wczoraj mnie nie było
sto lat dla Mikotkowej Zosienki ;-)!! Jaka piękna wiosna do wszego domku zawitała
Palin, jak Mikołaja kupki?
Morena na moje dziecie tłumaczenie "nie wolno" też nie działa, podchodzi do dekodera Nki i wyciąga kartę albo resetuje dekoder cały
a jak pufę postawię to ją sobie przesunie
Marys ćwicz, ja zaczęłam biegać
i pięta mnie zaczęła z powrotem "nawalać" że teraz stanąć na nogę nie umiem, i dalej laser i ultradźwięki mam
Robaczku brawo dla Hubercika, taki dzielny nasz mały nadmorski rycerz
Anulka &&&& za tausia twego trzymamy, a z suwaczka wnioskuję że Lolik ma dziś 9mcy, sto lat kochany !!
Morena co to za "..." ???
Wojtula mój przynosi mi pilot od tv i mówi "abc włąc, abc".
Ja raz kiedyś, zaraz po ślubie z nudy zadzwoniłam właśnie do tv na te gry, cudem połączyło mnie z anteną i zasięg zgubiłam, myślałam że zakopię tą dziurę co w niej mieszkam, ale rok temu maszt nowy postawili i zasięg mam wszędzie
u nas noc okropna, podła i straszna
Bartek płakał chyba całą noc, wzięłam go do nas, i musiałam spać na lewym -bolącym mnie cholernie- ramieniu, więc jestem nie wyspana, obolała itd. Bartek wstał o 5.30 co dla nas jest środkiem nocy
tatuś spał bo on musi do pracy iść więc ja wstałam z Bartkiem do nas doszedł o 6,15 Wojtuś i tak już łazimy,
Bartek właśnie uciął sobie 1 drzemkę
Chyba tak płakał całą noc bo wczoraj był w przedszkolu w Wojtkiem na tych dniach otwartych i może za dużo wrażeń albo.... teściowa go nakarmiła parówką jak poszliśmy z D biegać wieczorem, a tą samą parówką Wojtek rano zwracał a Bartek w nocy zwracał. i oczywiście moje dzieci znowu strasznie morko kaszlące, aż słychać że rwie im się w tych płucach, możliwe że od teściowej podłapali bo ona teraz 3 dni leżała chora ale nie chce osądzać bo nie jestem pewna czy kaszlem można się zarazić. Do tego Wojtkowi leci z nosa jak z kranu, inhalacji nie daje sobie zrobić, i dziś siedzimy w domu a dzieci w przedszkolu idą topić marzannę nad zalew, D się urwie w pracy i pojadę na rehabilitację bo mam na 9.40 a dzieci takich zawalonych nie chce brać..
AAAA się wyżaliłam...
miłego dnia