reklama
RobaczekII
Fanka BB :)
Emka , etap ząbkowania trwa od narodzin do zalożenia protezy ... A tak na poważnie u każdego dziecka inaczej. Przy moim starszaku nie wiedziałam, że jest coś takiego jak ząbkowanie. Hubi ma okresy, jeden dzień na jakiś czas, że bolą go dziąsła. O wyjściu dolnych jedynek nie wiedziałam bo nic nie bolałao. Górne jedynki odzywają się co jakiś czas - trwa to już zapewne miesiąć jak nie dłużej i jeszcze nie wyszły.
Anula biedni Wy ale dobrze, ze wezwaliście policję - robcie to za każdym razem. Nie chce Cię namawiać ale ja lubię metamorfozy Czekam na fotkę. Zazdroszczę pazurków !!!!!!!!
Palin, dobrze zrozumialam, że zupkę dajesz przez butelkę ?
Kingusia ależ masz śliczną księżniczkę ! Jak Lalka Laurka wygląda ! A nocki wspolczuje ,
Anula biedni Wy ale dobrze, ze wezwaliście policję - robcie to za każdym razem. Nie chce Cię namawiać ale ja lubię metamorfozy Czekam na fotkę. Zazdroszczę pazurków !!!!!!!!
Palin, dobrze zrozumialam, że zupkę dajesz przez butelkę ?
Kingusia ależ masz śliczną księżniczkę ! Jak Lalka Laurka wygląda ! A nocki wspolczuje ,
emka01
Szczęśliwa mama:)
gosiak nasza mała od urodzenia była spokojna,nie płakała,tyle co przy kolkach tylko...Jej prawdziwy głośny płacz poznałam dopiero jak byłam z nią u szczepienia i lekarza...aż się wtedy trzęsłam,a kobita co chwile mi powtarzała-przecież nic jej nie jest,dzieci muszą sobie popłakać,musiałaby Pani pić jakąś melise,bo jest Pani przewrażliwiona. I teraz jest mi cięzko przestawić się na to,ze jest takim małym jak ja to brzydko określam :dupotrujcem. czasami się popłacze a my nie wiemy o co jej chodzi,dostaje panadol,nosimy ja,zabawiamy...I bądź tu mądry czy to coś ją boli,czy jest zmęczona,czy znudzona...no bo mam nadzieje,ze to nie jest jej charakterek brękota!
Boje się jednego,ze jak zęby ruszą jeden po drugim(((
kingusia ale ślicznota sobie siedzi na przewijaku))) Sto latek na 8-miesiączków))) Laurko jedz mamie grzecznie))
Boje się jednego,ze jak zęby ruszą jeden po drugim(((
kingusia ale ślicznota sobie siedzi na przewijaku))) Sto latek na 8-miesiączków))) Laurko jedz mamie grzecznie))
emka - -mi tez jest dziwnie, szxczegolnie nocami, bo spal dlugi czas pieknie budzil sie na jedzonko i dalej spanie do rana. Wiec jestem pewna ze cos jest nie tak skoro wierci sie kreci i placze... oby szybko wszystko wrocilo nam do normy, choc u nas to juz drugi badz trzeci tydzien taki jest
emka01
Szczęśliwa mama:)
Niby też jakieś skoki rozwojowe mogą tyle trwać...Ja dzisiaj małej profilaktycznie zrobiłam badanie moczu...Niby tak mówią,ze jak dziecku coś jest,szczególnie dziewuszkom to nie zwalać wszystkiego na zęby tylko mocz zbadać,dzieci mają często jakieś zapalenia pęcherza.
Bona87
Mama Michasia
Hej!!!
Kingusia- najlepsze życzenia dla eleganckiej Laurusi :* :* :* Szkoda, że te ząbki tak męczą :-(
Anula- naprawdę współczuję sąsiadów...
Wenusjanka- chyba założę sobie zeszyt z Twoimi powiedzonkami 'okres niemowlęco-samobójczy' - zaczynam od tego
Maryś- gratulacje kolejnych ząbków!!!
Smile- oby z pracą było coraz lepiej!!! Naprawdę bardzo Ci kibicuję!!! A sytuacja z Pięknym... Chyba trzeba przeczekać po prostu, aż zrozumie, że to nie Twoja wina!
Madzia- nie jesteś złą mamą!!! Nigdy tak o sobie nie myśl!!! teraz macie trudny okres, ale tak jak pisze Robaczek, to dość typowe dla dzieci w tym wieku Ale rozumiem, że jest Ci przykro...
Gosiak- kiedy ta zębuszka Was nawiedzi???
Palin- Miko-mściciel
Robaczku, Justa- przykro mi z powodu Waszych nocek... :-(
Ja dziś po fryzjerze, ale to tylko delikatne skrócenie poprzedniej fryzury, więc nawet nie ma co wstawiać, aczkolwiek samopoczucie się poprawiło Obkupiłam też Misia w szmateksie w ciuchy 80/86 za 7 i 6 zł, no i kurteczkę super trafiłam za 12 zł!!! Zadowolona jestem baaaaardzo!!
Wstawiam efekt naszych poniedziałkowych zakupów i matę, bo dziś przyszła I już się tak nie martwię o Michasia, bo pięknie układa się w raczki, a dziś sam usiadł (co prawda podciągnął się przy pomocy krzesełka do jedzenia, ale to i tak duży postęp )
Kingusia- najlepsze życzenia dla eleganckiej Laurusi :* :* :* Szkoda, że te ząbki tak męczą :-(
Anula- naprawdę współczuję sąsiadów...
Wenusjanka- chyba założę sobie zeszyt z Twoimi powiedzonkami 'okres niemowlęco-samobójczy' - zaczynam od tego
Maryś- gratulacje kolejnych ząbków!!!
Smile- oby z pracą było coraz lepiej!!! Naprawdę bardzo Ci kibicuję!!! A sytuacja z Pięknym... Chyba trzeba przeczekać po prostu, aż zrozumie, że to nie Twoja wina!
Madzia- nie jesteś złą mamą!!! Nigdy tak o sobie nie myśl!!! teraz macie trudny okres, ale tak jak pisze Robaczek, to dość typowe dla dzieci w tym wieku Ale rozumiem, że jest Ci przykro...
Gosiak- kiedy ta zębuszka Was nawiedzi???
Palin- Miko-mściciel
Robaczku, Justa- przykro mi z powodu Waszych nocek... :-(
Ja dziś po fryzjerze, ale to tylko delikatne skrócenie poprzedniej fryzury, więc nawet nie ma co wstawiać, aczkolwiek samopoczucie się poprawiło Obkupiłam też Misia w szmateksie w ciuchy 80/86 za 7 i 6 zł, no i kurteczkę super trafiłam za 12 zł!!! Zadowolona jestem baaaaardzo!!
Wstawiam efekt naszych poniedziałkowych zakupów i matę, bo dziś przyszła I już się tak nie martwię o Michasia, bo pięknie układa się w raczki, a dziś sam usiadł (co prawda podciągnął się przy pomocy krzesełka do jedzenia, ale to i tak duży postęp )
Załączniki
Bona - -pieknie zdejcia wygladaja w ramkach, a mata super. Ciesze sie, ze Michas z dnia na dzien postepy takie robi :-) u nas malo zdjec wisi nad czym ubolewam, alenajpierw nie moglam zdecydowac sie na ramki (nadal nie moge), a teraz juz nie ma sensu kupowac i wieszac...
Korba32
Fanka BB :)
Kochane wpadam tylko się przywitać Nie mam czasu poczytać Was dzisiaj , moja kochana pinda ciągle za mną chodzi , broi A jak zasnęła to musiałam przygotować obiad. Postaram się nadrobić !!! Miłego popołudnia ;-)
ojojojj Gosiak mam nadzieję, że u Tymka to chwilowe i nocki wrócą do normy!
Anula kurde też mam takich sąsiadów... chociaż <odpukać> od chyba 3 miesięcy jest cisza. Dobrze, że zadzwoniliście po policje! My się nigdy nie odważyliśmy, awanturnicy to gościu (sprzedaje alkohol menelom i wszyscy go znają w okolicy) i jego 2 synowie (16 i 20 lat). Jak któryś z trójki wypije to jest masakra... ale nie dzwonimy na policje nigdy (ani my ani sąsiedzi) bo strasz później o auta i w ogóle :/
Te rybiki to z wilgoci chyba się biorą, moi rodzice kiedyś mieli. Wiem, że wykończyli je takimi trutkami (małe pudełeczka jak na mrówki). Ale to było dawno, teraz są może inne sposoby...
Kingusia Laura pięknie wygląda oby jej te ząbki szybko wyszły!
Emka nie pomogę bo pojęcia nie mam
Bona no to gratuluję łowów i dobrego samopoczucia też muszę zaliczyć fryzjera! Mata i zdjęcia na ścianach super!!! Bardzo mi się podoba
W pracy dzisiaj spoko, idzie dobrze!
W domu po staremu. W poniedziałek rozebrałam choinkę i Piękny chyba czekał aż dostanie nóg i sama wyjdzie. No cóż tak się nie stało więc dzisiaj zanim odebrałam Młodego od Teściowej szybko wpadłam do domu i ją wyniosłam... taka mała a jaka ciężka :/ od razu poodkurzałam (bo Franek nie lubi odkurzacza) i wyniosłam ozdoby do piwnicy. Teraz wróciłam już z Młodym , który po drodze zasnął, i pościerałam kurze i sprzątnęłam kuchnię... zauważyłam, że odkąd pracuję jestem jakaś bardziej zorganizowana.
Piękny właśnie wrócił do domu.... nawet chyba nie zauważył, że choinka wyszła...
Dzisiaj środa a więc mój serialowy wieczór))) wyjątkowo bez alko bo po sobotnim piciu i niedzielnym kacu - NIE PIJĘ WIĘCEJ!
Anula kurde też mam takich sąsiadów... chociaż <odpukać> od chyba 3 miesięcy jest cisza. Dobrze, że zadzwoniliście po policje! My się nigdy nie odważyliśmy, awanturnicy to gościu (sprzedaje alkohol menelom i wszyscy go znają w okolicy) i jego 2 synowie (16 i 20 lat). Jak któryś z trójki wypije to jest masakra... ale nie dzwonimy na policje nigdy (ani my ani sąsiedzi) bo strasz później o auta i w ogóle :/
Te rybiki to z wilgoci chyba się biorą, moi rodzice kiedyś mieli. Wiem, że wykończyli je takimi trutkami (małe pudełeczka jak na mrówki). Ale to było dawno, teraz są może inne sposoby...
Kingusia Laura pięknie wygląda oby jej te ząbki szybko wyszły!
Emka nie pomogę bo pojęcia nie mam
Bona no to gratuluję łowów i dobrego samopoczucia też muszę zaliczyć fryzjera! Mata i zdjęcia na ścianach super!!! Bardzo mi się podoba
W pracy dzisiaj spoko, idzie dobrze!
W domu po staremu. W poniedziałek rozebrałam choinkę i Piękny chyba czekał aż dostanie nóg i sama wyjdzie. No cóż tak się nie stało więc dzisiaj zanim odebrałam Młodego od Teściowej szybko wpadłam do domu i ją wyniosłam... taka mała a jaka ciężka :/ od razu poodkurzałam (bo Franek nie lubi odkurzacza) i wyniosłam ozdoby do piwnicy. Teraz wróciłam już z Młodym , który po drodze zasnął, i pościerałam kurze i sprzątnęłam kuchnię... zauważyłam, że odkąd pracuję jestem jakaś bardziej zorganizowana.
Piękny właśnie wrócił do domu.... nawet chyba nie zauważył, że choinka wyszła...
Dzisiaj środa a więc mój serialowy wieczór))) wyjątkowo bez alko bo po sobotnim piciu i niedzielnym kacu - NIE PIJĘ WIĘCEJ!
reklama
Witam wieczorem.
Jedna moja gwiazda padła o 17 i spała do 19 więc teraz wykąpana śmiga z tatusiem po kanapie a druga już sobie smacznie śpi. Jak jak to uwielbiam... Znowu będzie kolorowa noc.
Mnie naszło na hamburgera i za chwilę wypadam z domu na zakup. Od kiedy moje dzieci obraziły się na cycusie korzystam póki mogę.
Pozdrawiam was kochane i życzę spokojnej nocy. Buziaki! :-)
Jedna moja gwiazda padła o 17 i spała do 19 więc teraz wykąpana śmiga z tatusiem po kanapie a druga już sobie smacznie śpi. Jak jak to uwielbiam... Znowu będzie kolorowa noc.
Mnie naszło na hamburgera i za chwilę wypadam z domu na zakup. Od kiedy moje dzieci obraziły się na cycusie korzystam póki mogę.
Pozdrawiam was kochane i życzę spokojnej nocy. Buziaki! :-)