Czarna lista
obowiązuje mimo przedświątecznej gorączki:
Morena
Natis
Bony
Sara
Smile
Nika
Martam&m
Wenusjanka
Animlardis
anilek
anula
Dmuchawiec
Robaczek
Paulunia
DzikaBez
Isis
MamaTrójki
Julixx
Kari
Paulus
Kingusia
MamaWikusi
Katka
Korba
Mama2013
Ona to ma
Marcysiowa
Marcelinoowa
W nocy przypomniałam sobie o Anisiaj i Jej Zosi - Kochana, jeżeli nas podczytujesz, napisz koniecznie co u Was!
Bona
Dziękuję Ci Kochana za tak miłe słowa!
A zdjęcia Michasia są i bez obróbki piękne! Czekam na nie z nieskrywaną niecierpliwością!
Natis nareszcie!!! Powtórzę za Boną - Kobieto jesteś niesamowita
Ogarniasz WSZYSTKO! Najważniejsze, że Lenka je i nie ma żadnej alergii, widocznie takie jedzenie wychodzi jej na dobre. Także rób to, co dyktuje Ci serce matki! Kochana, już Cię "odhaczam" z czarnej listy
Kingusia odezwij się!
Gosiak pewnie już nie raz pisałaś, ale mogłabyś podać recepturę "konserwowania" zupek, które gotujesz dla Tymka, będę niezmiernie wdzięczna
Wisieńko czekam na Twoje świąteczne menu, by móc zamknąć swoją listę zakupów. Jutro mam zamiar wszystko kupić. Wtedy będę miała z głowy zakupy, zostanie zagnieść ciasto na pierniki (wiem, że późno, ale najważniejsze, że będą), uprać firanki, przetrzeć raz jeszcze okna (to w ostatnich dniach), ubrać choinkę, wypastować podłogi, zamarynować mięsa. Kochana, powiedz mi jeszcze, proszę, czym dekorowałaś pierniki? jakiś specjalistyczny sprzęt? Ostatnio jak robiłam, zrobiłam lukier, ale chyba konsystencja nie była odpowiednia bo nieźle się umęczyłam, by udekorować pierniki
Zosia zasypia, a ja raczę się herbatą z miodem i cytryną...
Morena
Natis
Bony
Sara
Smile
Nika
Martam&m
Wenusjanka
Animlardis
anilek
anula
Dmuchawiec
Robaczek
Paulunia
DzikaBez
Isis
MamaTrójki
Julixx
Kari
Paulus
Kingusia
MamaWikusi
Katka
Korba
Mama2013
Ona to ma
Marcysiowa
Marcelinoowa
W nocy przypomniałam sobie o Anisiaj i Jej Zosi - Kochana, jeżeli nas podczytujesz, napisz koniecznie co u Was!
Bona
Mikotku- zdjęcia z sesji wrzucę na początku tygodnia, bo Marcin musi je obrobić, zanim trafią do obiegu publicznegoPiękny klimat stworzyłaś u siebie tymi świecami i innymi dekoracjami! Jest tak prawdziwie świątecznie, ciepło i przytulnie - pięknie
Dziękuję Ci Kochana za tak miłe słowa!
Natis nareszcie!!! Powtórzę za Boną - Kobieto jesteś niesamowita
Kingusia odezwij się!
Gosiak pewnie już nie raz pisałaś, ale mogłabyś podać recepturę "konserwowania" zupek, które gotujesz dla Tymka, będę niezmiernie wdzięczna
Wisieńko czekam na Twoje świąteczne menu, by móc zamknąć swoją listę zakupów. Jutro mam zamiar wszystko kupić. Wtedy będę miała z głowy zakupy, zostanie zagnieść ciasto na pierniki (wiem, że późno, ale najważniejsze, że będą), uprać firanki, przetrzeć raz jeszcze okna (to w ostatnich dniach), ubrać choinkę, wypastować podłogi, zamarynować mięsa. Kochana, powiedz mi jeszcze, proszę, czym dekorowałaś pierniki? jakiś specjalistyczny sprzęt? Ostatnio jak robiłam, zrobiłam lukier, ale chyba konsystencja nie była odpowiednia bo nieźle się umęczyłam, by udekorować pierniki
Zosia zasypia, a ja raczę się herbatą z miodem i cytryną...
Ostatnia edycja: