Dzien Doberek!!!
Gabrysia wstala o 7. Zjadla. Zaliczylysmy toalete i juz ubrana smiga
Dzis w nocy mialam mega duzo snow (bynajmniej tak to zarejetrowalam). Jakies glupotu mi sie snily, wymeczylo mnie to baaardzo :-/
Ze nie wspomne o zalewajacej @@@ :-/
Pogoda dzis znow nie nastraja, cala noc lalo i teraz tez siapi
PALIN oby te przeboje u Was juz sie skonczyly :* skonczylas inferno? Ja mam najwieksze problemy z piczatkiem ksiazek browna bo malo dynamiczne sa. Akcja rusza po ladnych kilkunastu stronach...
ROBACZKU jestes tytanem pracy! kurka poklon Ci o Pani godzisz prowadzenie dwoch firm, dom, dzieci, malzenstwo... podziwiam
Brawa dla grzecznego Hubisia :*
MIKOTKU ja nie umiem isc spac z Gabi. Jak mniejsza byla to udawalo mi sie polozyc z nia, ale teraz jakos nie moge zasnac, mimo ze spiaca jestem.
Te buraczki z wolowina hippa to tylko w lidlu spotkalam, nigdzie indziej...
DZIKA Palin niezly pomysl ma z ta DG. Zdrowka dla Ewci!
GOSIAK i mnie Gabunia cierpliwosci uczy... sama z siebie w szoku jestem, ze mam jej tak wiele. Tylko do niej, bo z reszta to juz tak fajnie nie jest
KORBA pracusiu daj fotki ogrodu
BONA dobrze, ze juz po wizytacji Michasiowi widac babcia srednio do gustu przypadla tulko zeby sobie nie pomyslala, ze to przez jej rzadkie widywanie sie z wnukiem, bo sie nie opedzisz
JESTEM EWA zdradz przepis na tak spiace dziecie!
Narazie tyle. Potem wroce!
Gabrysia wstala o 7. Zjadla. Zaliczylysmy toalete i juz ubrana smiga
Dzis w nocy mialam mega duzo snow (bynajmniej tak to zarejetrowalam). Jakies glupotu mi sie snily, wymeczylo mnie to baaardzo :-/
Ze nie wspomne o zalewajacej @@@ :-/
Pogoda dzis znow nie nastraja, cala noc lalo i teraz tez siapi
PALIN oby te przeboje u Was juz sie skonczyly :* skonczylas inferno? Ja mam najwieksze problemy z piczatkiem ksiazek browna bo malo dynamiczne sa. Akcja rusza po ladnych kilkunastu stronach...
ROBACZKU jestes tytanem pracy! kurka poklon Ci o Pani godzisz prowadzenie dwoch firm, dom, dzieci, malzenstwo... podziwiam
Brawa dla grzecznego Hubisia :*
MIKOTKU ja nie umiem isc spac z Gabi. Jak mniejsza byla to udawalo mi sie polozyc z nia, ale teraz jakos nie moge zasnac, mimo ze spiaca jestem.
Te buraczki z wolowina hippa to tylko w lidlu spotkalam, nigdzie indziej...
DZIKA Palin niezly pomysl ma z ta DG. Zdrowka dla Ewci!
GOSIAK i mnie Gabunia cierpliwosci uczy... sama z siebie w szoku jestem, ze mam jej tak wiele. Tylko do niej, bo z reszta to juz tak fajnie nie jest
KORBA pracusiu daj fotki ogrodu
BONA dobrze, ze juz po wizytacji Michasiowi widac babcia srednio do gustu przypadla tulko zeby sobie nie pomyslala, ze to przez jej rzadkie widywanie sie z wnukiem, bo sie nie opedzisz
JESTEM EWA zdradz przepis na tak spiace dziecie!
Narazie tyle. Potem wroce!
Ostatnia edycja: