobie nareszcie odpoczniesz! Uważaj na siebie! Podejrzewam, że Tymek lad dzień sam ruszy, skoro już teraz się puszcza.

Marys koniecznie zdjęcie w nowej fryzurze! Oby leki szybko zaczęły działać!

Wisienka! Jestes! Pisz Kochana, bo za chwilę, jak wrócisz do pracy, to jeszcze mniej czasu będzie na bb :-(Antoś, lada moment dołączy do Lenki i Dariulki!

MatkaEwa ależ piękny kwiat! Dziękuję! Jestem, ale na fb mało mnie, jednak Palin zaraz tu pogoni nasze Forumowe koleżanki :-pMnie święta strasznie rozleniwiły, ale od wczoraj nabieram mocy :tak:sadzenie kwiatów w donicach, które docelowo mają stać na dworze, zmiana pościeli, odkurzanie, kurze - wszystko to, co czekało, już zrobione, nareszcie :sorry2:

Witam ja na szybcika przed praca.

Mikotku dobrze ze sie odzywasz.

U nas dzis godz\ina placzu w nocy, ale jakos zasnal przy moich spiwach " Pieski male dwa", ale cyrk byl. CZekam na te zeby i wszytsko na nie zganiam :-p.

Jejku u Mikotko - u Was juz 4 ida !!! oby szybko wyszly.

Lece sie szykowac do pracy.

Gosiaczku :-* u nas Pieski małe dwa to hicior :-D na liście szlagierow jest Także Zostań moja przyjaciółka i Cukierki Kasi Klich :p wrocilysmy ze spaceru, ba dworze jest cudnie. Zosia zjadła obiad, ja dopilam kawę i lecę ogarnąć kuchnie. Jak Sofii wstanie, znów wybywamy ;-)

Mikoto - dobrze ,że jesteś :tak: !!!! Pracowita mróweczka jak zwykle . Szkoda , ze będziecie same przez tyle czasu . Ale maji się już maj i można przeczekać ten czas w pięknych okolicznościach przyrody ;-):tak:
Gosiak - ale suwaczek sunie !!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane.Działka mnie pochłania.Nie mam czasu ani na Fb ani na BB.P ma nocki cały weekend majowy więc generalnie w dzień będzie odsypiał i czeka mnie świętowanie z dziećmi. Oby była pogoda bo jak ja mam utrzymac w ciszy i niewbieganiu mu na brzuch te dwa wierciołki.
Dziś wybłyszczyłam mieszkanie na maksa, teraz boję się oddychac żeby nie wznosić kurzu.
Siadam do książki bo to pierwsza P nocka i musiałam czekac aż 6 dni zeby poczytać bo wieczorem były inne zajecia...jak oglądanie filmów
Miłych snów

Witam wieczornie :)
Na spacerku Mloda sie zdrzemnela wiec skorzystalam i wystawilam sie na slonko :D ramiona mam zjarane , a noc tak czerwony jakbym byla jakim pijakiem :p poszlysmy dzisiaj pierwszy raz na placyk zabaw, Karina troche pozjezdzala, troche sie pohustala, ale bardziej interesowaly ja wieksze dzieci. Jej tak mi szkoda jej jak widze, jak sie garnie do nich :(

MatkaEwa zapraszam na kieliszek :D dzisiaj sprobowalam i mmmniam :D
Mikoto oby zabki szybko wyszly! Ja nawet nie mam jak sprawdzic Karinie, ktore ida (wydaje mi sie, ze 3 gorne) :s ojej to na dlugo maz wybywa :/ ale tak jak pisze MatkaEwa pogoda zacheca do siedzenia na dworku ;)
Gosiak oby zabki sie szybko pojawily i bezbolesnie ;) ja Karinie puszczalam piosenki ale jakos zachwycona nie byla, ba nawet na niektorych zaczela plakac :/
Wisienka pewnie zaraz skonczy sie sadzenie itp i bedziesz mogla odpoczac w pieknych kolorach dzialeczki ;)

Witam wieczornie :)
Na spacerku Mloda sie zdrzemnela wiec skorzystalam i wystawilam sie na slonko :D ramiona mam zjarane , a noc tak czerwony jakbym byla jakim pijakiem :p poszlysmy dzisiaj pierwszy raz na placyk zabaw, Karina troche pozjezdzala, troche sie pohustala, ale bardziej interesowaly ja wieksze dzieci. Jej tak mi szkoda jej jak widze, jak sie garnie do nich :(

MatkaEwa zapraszam na kieliszek :D dzisiaj sprobowalam i mmmniam :D
Mikoto oby zabki szybko wyszly! Ja nawet nie mam jak sprawdzic Karinie, ktore ida (wydaje mi sie, ze 3 gorne) :s ojej to na dlugo maz wybywa :/ ale tak jak pisze MatkaEwa pogoda zacheca do siedzenia na dworku ;)
Gosiak oby zabki sie szybko pojawily i bezbolesnie ;) ja Karinie puszczalam piosenki ale jakos zachwycona nie byla, ba nawet na niektorych zaczela plakac :/
Wisienka pewnie zaraz skonczy sie sadzenie itp i bedziesz mogla odpoczac w pieknych kolorach dzialeczki ;)

Jeju znowu cos pozmieniali ? Dopiero przy cytowaniu moge dodac fotki :/

Załączniki

• 1398801104503.jpg
    1398801104503.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 35
  • 1398801120649.jpg
    1398801120649.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 33
  • 1398801137588.jpg
    1398801137588.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 1398801168943.jpg
    1398801168943.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Witam wieczornie, juz po pracy.

Dzis i u nas pogoda cudna musze Tymkowi wreszcie kupic krem na slonko i czapke z daszkiem :-pW sklepie widzialam kremy ale kurcze wszystkie byly KIDS a nie BABY ... a nie napisane od jakiego wieku i nie wiem czy brac np Garnier kids....

MatkaEwa - -suwaczek sunie i brzuszek tez :-p

Wisienka
- zadzdrosze dzialeczki, zawsze lubilam , moze nie pracowac ale wylegiwac sie na niej :-D

Marys - ja to sie ciesze, ze Tymek sie uspokoil w nocy bo mu spiewalam ...oby dzis juz sie nie obudzil

Za 2 tyg przychodzi kolega Emila objerzec mieszkanie, co prawda nie na kupno ale wynajem , ale to tez juz cos... kredyt by sie splacal, a my wynajelibysmy cos z ogrodkiem

Do góry