Korzystam, poki Mati wcina bule z maselkiem, a raczej ja rozdrabnia na swoja bluzeczke
Po kiepskim dniu nastapila jeszcze gorsza nocka, ale rano malego o 7 nakarmilam, myslalam, ze juz bedzie jak zwykle urzedowal, a on jeszcze na cycu sobie zasnal. Przelozylam do lozeczka, no i o 9 juz zaczelam sie niepokoic, poszlam nadstawic ucha i slysze, ze on w lozeczku buszuje i ani nie pisnie
No i dzien w miare spokojny jak na niego, wiec do paszczulki zajrzalam, ale dziecie niezbyt chetne do chwalenia sie uzebieniem, wiec wzielam lyzeczke i stuka :-) Tyle co zdazylam sie dopatrzyc, to ledwo sie przebil, nasz pierwszy zabalek :-) Prawa dolna jedyneczka, mysle, ze lewa tez juz niedlugo. Tak wiec dolaczamy dumnie do grona uzebionych, a moje cycki juz drza na mysl o dziabaniu
Wczoraj w prezencie na swoje 7 miesiecy Mati zaczal siadac z czworakow :-) Mama peka oczywiscie z dumy
Mikotko, ma nadzieje, ze Twoja panna juz zaraz tez zablysnie nowymi perelkami w buzce
U Ciebie pewnie tym gorzej, ze duzo naraz... Zosienka pieknie sie na kanapie prezentuje
Palin - gratuluje zebuszka, to sie nasi synowie zgadali - musiala sie zebuszka sprezyc, zeby nas obskoczyc
sara - zdroweczka dla Was
Dmuchawiec - naj naj dla Halszki i duzo zdroweczka dla Pszczolek
Kingusia - nie jestem ekspertem, ale co do siadania to chyba Laura nie jest jakos super po tylach. Michal zaczal siedziec prosto dopiero na 7,5 miesiaca, na 8 usiadl dopiero sam, a potem wszystko rzutem na tasme. Na 10,5 miesiaca chodzil juz perfekcyjnie, tak wiec chyba nie ma reguly. A jak z pelzaniem? Staje juz na czworakach?
Musze konczyc, Mati juz robi awanture...