reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

dzieki madzia to niezła promocja była :tak: teraz niestety dla mnie troche za drogo :-( myśle jeszcze o takim ma te same funkcje ( w sumie wszystkie maja to samo ) a jest tańsze to czym one się różnią oprócz ceny pewnie firmą :sorry2:

PROMOCJA Krzesełko do Karmienia dla Dziecka (3690480218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

musze się zdecydować bo na wigilię Daria musi koniecznie usiąść z nami przy stole ;-)

ja już drugą mocną kawe pije ledwo funkcjonuje a jeszcze dziś przychodnia nas czeka :baffled:a wiatr wieje taki zimny przeszywający :baffled:

korba super że gorączka mineła :tak:ale też widzę że nocka nie najlepsza :baffled: kurcze nie jestem w stanie ocenić czy to ząbki bo ja tam nic widzę i nie czuje tylko z zachowania mi pasuje to na ząbki nie mam pojęcia :zawstydzona/y:
o jej dobrze że nie usmażyłaś tej szczypawicy fuuuj :-p ja sie strasznie boję tego robactwa bo jak byłam mała to siostra mnie straszyła że one wchodzą do ucha i można ogłuchnąć jak tam uszczypią :-p:sorry2:

dziewczyny a gdzie jest Palin ? pewnie ja coś przegapiłam wyjechała gdzieś znowu ?

korba tak zerkłam na suwaczki czemu Zosia ma 6 miesięcy i 2 dnia a Daria 6 miesięcy i 4 dni :-p

reklama
Robaczku - dziekuje CI slicznie !!!! super, ze sa 2 panele, w takim razie zdecydowana jestm !!! ale o zdjecia tez poprosze jak znajdziesz chwlke czasu :) Wreszcie na spacery z psakiem bedziemy mogli z Tymkime chodzic bo z wozkiem to cala wyprawa i nie warta swieczki. Otulaczek tez wezme aby dupcia nie marzla. I super, ze tak ciepla jest ze rajstopki wystaczaja !!! juz sie doczekac nie moge :D

Teri - -nooo sukieneczka to podstawa :) U nas nocka tez nie najleosza i to kolejna juz. CO prawda jedna pobudka na jedzenie po 3 , ale co z tego jak potem kreci sie i wierci i smok, to wypadni to nochalek si przytka. Nic ta frida ne moge wyciagnac tak geste jest i siedzi gdzies daleko. I tak o 6 wyladowal z nami w lozku, ale spac nie chcial, wiec pp 8 zjadl i prawie od razu zasnal. CO do zebow to przed katarkiem tez myslam ze ida ale nic na wierzchu dziaselek nie widac.... Palin ma meza na urlopie i uprzedzala, ze moze byc jej malo :)
Nie wiem co sie dzieje z tymi naszymi maluchami

Co do krzeselkem to my mamy chicco happy snack. Dostalismy w spadku wiec nie bede krecic nosem. Nie moge tylko stolika znalezc ale zabralismy ze soba na pewno

Korba - szczypawica na pewno z salaty bo watpie aby o tej porze roku jeszcze z dworu przywedrowala. ALe stracha tez bym sie najadla. Niech Pamelka docni :D

Terii, Nie wiem co jest z suwaczkiem, zatrzymał nam się:-( A nie myślałaś kochana o używanym krzesełku??? Ja kupiłam używane w barrdzo dobrym stanie , jest super a i potem sprzedam go za taką cenę pewnie jak kupiłam :happy2:

No musiała siedzieć Pinda w sałacie nie ma innego wyjścia bleeee:baffled:

OOO TERIII naprawiło się już mamy 4 dni :)

k0rba szukam za używkami ale jak na złość nic ciekawego nie ma :baffled:

Daria i Zosia bidulki męczą się z ząbkami oby szybko poszło :-(
przepraszam ale nic więcej nie naskrobie zmęczenie zabrało mi pamięć :-(

Korba po info odCIebie zerknelam na gorne dziasla Tymka atam bialo i napucniete...spodziewalam sie ierwszego dolu...chciala zrobic zdjecia ale nie daje, aby spytac Was czy to zeby...moze TObie sie uda i bym porownala

Witajcie Kochane!
Ja niestety tylko na chwilę... I głównie o sobie...

Robaczku- dziękuję za troskę :happy2: Zapalenie piersi i ucha na szczęście minęło, ufff... Ale zła passa u nas trwa nadal, bo Marcin przed chwilą zadzwonił, że o coś zahaczył i popsuł się samochód :baffled: Ciekawa jestem, kiedy zła karta się od nas odwróci :-(

Ząbkujące dzieciaczki- oby ząbki wychodziły szybko i bezboleśnie!!!

Jeszcze tutaj podziękuję za prezenty, które od Was dostałam!!!!

Odezwę się później! :)

Czesc kobietki,

pilnuje obiadku, malutek spi, wiec moze uda sie wreszcie cos napisac.
U nas ostatnie dwie nocki lepsze, tylko 3 pobudki na karmienie. I zamiast jak zwykle wstac o 5, to przekonalam go jeszcze, zeby sie jeszcze troche zdrzemnal. Spal razem ze starszakiem do 8 - a ja moglam sobie jeszcze w wyrku polezec :)))

Robaczek - tez nosilam sie z zamiarem zakupu takiej kurteczki i w sumie nadal nie wiem co zrobic... u mnie na ebayu kosztuja 130 Euro, troszke drogo, jak na jeden sezon... ile kosztuja na allegro? Poki co chodze z malym w chuscie w polarze mojego m ;))) NA razie nam cieplo, ale u nas temp. w granicach 7 stopni, mi od ruchu cieplo, a mlody w lekkim welurkowym kombinezonie tez cieplutki. No ale co robic pozniej, bije sie z myslami.

Bona - super, ze zapalenia juz przeszly. Trzymam kciuki, zeby zla passa minela!

Gosiak - my z takim gestym katarem meczylismy sie 2 tygodnie. Najlepiej dzialalo inhalowanie jak najdluzsze, potem napsikac do noska jeszcze wody morskiej przynajmniej po dwa razy i na brzuszek jak najdluzej sie da - wtedy gile dopiero wyplywaly.
Przy katarku wazne tez jest oklepywanie! Przy kaszelku to juz swiety obowiazek. Nie mozna dopuscic do tego, zeby wydzielina zbierala sie na oskrzelach i w plucach. Trzeba tez dawac duzo pic!

Wenusjanka, Robaczek - podziwiam za zapal do starych rzeczy :) Ciekawe historie piszecie :)

KRZESELKO DO KARMIENIA mam po Michale takie plastikowe jak wiekszosc tutaj linkowala z odchylanym siodelkiem - karmilam w nim Michala na pollezaco juz od samego poczatku, czyli od 4. miesiaca i bardzo sobie chwalilam. Teraz czeka na drugiego synusia, ale jeszcze troszke poczeka. Dopiero w Wigilie bedzie mial pol roczku, wiec moze z tej okazji krzeselko wyciagne zeby z nami do stolu Wigilijnego zasiadl jak to ktoras z dziewczyn juz pisala :)

I tak zbiorczo zycze duzo zdrowka dla potrzebujacych i szybko wychodzacych zabkow! Przepraszam, ze tak ogolnie, ale czytalam na raty i sie pogubilam, a nie chcialabym, zeby ktos poczul sie pominiety.
Przespanych nocek przede wszystkim.

I na koniec:
WRAZLIWE OSOBY NIE CZYTAC! :)))
Historia juz sprzed paru dobrych lat, ale z okazji wpisu Korby mi sie przypomnialo: moj m. od czasu do czasu wedkuje - w sklepach wedkarskich mozna kupic dzdzownice w takich malych pudeleczkach - trzeba to trzymac w lodowce - m. to chyba wczesniej otworzyl i nie domknal - wylazlo toto z pudelka - ja tu wyciagam brokuly, rozkrawam, a tam dzdzownice - bleeeee wszystko wyladowalo w koszu oczywiscie, a ja pol dnia pucowalam lodowke... myslalam ze zabije m. na miejscu

Ostatnia edycja:
Minnie, Dobra akcja z glizdeczkami :-D
,
Bona, Kochana Ty nasza , bardzo mocno będę trzymała kciuki , alby w końcu złe rzeczy Was omijały ...To już za dużo jak na jedną rodzinę!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Trzymaj się kochana , zobaczysz już niedługo wszystko się poukłada

Terii, Ratunku!!!:wściekła/y: Ja już padam na twarz a jeszcze pewnie nie przespana noc przed nami!!! S po pracy ma pojechać po jakieś granulki na zęby, ponoć bardzo dobre , zamierzam je dzisiaj wypróbować !!

Zosia zasnęła ale zapewne nie na długo :nerd:

Bona -dobrze, ze zapalenia i chorobska odeszly...oby samochod nie byl bardzo uszkodzony i wszystkie trosaki wreszcie poszlu precz.

Minnie - co do kurteczki to ja wlasnie zamowilam tez w Polsce, ale ze potrzebuje jeszcze pare rzeczy to mama nada mi paczke. Kurtezka kosztuje 250 zl, sa tez po 300 takie aby nosic dziecko rowniez na plckach. Pisza, ze ziesci sie tam nawet 2 letnie dziecko wiec bedzie na 2 sezony. Nada sie tez na ciazowy brzuszek wiec kto wie kiedy sie moze przydac znowu :-p Inhalacje i sol morska robie..jeszcze nie oklepywalam, bo kompletnie o tym zapomnialam a wlasnie o oskrzelka sie boje.Zrobie to na pewno dzis

Korba - wspolczuje Wam bardzo i jak wspomnialam zajerzalam do Tymkowej buzi , a tam u gory hmmmm na dziaselkach nie widac wyrzynajacych sie zabkow(plamki, kreseczki) tam gdzie powinny sie pokazac, ale za to wyrzej jest z obu stron biale i jak przejade po tym placem wyraznie cos czuc, zreszta widac. ALe kurcze czemu to tak wysoko jest ??? az sie boje ze jesli to zeby to zeby mu nie wylazy jakos za wysoko - moze tak wogole ???

Przed chwilka reklamowali swiateczna plyte z przebojami a tam :

All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey - YouTube az mi nozka zaczela chodzic :-p

reklama
Do góry