reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Hej, Słonka!!!

Ja dziś znów zabalowałam ze spaniem, Wstałyśmy o 9.30:baffled: . Toż to szok!

Palin- i u nas w nocy wichura, a teraz śnieżek sypie. Pszczoły oczywiście zachwycone, z nosami przyklejonymi do szyby siedza na parapecie.
Ja zachwycona mniej. Chce juz wiosny!!!!!!!!

Wczorajszy dzionek był fajny, lubię niedziele bo są rodzinne i leniwe:rofl2:

Mam ostatnio problem z seksikiem:-(. Nie chce mi się- tzn chce mi się psychicznie, fizycznie nic mnie nie rusza. Nie jestem zmęczona bardziej niż miesiąc temu, a w zeszłym miesiącu było wszystko normalnie, z D. też się układa dobrze więc nei wiem o co kaman.

O, nie! Mamy mega kupola.

reklama
hej

u nas nocka do d..y
Filip wczoraj zwalił 3 kupsztale, w tym u kuzynki na urodzinach, musiałam go przebierać w babskie ciuszki, nieco za duże
w domu spał do 4, potem godzina wyrwana z życiorysu, a potem co chwilę płakał
Artur za to pół nocy kaszlał, dziś po południu idziemy do lekarza

anilek ja byłam w tropical - rewelacja :-) ale widzę że już na fb rozmowa

Ufff...kupa opanowana.
Az szyję musiłąm myć:szok::laugh2:

Anilku, no czytywałam o czerwcówkowych seksikowych posuchach, ale nie dotyczyło mnie to..aż do teraz :confused: Ja po porodzie wytrzymac nie mogłam i już w 3 tygodnie po się kochaliśmy mimo paniki D.:-D No taka jestem, co ja zrobię, lubie się kochać :-p Tylko, ze mi się conieco tera zbuntowało:crazy: Szlag by trafił to moje ciało pedagogiczne:-D Nie dość, że za grube, ze obwisłe i dużo jest tych "za", to jeszcze mitaki nr wycina:angry:

Kochane a czy jest jakas masc tak dostepna od reki, ktora mozna by krostki samorwac ?? kurcze troche jeszcze ich jest a skoro lecial na samym melko 2 dni to jakby to bylo aleregiczne od jedzenia to chyba by zeszly co ??? gdzies czytalam, ze ktos sudocremem smarowal, ale on mi sie wydaje za agresywny, ale w sumie naszego nawet nie otowrzylam, bo nie bylo takiej potrzeby .... w domy mam linomag (zielony czerwony, sudocream, bepanthen, masc cynkowa )

Gosia to Tymek z Felinim się zgrali z pobudką dzisiaj.... aj te chłpaczyska podłe :-p Ja bym sudokremem spróbowała

Asia wytrwałości w pieluchowaniu.

Fioletowa zdrówka

Iza w Biedrze promocja jakaś??

Hania tak czas w roku zawsze mam przynajmniej jeden a później się wszystko prostuje.

Mikotek jak nocka?

witam u nas tez troszke się zabieliło
dmuchawiec Daria też z nosem do szyby siedziała chyba z 15 minut bez ruchu i patrzyła co to tam takie leci :-D

sex ... hmmm .... ja tez nie wiem co to takiego ?????????? :crazy: moje libido jest sporo na minusie :baffled:

anielek hm chyba ma o samo że że mną jest cos nie tak bo jak patrze na m to on sie chyba zachowuje normalnie jak zawsze tylko ja mam w głowie jakiś kryzys :baffled:

ja jak i Wy nie moge sie skupic bo ysle o naszej Kasi co z nia nikt nic nie wie ??????????

mała gadułka juz wstała więc koniec dobrego osttanio nam sie rozgadała i ku uciesze tatusia mówi ta ta ta ta i jeszcze wiele wiele innych np. ga gaga da da ba ba a wczoraj tak spiewająco la la la la la myslelismy że padniemy :-D
a to Daria patrzy co to takie nagle coś biało sie zrobiło

Załączniki

• SAM_8860.jpg
    SAM_8860.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 50
Cześć :-). Widzę seksik na tapecie . Wiecie ja mam mega stracha , że mi sie piate dziecko trafi :sorry2: i to w takim "dojrzałym" wieku ( mówiąc delikatnie ) . Tak więc stres góruje nad libido ostatnio :tak:. Nie dałabym juz rady fizycznie i psychicznie - stres o zdrowie maluszka by mnie zniszczył . Mój maż za to poczuł wiatr w żaglach i jak przystało na "młodzieńca w kryzysie wieku średniego " bardzo chętny :sorry2:. Kompromisik wypracowujemy :-p.
Korba - myślami z Tobą od samego ranka . Czekam na jakieś wieści od Robaczka !!!
Dmuchawiec - może poowulacyjna faza ???? Ja mam zawsze najwiekszą ochotę przed i w trakcie owulki
Fioletowa - zdróweczka dla Artura . A tak na marginesie chciałam zapytać ( jeżeli można ) - co się stało temu maluszkowi który widnieje obok Twoich suwaczków ??? Michałek ?? :-(
Anilek - ja też aspoleczna się robię - chyba za długo w domu siedzę .....

Jasio znowu się buntuje i nie chce jadać :-(. Nie wiem juz co zrobić , za tydzień kończy 7 miesięcy a danie główne to cyc :-(. Ugotowałam mu wczoraj pyszną zupkę szpinakową z żółtkiem i po magicznych 4 łyzkach koniec jedzenia . Wszystkiego zjada 4 łyżeczki - wiecie ??? W nocy zaczął budzić się cześciej i tankować - głodny chyba .....

reklama
Anilek, sex - działalnoś fizyczna 2 (lub więcej) osób, prowadząca do wyprodukowania aromatyzowanej substancji mazistej oraz reakcji organizmów pracujących. Czesto końcowy efekt produkcji powoduje zadowolenie (ważne: nie z powodu, że to juz koniec).Zdarza się wytworzyć produkt uboczny w postaci przyszłego płatnika podatków. [def zasłyszana]

Dmuchawcu - ja też to lubię. I współczuję, też bym się tak zastanawiała o co kama, gdyby mnie tak wzięło

Gosiak - no właśnie u nas zawsze gorąco, a dziś w nocy jakoś w mieszkaniu nie mogło się nagrzać. Wiało strasznie. Ponoć część miasta nie miała w nocy prądu.

Do góry