Gosiak ja znalazłam jeszcze taki osłonki na szczebelki Osłonki na szczebelki Bumpsters wąskie niebieskie - Zabezpieczenia łóżeczek - BabyMama.pl
reklama
Załączniki
teri114
Fanka BB :)
gosia mikoto potwierdzam na dolnym poziomie ochraniacz spada ale nie jest on nam az tak bardzo niezbędny Daria w dzień rzadko jest ''za kratami'' i aż tak bardzo sie nie obija już ;-)my mamy jeszcze cos takiego ale to bardziej żeby sie zabawiła chwile w łóżeczku ;-) (od razu mówię że to ze szmateksu ) ;-)
akurat tu ma wszystko i innej parafii ale 2 komplety poscieli poszły do prania i dolny ochraniacz zwykle jest na całej długości tutaj jest załozony tylko za główkę bo to '' na chwilę '' ;-)
dzis lepszy dzień był Daria spi od 16 i zaliczyła dzis 3 drzemki zwykle ma już 2 musi wstać do 18 bo potem sie rozhula za długo
melduje że jutro może mnie nie byc mąz ma wolne ja wychodne zalicze fryzjera i pewnie napadnę znów jakieś ciucholandy
akurat tu ma wszystko i innej parafii ale 2 komplety poscieli poszły do prania i dolny ochraniacz zwykle jest na całej długości tutaj jest załozony tylko za główkę bo to '' na chwilę '' ;-)
dzis lepszy dzień był Daria spi od 16 i zaliczyła dzis 3 drzemki zwykle ma już 2 musi wstać do 18 bo potem sie rozhula za długo
melduje że jutro może mnie nie byc mąz ma wolne ja wychodne zalicze fryzjera i pewnie napadnę znów jakieś ciucholandy
Załączniki
Ostatnia edycja:
Palindromea
Gosiak, slicznie. Tylko trzeba poszukać czegoś w wersji dla chłopca.
Gosiak rozważam jeszcze taka opcję IKEA - KOMPISAR Ochraniacz do łóżeczka, biały (3853373519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. on jest dłuży i można by go wpleść z szczebelki w kilku miejscach, tak jak te, które wkleiłas z ebay. Co prawda jest niski, ale może w ten sposób założony nie będzie się obsuwał
Palin to wkrótce znów będzie miała męża na dłużej w domu
Teri dziękuję za uwagi, każda na wagę złota Jutro czekam na zdjęcie nowej fryzury!
Palin to wkrótce znów będzie miała męża na dłużej w domu
Teri dziękuję za uwagi, każda na wagę złota Jutro czekam na zdjęcie nowej fryzury!
Dziewczyny ale nie rozumiem... po co Wam takie ochraniacze? My mamy tylko taki krótki, który jest do połowy łóżeczka (ze strony gdzie Franko trzyma głowę) żeby w nocy się nie uderzył. Franek szaleje w łóżeczku bardzo często w ciągu dnia, przytrzymuje się szczebelków jak chce wstać... ale nawet nie myślałam żeby dawać ochraniacze na całość, a nawet myślałam żeby wcale nie dawać...
madzia128
Ja też przy Mateuszu nie miałam ochraniacza, jak obniżyliśmy łóżeczko, tylko na najwyższym poziomie był, bo dostaliśmy go z kompletem pościeli :-)
I znów za zimno na bieganie
I znów za zimno na bieganie
DzikaBez
Cześć Kochane, próbuje napisać tego posta od niedzieli:-)
Wczoraj mielismy mała awarię z Niną. Idą jej te zęby, widziałyście zdjęcie tych bulw na fb i marudna była, juz miała takie okresy że było gorzej. Jednak wczoraj było inaczej. Około 12 wpadła w tak mocny płacz że momentami nie mogła oddychać, dławiła się własnym jezykiem. Gdyby nie teściowa to nie wiem jak bym sobie wieczorem poradziła sama. Ten płacz był straszny, nie lubie panikować ale sama byłam przerażona. Ok. 22 tesciowa mi mówi że na jej głos to ona ma cos z krtania bo tak syczy dziwnie. Poszliśmy spać, udało się ją uspić, podać paracetamol. W nocy pobudki na noszenia, płakała przez sen. Jak ją nosiłam to pomyślałam że faktycznie te płuca jakoś dziwnie syczą.
Jak mała miała 5 tyg. to miała zapalenie płuc, szpital, na samo wspomnienie żyć się odechciewa.
Rano pojechałyśmy do lekarza. Babka jak zaglądnęła do buzi to powiedziała że "mała ma masakre w buzi"- chodziło jej o zeby a straciła głos przez krtań która jest podrażniona od płaczu.
dziś trochę lepiej ale dalej nic do buzi nie chce brać- co nieco mleka. Dźwięki jakie wydaje mogły by służyć za ścieżkę dźwiękową do horroru bo tak syczy.
Za parę dni przejdzie pewnie samo.
Postaram się was poczytać jak panny pójdą spać czyli ok 24.
Wczoraj mielismy mała awarię z Niną. Idą jej te zęby, widziałyście zdjęcie tych bulw na fb i marudna była, juz miała takie okresy że było gorzej. Jednak wczoraj było inaczej. Około 12 wpadła w tak mocny płacz że momentami nie mogła oddychać, dławiła się własnym jezykiem. Gdyby nie teściowa to nie wiem jak bym sobie wieczorem poradziła sama. Ten płacz był straszny, nie lubie panikować ale sama byłam przerażona. Ok. 22 tesciowa mi mówi że na jej głos to ona ma cos z krtania bo tak syczy dziwnie. Poszliśmy spać, udało się ją uspić, podać paracetamol. W nocy pobudki na noszenia, płakała przez sen. Jak ją nosiłam to pomyślałam że faktycznie te płuca jakoś dziwnie syczą.
Jak mała miała 5 tyg. to miała zapalenie płuc, szpital, na samo wspomnienie żyć się odechciewa.
Rano pojechałyśmy do lekarza. Babka jak zaglądnęła do buzi to powiedziała że "mała ma masakre w buzi"- chodziło jej o zeby a straciła głos przez krtań która jest podrażniona od płaczu.
dziś trochę lepiej ale dalej nic do buzi nie chce brać- co nieco mleka. Dźwięki jakie wydaje mogły by służyć za ścieżkę dźwiękową do horroru bo tak syczy.
Za parę dni przejdzie pewnie samo.
Postaram się was poczytać jak panny pójdą spać czyli ok 24.
Ostatnia edycja:
Bona87
Mama Michasia
Witam się wieczornie!
Michaś już śpi, ja oglądam Przyjaciół i pewnie za godzinkę pójdę spać. Udało nam się wyjść dziś na sanki, chociaż już traciłam nadzieję, że się uda, bo pół dnia sypało Na szczęście o 15, kiedy Michaś wstał, było idealnie, więc zapakowaliśmy Michasia i poszliśmy na rodzinny spacer.
Mam pytanie: czy Wasze dzieci piją tran? Ja podaję taki o smaku malinowym za radą pani doktor, ale może czas na normalny smak?
Przepraszam, że tylko o sobie, ale mąż chce laptop...
Do jutra!!!
Michaś już śpi, ja oglądam Przyjaciół i pewnie za godzinkę pójdę spać. Udało nam się wyjść dziś na sanki, chociaż już traciłam nadzieję, że się uda, bo pół dnia sypało Na szczęście o 15, kiedy Michaś wstał, było idealnie, więc zapakowaliśmy Michasia i poszliśmy na rodzinny spacer.
Mam pytanie: czy Wasze dzieci piją tran? Ja podaję taki o smaku malinowym za radą pani doktor, ale może czas na normalny smak?
Przepraszam, że tylko o sobie, ale mąż chce laptop...
Do jutra!!!
reklama
DzikaBez
Bona- ja nie używam tranu tylko tego HOLLE BIO OLEJ DLA DZIECI 250ml TŁOCZONY NA ZIMNO (3925162885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dodaje do kaszki i zupki
dodaje do kaszki i zupki