Hej dziewczynki Czytam o tych waszych choinkach i innych przedświątecznych przygotowaniach i natchneło mnie dzisiaj i zrobiłam uszka, pierniczki (jutro będę pakować dla mojego brata do pizzerii) zamówiłąm reszte prezentów w tyma dla mojej Natalki: fotelik samochodowy FOTELIK SAMOCHODOWY 0-25KG 4 STOPNIOWA REGULACJA!! (3765654856) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ten szary z miętową wkładką, krzesełko do karmienia PROFESJONE KRZESEŁKO APOLLO-SUN TKANINA-PCV 2013 ! (3754787883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kolor coffee flower no i szczeniaczka uczniaczka i nawet dziś udało mi się wycieniować włosy (jeszcze tylko trzeba zafarbować) co by wyglądać bardziej jak człowiek w święta
Po za tym to jakieś choróbskos się mnie czepia niestety i mala nie daje spać tylko przez całą noc na cycku wisi ehhh. Chaiałam jej dawać kaszke na noc żeby spała ale ona nie lubi kaszek chyba są z słodkie, bo ma aż odruch wymiotny...
Robaczku, Mikotku i wszystkim dziewczynom, które muszą się rozstawać ze swoimi mężulkami- strasznie Wam współczuje i tuuuuuuuulę :*
Kingusia- głowa do góry i proszę tutaj nie strzelać foszka tylko pisać co Cię gryzie!!!! Zawsze troszkę ulży
Teri- Daria jest mega zdolną dziewczynką A co do straachy przed obcymi to Natalka też tak reaguje pewnie taki okres :/
Jeny- kochana ja już z Tobą przeżywam te piękne chwile. Wklejaj foty z usg i dawaj znać cały czas co u Was Na kiedy masz termin???
Tyle mi się udalo zapamietać
Po za tym to jakieś choróbskos się mnie czepia niestety i mala nie daje spać tylko przez całą noc na cycku wisi ehhh. Chaiałam jej dawać kaszke na noc żeby spała ale ona nie lubi kaszek chyba są z słodkie, bo ma aż odruch wymiotny...
Robaczku, Mikotku i wszystkim dziewczynom, które muszą się rozstawać ze swoimi mężulkami- strasznie Wam współczuje i tuuuuuuuulę :*
Kingusia- głowa do góry i proszę tutaj nie strzelać foszka tylko pisać co Cię gryzie!!!! Zawsze troszkę ulży
Teri- Daria jest mega zdolną dziewczynką A co do straachy przed obcymi to Natalka też tak reaguje pewnie taki okres :/
Jeny- kochana ja już z Tobą przeżywam te piękne chwile. Wklejaj foty z usg i dawaj znać cały czas co u Was Na kiedy masz termin???
Tyle mi się udalo zapamietać