Korba32
Fanka BB :)
Smile, Miałam taką samą sytuację :-( Też przysnęłam jakiś czas temu i Zosia spadła --strasznie się bałam , ale jest wszystko ok ! Nie obwiniaj się , byłas zmęczona , jak widać takie rzeczy się zdarzają Daj znać jak wrócisz od lekarza
Robaczku, Wiem co czujesz u nas też od 6 na pełnych obrotach ,a do tego marudząca Juleczka że nie chce iść do szkoły.U nas Zosia całe noce je z kaszką i nic jej to nie daje
Kinia, Mam nadzieję, że Laura będzie miała lepszy dzień , dzisiaj Zosia jak już pisałam na fb o dziwo już po 8 rano poszła na drzemkę Zawsze idzie ok 10
Gosia, Piękne mieszkanko , takie przytulne mmmm
Jeśli chodzi o Juleczkę , to S wyjął jej z tego ząbka watkę która miała , niby czasami pobolewa ale nie tak żeby brać syropek. I tak coś czuję , że bedziemy musieli znowu jechać do dentysty, tylko co zrobić jak nie chcą go wyrwać , lekarstwo już było w ząbku ..ech te ząbki :-(
U nas pada śnieg mokry , ale takie duże płaty, dziwna ta pogoda
Życzę miłego poniedziałku , oby dzieciaczki jak naj mniej marudziły
Robaczku, Wiem co czujesz u nas też od 6 na pełnych obrotach ,a do tego marudząca Juleczka że nie chce iść do szkoły.U nas Zosia całe noce je z kaszką i nic jej to nie daje
Kinia, Mam nadzieję, że Laura będzie miała lepszy dzień , dzisiaj Zosia jak już pisałam na fb o dziwo już po 8 rano poszła na drzemkę Zawsze idzie ok 10
Gosia, Piękne mieszkanko , takie przytulne mmmm
Jeśli chodzi o Juleczkę , to S wyjął jej z tego ząbka watkę która miała , niby czasami pobolewa ale nie tak żeby brać syropek. I tak coś czuję , że bedziemy musieli znowu jechać do dentysty, tylko co zrobić jak nie chcą go wyrwać , lekarstwo już było w ząbku ..ech te ząbki :-(
U nas pada śnieg mokry , ale takie duże płaty, dziwna ta pogoda
Życzę miłego poniedziałku , oby dzieciaczki jak naj mniej marudziły
Ostatnia edycja: