Justa ile ja bym dała za spotkania chustowe! Kurczę fajnie masz
Natis jak klientka? Super, że pospałaś!
Wenusjanka aj tam głupio.... jak już będzie po remoncie to pewnie za tym "nie ścieranie kurzy" zatęsknisz. A te nocki mogą zależeć od skoków rozwojowych one mniej więcej 3 tyg. trwają. Ale Wam tam fajniee.... a jak z dojazdem zimą? Nie dziwię się, że horrory nie obejrzałaś jeszcze ;-) Bardzo lubię stare przedmioty takie z duszą ach...
Mikotek jak super, że lepsze nocki u Was. Poraz kolejny nam się gusta pokrywają
Gosia my w spacerówce. Rajtuzki obowiązkowo i kocyk na to. Śnieg! Uwielbiam jak pada śnieg
Robaczku cieszę się, że kupki ładne. Tylko te nocki... Kciuki za poprawę
emka u nas kombinezon ale bez osłonki.
MatkaEwa gratulacje dla znajomych
teri fajne to krzesełko. My mamy BabyDesign jak madzia.
emka ja bym powiedziała, że to prześladowca a nie detektyw - współczuję
Tyle nadrobiłam... czytam dalej ale bez zrozumienia. Przybiłam się miejsca sobie znaleźć nie mogę
Natis jak klientka? Super, że pospałaś!
Wenusjanka aj tam głupio.... jak już będzie po remoncie to pewnie za tym "nie ścieranie kurzy" zatęsknisz. A te nocki mogą zależeć od skoków rozwojowych one mniej więcej 3 tyg. trwają. Ale Wam tam fajniee.... a jak z dojazdem zimą? Nie dziwię się, że horrory nie obejrzałaś jeszcze ;-) Bardzo lubię stare przedmioty takie z duszą ach...
Mikotek jak super, że lepsze nocki u Was. Poraz kolejny nam się gusta pokrywają
Gosia my w spacerówce. Rajtuzki obowiązkowo i kocyk na to. Śnieg! Uwielbiam jak pada śnieg
Robaczku cieszę się, że kupki ładne. Tylko te nocki... Kciuki za poprawę
emka u nas kombinezon ale bez osłonki.
MatkaEwa gratulacje dla znajomych
teri fajne to krzesełko. My mamy BabyDesign jak madzia.
emka ja bym powiedziała, że to prześladowca a nie detektyw - współczuję
Tyle nadrobiłam... czytam dalej ale bez zrozumienia. Przybiłam się miejsca sobie znaleźć nie mogę