reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Ewa to jest nasze lipczątko, jego mama miała Hashimoto o którym nie wiedziała, w ciaży okazało się że mały ma wadę serca - brak lewej strony serca, kilka dni po porodzie miał pierwszą operację, po pół roku drugą, druga się też udała, ale Michałek złapał po niej zapalenie płuc i umarł... niedługo miną 4 lata :-(

reklama
Gosiu, polecam Dexeryl.

Teri- Daria boska:-) Moja Helcia też tak gada, najczesciej : ma ma ma, ata ata, gie gie:-D, ba ba ba

Matka Ewa- no my się od zawsze kochamy tylko w fazie poowulacyjnej i chwilę po okresie. Innej opcji nie ma bo stawiamy na metody naturalne:tak: A czwartego malucha planujemy za rok kombinowac. Może jakies hormonalne zawirowania? Pryszczole mi sie nasiliły i mam je juz wszędzie. Więc nie dość ze ciało pedaggiczne nie teges,to jeszcze i mordka.
Ja bym chciała piątego maluszka (przynajmniej narazie tak myślę), ale co do wieku, to masz rację. Ja sie planuje wyrobic do 36rż z piątką:-D. Kompletnie nie wiem co z tego wyjdzie, ale plany miec trzeba, nie?:-D

Palin- niezła definicja :-D

Ostatnia edycja:
Fioletowa - Straszne :-:)-:)-(. Biedny maluszek :-(
Dmuchawcu - gdybym miała mniej o 10 lat też bym piąte chciała :tak:. A może w ciąży jesteś ???? Wiesz naturalne metody niosą jednak pewne ryzyko .... jak wszystkie :tak:.

oj Ewa straszne to były, tak się martwiłyśmy tą operacją i już wyglądało że wszystko będzie ok, a niestety...

Dmuchawcu heh żeby się z piątką wyrobić przed 36 to musiałabym teraz zachodzić z trojaczkami ;-)

Melduję się tylko, że podczytuję, ale na odpisywanie czasu brak:p

Musiałam w końcu odgruzować mieszkanie, teraz biorę się za siebie.

Mam 2 godziny na zrobienie wszystkiego bo później ruszamy na nasz obowiązkowy codzienny spacer. Pogoda jest OK, nawet słonko czasem się przebija więc trzeba zrobić trochę km:)

Miłego dnia Kochane, odezwę się wieczorkiem:)

Hej Kochane, ja też się melduję, że żyję.. odgruzowuję mieszkanie - pie*** wenge :wściekła/y:
Póki co - posprzątałam kuchnie, wytarłam kurze, zmieniłam pościel.. a potem siadłam do kompa i przepadłam :-p

Kasiu ciągle o Tobie myślę.. :* Trzymaj się Kochana :*

Podziwiam Was za plany.. 5 dzieci - dla mnie to coś niewykonalnego. mam 2 i czasem mam dość, chociaż Mateusz jest duży i samodzielny, to potrafi swoimi słowami zranić (bardzo), a płaczek-maruda wiadomo.. też męczy :baffled: ale kocham ich nad życie i serce mi się raduje, jak razem się bawią :tak:

Dziewczyny przy ilu stopniach wrzucacie maluchy w komibnezony >> ja jeszcze nie zaloazylam ani razu a dzis jest 5 stopni i nie wiem czy ubierac czy nie

reklama
Do góry