reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

robaczku no jeszcze wraca hihi raz puzniej raz wcześniej ale zawsze wraca :-D
ach czekam juz na te swieta chyba najbardziej po to żeby odpocząć żeby miał mi kto pomóc przy malej przez cały dzień :sorry2: zdrówka dla Hubisia proszę na swięta nie chorować !! a może kolejny ząbek stąd ta gorączka ? dobrze że autko doszło ale bedze zabawa !!!

anula i u Was ząbek wow super coraz mniej bezzębnych usmiechów mamy :tak:
korba a my kiedy napiszemy że mamy ząbka ??????:sorry2:

ciężki dzień Daria marudzi nie może dospać bo budzi się z płaczem a ona jak nie dośpi swojego czasu to nie ma zabawy nie ma jedzenia :shocked2:
ale teraz spi od 16 mam nadzieję że dospi do 17 jak męzulo wróci to może wstać niech sie tatuś troszeczkę pobawi z córunia ostatnio ma gorący okres w pracy i wraca bardzo puzno zwykle mała juz śpi z utęsknieniem czekam na te wolne dni :shocked2:
mikoto jak tam choineczka już pieknie przystrojona ?

reklama
Witam się wieczornie!

Miałam wcześniej napisać, ale Zosia tak wesoło się bawiła, że szkoda mi było od niej odchodzić :-D Dziękujemy za kciuki - wszystko w jak najlepszym porządku! Waga 8200:tak: zęby idą z góry i z dołu, mam nadzieję, że wkrótce one ujrzą światło dzienne, a ja je :-D

Wisienka, Anula - podczytałam na fb, że mamy kolejne czerwcowe ząbki! Brawo Chłopaki!

Bona udanego i owocnego roznoszenia CV! Miłego jutrzejszego dnia!

Teri choinka się robi ;-) z doskoku, bo dzisiaj zeszło pół dnia na wyjeżdzie, a potem na zabawach.

Robaczku
jak Hubiś? Mam nadzieję, że jest poprawa...

Palin zdrowie najważniejsze:tak:

Mieliśmy dzisiaj 100 uciech z Zosią. Byli u nas Zosi pradziadkowie. Moja Babcia mówi: Zosiu, kosiaj, kosi, kosi, a Zosia robi sama kosi kosi łapki :szok: i tak przez 10 min. Nie dowierzałam własnym oczom. Myśle, nagram, pokażę. Biorę aparat, mówię Zosiu, kosiaj, a Zocha strzela focha i nic. Zrezygnowana idę po obiad, wracam, moja Babcia: Zosieńko, kosiaj z babcią, a Zosia robi kosi, kosi :szok: Zobaczymy czy jutro sytuacja się powtórzy :-D

Przepraszam, że tak krótko, ale padam :-:)sorry2: Spokojnej i przespanej nocy :-)

Ostatnia edycja:
Mikotko dziekuje. Po zbiciu gorączka sie nie pojawila, katarek mniejszy. Mam nadzieje ze jutro bedzie zdecydowana poprawa. Niesamowita Zosia !!!!! Madra dziewczynka :-) Hubi lubi kosi kosi ale sam nie robi :-)

Ja tylko się odmeldowuję, właśnie skończyłam pracować ale jak zobaczyłam ten bajzel w kuchni to płakać mi się chce i muszę to ogarnąć.

Napiszę tylko, że byliśmy z małym u kontroli i wszystko jest ok. Mój mały synek właśnie skończył pół roczku :-)
Postaram się jutro Was nadrobić, dobrej nocki

Robaczku - -rozczulilas mnie tym mleczkiem dla Zosi :tak: Kurteczka super, jestem bardzo zadowolona. Jak tylko kregoslup mi odpusci bedziemy sie dluzej nosic :tak:troche sie nameczylam jak ta wstawke na rzepy zamontowac, ale podejrzalam na aukcji :-pzdrowka dla mego Kochanego czolgisty :* Polozylam dzis Tymka na golaska alez radoche mial :D czolgac sie nie czolga ale wygipaski i podnoszeniue dupki mojej ukochanej w kazda mozliwa strone :D

Mikotku - -ale Zosia pieknie wazy !!! wiecej od Tymka :szok: A ZOsia bie bedzie tak dla kazdego kosij lapki robic :-pA gdzie fota choinki ??

Filipku
- -Wszystkiego najlepszego :*

Nie bylo mnie caly dzien myslalm, ze nadrabiania bedzie mnostwo a wcale nie.

Dziewczyny az serduszko mi sie raduje jak widze jak Tymek wciaga moje zupki :-Ddzis dostal taka porcje, ze mowie nie zje ...a tu 5 minut i miseczka pusta :-) dziubka pieknie otwiera ...az chce sie gotowac (komus wreszcie samkuje moja kuchnia :cool2:)

Justa gorace buziaki dla polrocznego Filipka !!

Gosiaku mi by tez na pewno smakował a Twoja kuchnia. Fotkę Ciebie w kurtce poprosze jak krgoslup dojdzie do fomy !

Ja ni śpię bo nie że nie chce mi sie tak jak Palin ale Hubi ma 37, 4 temp i boje sie ze będzie rosla a nie dalam jeszcze syropu. Katar zato ma mniejszy. Seweryn tez lepiej oddycha. Dobrze ze zasnelam razem z chlopakami cos po 21 przynajmniej ciut pospalam . Zaraz zmierze znow goroczke. Co mu jest ? Innych objawow nie ma. Troche kaszle ale to pewnie od kataru. Może ma 3 dniowke..
Tylko jak ja Seweryna do szkoły dostarcze :-(
Ech...a S mi zapowiedział ze w sobotę najprawdopodobniej wróci :-:)-(

Może rano będzie lepiej. Ide mierzyc temp.

Robaczku u nas tak bylo na zęby. Mualam dwie takie noce i druga jedynke. Istatnio tez tak bylo. Bylam u lekarza bo sie martwilam. Lekarz mówi ze trzydniowka a temperatura spadała z37,8 do 36, 7 sama. Pojechalam xnow i mowie. On na to, ze to no zęby. I tak moze sie zdarzyć poki nie wyjda kolejne.

reklama
Dzień dobry divers2321.gif

Wisienka – Gratulacje ząbka. divers2176.gif Ech, kiedy u nas się pojawi?divers2326.gif

Mikoto – a czym nagrabiłaś u Zosi, że się fochnęła? A może to miał być prezent tylko dla Babci – Prababci? Miki jakoś z pod byka patrzy na kosi kosi. Zdecydowanie woli idzie rak, a już najbardziej baran baran buc i taran taran (jego wersja noski noski, ale czołem)

Gosiak – super, że synkowi smakuje. Miki też woli moje gotowanie niż słoiczki. Tak sobie teraz pomyślałam, że może ugotować jakoś zupę owocową – może się skusi. Wracaj do zdrowia z tym kręgosłupem.

Robaczku – a już myślałam, że się poczęstowałaś ode mnie, tyle, że nie snem a bezsennością. Może ta temperatura na ząbki (góra ponoć idzie gorzej niż dół). W każdym razie przepędzajcie ją z Hubisiowego ciałka. No i fajnie, że Seweryn lepiej (Hubiś – bierz przykłąd z Brata!)

Mikotko – i Ty tutaj w „moich porach”?divers2306.gif Spać, bo Wam w dzień Czerwcowiaczki nie dadzą wytchnienia (u mnie to norma, a w razie co mam jeszcze Ara w domu).

Anula – moja Mikołajko, jeszcze raz dziękuję za pomoc.divers2278.gif

Do nas wczoraj popołudniu zadzwoniła miła pani z przychodni i zarosiła na dziś na szczepienie. Już myślałam, ze zrobili sobie już święta i dopiero po pójdziemy, a tu załapaliśmy się jeszcze na ten rok. Ciesze się. Będzie już z głowy.

No dobra, zmykam jeszcze na fb zobaczyć, co się wieczorem działo.Zobacz załącznik 599676

PapaZobacz załącznik 599670

Załączniki

• divers2321.gif
    divers2321.gif
    8,3 KB · Wyświetleń: 66
  • divers2326.gif
    divers2326.gif
    3,1 KB · Wyświetleń: 66
  • divers2176.gif
    divers2176.gif
    2,9 KB · Wyświetleń: 94
  • divers2306.gif