Witamy i my ( z Tymkiem na kolanach )
Palin -witaj po "urlopie" - -alez nakupiliscie
Madzia - -powodzenia na rehabilitacji i milego spotkania z Natis - -tupie nozkami
Kingusia - -ile pierogow narobilas !!! a ja tak nie lubie robic a zjesc bym zadla :-) Jaka Laurusia ma pieknia sukienieczke bombke !!! buziaki na 6 m0cy sle Tymek
Korbus - biedna Julcia
A do mnie dzis przyjezdza maz po pracy !!!!
Co to sie dzieje z tym dzieciem - o 19 chialam nakramic przed nocka...ryk nie z tej ziemi...potulilam, usnal i na spiocha nakarmilam. Potem pobudka o 1 i zou ryk na jedzenie, ale uspokic juz nie moglam. Posmarowalam dziaselka zelem i cisza
zjadl i dpal ladnie. ok5 zaczal sie krecic ale podsypial tk do 6 potem spal mi na rekach do 7 i wstalismy. Rano znowu problem z jedzeniem bo wcisnelam na sile 150 ml i po pol godzinie dopil jeszcze 50 ml.
Znowu Tymka cos lapie :-( ma kaszelek taki mokry i troche nochal zapchany. Bede dzis inhalowac a jak nie bedzie lepiej to juto do lekarza.
U nas dzis alarmy "wietrzne" - wieje jak cholera. Jutro ma byc to samo wiec siedzimy w domu.
Chyba i u nas nadchodzi czas wymiany garderoby na 74. Pajace juz na styk a ubralam dzis bodziaka, to ladnie podkresla muskulatrue tyka :-)
Gondolka tez ma chyba ostatnie podrygi bo zaczyna robic sie mala, no i tymek zaczyna sie dzwigac w niej , jak tu usiasc
a mialam nadzieje, ze zime przechulamy jeszcxze w niej ...
Nie wiem co kupic Tymkowi na prezent...tesciowa tez dala pieniazki, abysmy cos kupili i sie pyta co kupimy a ja nie wiem ...jakies propozycje?? chialabym cos co posluzy nam dluzej , nie koniecznie zabawke...hustawke ???