reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Smile - -tak od razu to nie, wiec wroce na troche tak mysle ze jak Tymek bedzie mial 10-12 m-cy :-p tu l4 ni ma od razu na macierzynski z wymowieniem bym szla .Franiu super wyglada, tez ostanio wsadzilam Tymka ale to bylo w zeszlym tyg. i jeszcze nie siedzial pewnie wiec tylko przymiarka byla :laugh2:

Zamorduje za te spotkania !!!!!

Tez musze dzis meza pochwalic bo super sie Tymkiem zajomwal, az serce sie radowalo jak maly sie zacieszal :rofl2:

Tak po krotce , ale wazne ze cos :-p

reklama
Kochan Moje Czerwcóweczki!

Termin spotkania to sobota 15 lutego Jędrzejów - będziemy dzwoniły do restauracji. Będą:
Mikoto
Bona
Morenka
Sara
Teri
Anula
Smile
Madzia
Zaraz wyslę info do Natis

Kto jeszcze? kto? ujawniać się, pisać!

Smile
Franek cudnie wygląda w tym wózku!!!! jestem zachwycona, napatrzeć się nie mogę! wszystkiego najlepszego Kochany! Rosnij zdrowo!

Marys dziękuję, miód na me serce, że to nasze Dziewczę podobne chociaż trochę do mnie :-D

Aśka toż to kucharz rośnie z Tymka!

Madziu ja dostałam pod choinkę Sony Xperia Z1 - jestem zadowolona :-) Twój się spisał!

Anulka Tosia to mądra dziewczynka!

Ostatnia edycja:
mikoto: ja piorę w dziecięcym proszku... Jeszcze się napiorę w zwykłym, a Adaś niech jeszcze ma tę odrobinę luksusu. Lubię ten zapach dzieciecego proszku i płynu...
wenusjanka: zabiłaś mnie tekstem babci o facetach :-D:-D:-D
gosiak/; mąż konkretnie z pytaniem wyleciał. ;-) oni to jednak kawa na ławę....

ANULA pieknie Tosia sie zachowala :) bardzo madra z Niej dziewczynka :*
A Tu Loliku wracaj nam szybciutko do zdrowia (i Gabuni tez o tym przypomnij :) )

SMILE cudny Franus :* i wszystkiego naj naj naj dla Maluszka :)

MADZIA super, ze przedstawienie udane :) potrzeba Ci bylo takiego wyjscia bez Tymcia, a M ro w koncu Jego Tata i musi dawac rade zajmowac sie Nim przez dluzszy czas.
Z telefonem za wiele nie pomoge... moze uda Ci sie do kwietnia przetrwac z Matiego?

Gabunie obudzilam mizianiem po buzce bo spala jak zabita.
Zjadla duzy sloik dyni z indykiem i w trakcie zaczela kupolic... pampek nie ogarnal :D twraz cala zadowolona jezdzi po podlodze :D

MADZIA, SMILE i NATIS alez super by bylo gdybyscie sie pojawily ze swoimi Maluszkami :) :) :)

GOSIAK i Twoj M sie spisal :) Super!

noo to to ja rozumiem, jest co poczytać, rano zajrzałam a teraz miałam co czytać :-D

Kingusia gratulujemy ząbków !!! my nadal szczerbulce :-p
Aśka ja mam fajny przepis na ciasto do pierogów, bez podsypywania mąką, i szybko się je robi :tak:
FRANIO STO LAT !

Jak ja wam zazdroszczę tych spotkań......:-:)-(

Sa_raa rozpiskę, instrukcję, listę zakupów... ale szczerze, nie miałam czasu jeszcze tego poczytać więc jutro Ci dokładnie dam znać co tam jest :p

Madziu spoko spoko, może się uda nawet moim autem :)) zobaczymy. Chociaż widzę, że Mikoto już nas wpisała na listę:D
Tak jak Sa_raa polecam iphona :)))

_anula brawa dla Tosi :)))

Morenko fakt, byłoby bosko:) postaramy się!

lecę na film!

Gosiak, Sara chyba każdej z nas tak się serce raduje, jak widzi swoim mężczyzn opiekujących się/bawiących/karmiących dzieci :-) Ja uwielbiam ten widok i kocham to uczucie, to ciepło, które rozlewa się wokół mojego serca :blink:

Anilek
co u Was? Pisz!

Morena
ciekawe, o której dzisiaj pójdzie Gabi spac?

Asiulka poproszę przepis, co u Was? Jak chłopcy?

Smile
ba! już jesteście na liscie! Także musicie być!

reklama
O tak serce si raduje i to bardzo, ja stwierdzilam, ze wtracac sie nie bede, bo zawsze cos mowilam, ze nie tak...a przeciez lrzywdy Malemu nie zrobi. I nawet pierwszy raz nakarmil do lyzeczka :-p och 15 lutego powidacie.....:confused:

sprawdzilam az loty do Krakowa ale dorog strsznie praktycznie 300 funtow:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry