Witam się w tę paskudną niedzielę!
Pogoda pod psem
Planowaliśmy spacer, ale nic z tego - co chwila mży, wilgotno, buro i pochmurnie. Moi śpią, a ja mam chwilę na spokojne zjedzenie śniadania . Niedawno wróciliśmy z kościoła, zjem i biore się za obiad. Wczoraj wieczorem zrobiłam jeszcze pranie, także czeka mnie prasowanie.
Marys smaruję doraźnie - jak widzę, że bardzo pcha rączki i popłakuje, a tak jest przeważnie przed snem.
Smile pusti, pustki - pisz co u Was, jak nocka?
Kingusia jak mus to mus Do nas wczoraj mieli przyjść rodzice męża, teść dzwonił i przepraszał, ale teściowa musiała zostać z jedną z wnuczek może i lepiej, na zdrowie mi wyszło Laurusiu, Kochana Nasza! Rośnij zdrowo!
Bona miałaś napisać i co???
Chyba muszę zaktualizować czarną listę
Czarna lista
obowiązuje po świątecznym lenistwie
Morena
Natis
Bony
Sara
Smile
Madzia
Nika
Martam&m
Wenusjanka
Animlardis
anilek
anula
Dmuchawiec
Robaczek
asiulka
Paulunia
DzikaBez
Isis
MamaTrójki
Julixx
Kari
Paulus
Kingusia
MamaWikusi
Katka
Korba
Mama2013
Ona to ma
Marcysiowa
Marcelinoowa
Emka
Anisiaj
Palindromea
Jeny
Gosiak
Skalbka
Marys
anusiakanusia
fioletowa
Justa
Mamakubulki
Wisieńka
Minnie
Betty
Teri
Misianka
Justa też tak mam, że sprawdzam jak dłużej mnie nie ma, co u kogo - pod tym względem bb wygrywa bezapelacyjnie z fb - tam nie nadążam za wpisami
Zbieram się, pora podszykować obiad, wrócę do Was z kawką
Pogoda pod psem
Marys smaruję doraźnie - jak widzę, że bardzo pcha rączki i popłakuje, a tak jest przeważnie przed snem.
Smile pusti, pustki - pisz co u Was, jak nocka?
Kingusia jak mus to mus Do nas wczoraj mieli przyjść rodzice męża, teść dzwonił i przepraszał, ale teściowa musiała zostać z jedną z wnuczek może i lepiej, na zdrowie mi wyszło Laurusiu, Kochana Nasza! Rośnij zdrowo!
Bona miałaś napisać i co???
Czarna lista
Morena
Natis
Bony
Sara
Smile
Madzia
Nika
Martam&m
Wenusjanka
Animlardis
anilek
anula
Dmuchawiec
Robaczek
asiulka
Paulunia
DzikaBez
Isis
MamaTrójki
Julixx
Kari
Paulus
Kingusia
MamaWikusi
Katka
Korba
Mama2013
Ona to ma
Marcysiowa
Marcelinoowa
Emka
Anisiaj
Palindromea
Jeny
Gosiak
Skalbka
Marys
anusiakanusia
fioletowa
Justa
Mamakubulki
Wisieńka
Minnie
Betty
Teri
Misianka
Justa też tak mam, że sprawdzam jak dłużej mnie nie ma, co u kogo - pod tym względem bb wygrywa bezapelacyjnie z fb - tam nie nadążam za wpisami
Zbieram się, pora podszykować obiad, wrócę do Was z kawką
Ostatnia edycja: