reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Robaczku ach lesniczowka :-D pewnie masz cudne wspomnienia z tamtego okresu. Kochana nie sprzątaj tylko rób zdjęcia :-D

Palin brakuje tu Ciebie :-(

Emka to nie dziwie się, ze chcesz pozostać w pełni anonimowa. Jestes u nas w grupie na fb???

Co do imienin najpopularniejsza jest majowa "zimna Zośka" a nasza Czerwcowa :-D

Wenusjanka ladny metraż :-D przynajmniej nie bedziesz miala klopotu z przechowywaniem rzeczy. I kazde z dzieciaczkow bedzie mialo swoj pokój :-D widze ze perfekcyjnie opracowaliscie plan remontu pod względem logistycznym :-D trzymam kciuki za szybkie i pomyslne ukończenie remontu!

Korba mam nadzieje że Sogii juz lepiej i ta noc bedzie dla Was obu spokojniejsza i przespana :*

Natis jak spotkanie z klientka? Mam nadzieje ze wszystko poszło po Twojej myśli :-D

Bona, Wisienka, Smile, Fioletowa gdzie sie podziewacie?

reklama
mikoto ja z tych bez fb:( Jakoś tak się nie złożyło,żeby założyć,czasu było brak,nie ciągnie mnie do tego. Same powiedzcie dziewczyny co ktoś musi mieć w głowie,zeby celowo szukać i podczytywac?!Debilizm,co jej to da,myśli,ze o czym tutaj piszę?O tajemnicach życiowych chyba:-D:-D:-DKolejna sprawa,ze tępak z niej niezły,bo logiczne,ze skoro rodziłam w czerwcu to siedze na czerwcówkach,pod suwakiem mam daty moich strat,to tez cenny trop.Brak słów. No ale co zrobić.

witam wieczorowo Daria spi od 19.15 a ja siedze zamiast spać pewnie bedzie pobudka bo cos sie kreci i popłakuje przez sen :-(dalej strasznie zachrypnieta jutro znów lekarz prosze o kciuki

Daria dzis posmakowała nóżek jakoś wczesniej jej az tak nie interesowało jedzenie ich za to dziś pojadła za wszystkie czasy :-D

jesli chodzi o krzesełka to jakie kupujecie dajcie linki ja sobie upatrzyłam takie i jak tylko bedzie gotówka to kupuje bo mam dość prania leżaczka :baffled:

http://allegro.pl/a-krzeselko-do-karmienia-max-wyposaz-mummy-love-i3688828865.html

emka ja tez nie wiedzialm że masz Ninkę to mamy 2 na czerwóweczkach to mówisz że masz detektywa :baffled:

no i tyle bo mała sie strasznie wierci chyba przywędruje zaraz do nas na łóżko :sorry2:

przespanych nocek :tak:

Ostatnia edycja:
teri śliczne krzesełko:)Bardzo fajnie pokazane ,myślę,ze warto kupić,nawet sobie pozwoliłam zapisać link:) Mam nadziej,że akurat dzisiaj detektyw nie siedzi na forum:-DImię wypłynęło:-DNo jakby tego już nie skojarzyła to chyba bym padła i zawiozła jej medal za bystrość umysłu:-D

dziewczyny padam.. dziad mnie wku***, starszak daje popalić - wczoraj była wywiadówka - rozrabiaka z niego, a dziś zamiast do świetlicy, poszedł do kolegi.. dobrze, że jego mama zadzwoniła, jak spacerowałam ze Smile.. bo nie wiem, gdzie bym go szukała?! Tymek nie dba o linie i w nocy je co plus/minus 2godziny, a w dzień pluł mi marchewką z dynią, którą dzień wcześniej zajadał się. a dziś jak tylko znikałam z pola widzenia płakał, więc podróż autem miałam ciekawą :baffled::confused::-(

emka hehe szpiedzy są śmieszni, przecież opisujesz różne rzeczy i sytuacje, więc wystarczy pomyśleć. swoją drogą, co trzeba mieć w głowie, żeby żyć życiem innych. ja wkręciłam się w fb dopiero jak czerwcówki się tam przeniosły :-)
teri jutro poszukam linku do mojego krzesełka, ostatnio było w promocji za 149zł, a jest rewelacyjne-kilka znajomych mi poleciło (tylko proszę, przypomnij się:-p)
Justa dwie pobudki-moje marzenie :dry:
Wenusjanka podobno najgorzej wszystko logicznie zaplanować, Ty już ten etap masz za sobą, więc teraz będzie "z górki". Czekamy z niecierpliwością na efety metamorfozy!! :-D
Dzika u nas nie obchodzi sie imienin. moi rodzice nie są typowo ze śląska i ze mnie wszyscy w podstawówce się śmiali :zawstydzona/y: po ślubie zaczęłam obchodzić urodziny i teraz nawet mama o moich imieninach nie pamięta a dzieci nie wiem, kiedy mają :-p
Robaczku chyba przeszczęśliwa jesteś, co czytam na fb lub bb- cycolisz! GRATULUJĘ!! :-D
MatkaEwa dobrze, że Jaś poradził sobie z chorobą! oby siostrze tak samo dobrze poszło :-)

oj coś napisałam.. a teraz czas na sen, chwilę snu :cool:

Robaczku - pisalm do CIebie na fb ale moze wiadomosc gdzies umknela. Jak spisuje sie kurteczka ?? jest w niej wystraczajaco miejsca aby Hubis i na wosen sie zmiescil ??? jak jest uszyta ??? No i osttanie z pytan - bralas taki rozmair w jakim na codzien chodzisz ?? Super, ze kupcia dzis byla dobra :D

Mikotku - tak popruszylo dzis dwa razy po 10 minut, wiec pierwszy snieg juz mamy zaliczony. Wzielam nawet Tymka do okna ale za malutko tych platkow bylo aby mogl wypatrzec ...

Tymkowi tez pare razy zdarzylo sie obudzic z okropnym placzem. Mysle, ze cos sie snilo bo nie mial sie czym wystraszyc

Wenusjanka - cudowne Odludzie , ale skarby znalezliscie !!

Emka- - mimo chlodu bo jakies 0-4 st. kombinezonu nie ubralam jeszcze. Dzis wlozylam rajtki, spodenki, na to kocyk i oslonke i byl cieplusi nie spocony :)

MatkaEwa - -to cudne wiesci. oby corcia byla na 100%

Lece spac Dobranoc

Witam w pośpiechu z pyszną kawką :)

Nocka u nas lepsza ! :) cycol o północy , o 4 smoczek o 5 cycol i teraz właśnie się obudził i śpiewa jeszcze w łóżeczku :) Czuję się wyspana !! Oby jeszcze zrezygnował zz cyca o północy i będzie jak kiedyś :)

Mikotko
, leśniczówka i okolica bajeczna ale ja byłam tam nieszczęśliwa bo to totalne odludzie, środek lasu a moje miejsce jest w mieście. Najlepiej czuję się w środku zaludnionej i ruchliwej Warszawy. Jak nocka minęła ?

Justa zapraszam na kawkę ! Kurtka będzie wówczas na zywo :)

Emka ja fb załozyłam tylko dla celów czerwcówek :) nie cierpie tego rodzaju portali. No ale cóż Was kocham :)

Madzia, szczęśliwa jestem bardzo cycoląc ! i mleczka już więcej :) Kamień z serca, nawet te noce z cycem w buzi nie są straszne :) A Tobie widzę, żaden z Twoich facetów nie daje wytchnienia ..Jak dziś nocka ?

Bona, Anusiak, Dzika jak się czujecie ?

Korba jak moja synowa ?

Gosiaku,
nie zauważyłam że pisałaś, moze za dużo tych okienek mam... W każdym bądź razie kurtka ma dwa panele wpinane, teraz tylko jeden mam wpięty, jak podrosnie wepnę drugi. Kurtka jest bardzo ciepła - ubieram małego tylko w bodziaka i rajstopki. Przy główce jest dodatkowy taki kołnierze między mną a Hubisiem więc z żadnej strony nie wieje. Hubi jest bardzo ciepły. Kurtkę kupiłam w roz S - takim jak nosze i jestem bardzo zadowlolona ! Jak chcesz mogę ci przesłać szczegółowe fotki bo na all nie mają.

No to zmykam. Zaraz będzie szwagierka z meżem i teściem :D

witam po tragicznej nocy jak pisałam wczoraj że mała sie kręci i popłakuje przez sen tak było całą noc wędrowała z łóżeczka do nas u nas sie kręciła okrutnie więc znów do łózeczka chwila ciszy i znów kręcenie popłakiwanie więc znów do nas i tak całą noc już nie pamietam kiedy było tak zle nie wiem o co chodzi chyba miała wzdęcia bo po takim mega wierceniu było poprykiwanie a i dziś od rana niby sie bawi a co jakiś czas dostaje marudy i nerwa ma może to w koncu te zeby juz bym chciała zeby wyszły jak maja wyjść ale ja tam nic nie widze i nic nie czuje

gosia u nas w przyszłym tygodniu zapowiadaja pierwsze opady sniegu widziałam w ddtvn mówili my mamy kombinezon ale nie jest taki bardzo gruby taki zimowy ale cieńszy pod spód same rajtuzki body i bluzeczka jak mamy sie potem rozbierac u kogos to sukienka ;-)

madzia przypominam się :-plink do krzesełka

reklama
Robaczku,Fajnie, że nocka już lepsza. Twoja synowa już nie ma na razie odpukać , wypluć tfu, tfu gorączki, ale coś ją bolało w nocy , obudziła się o 1 i nie mogła zasnąć popłakiwała.
,
Terii, Bardzo współczuję nocki , myślisz , że to ząbki???

Nie dość że nocka z Zonią nie najlepsza , to jeszcze Julka o 24 przyszła z płaczem , że ją ząb boli , dałam jej syropek, ale też się kręciła i nie mogła zasnąć ...ach te jej ząbki :-(

Opowiem Wam moją dziwną historię ;-) Miałam wczoraj doprawione kotlety w lodówce , wyciągam aby usmażyć , podnoszę jednego a tak coooo :szok::szok::szok::szok::szok: Żywa szczypawica :szok::szok::szok::szok: jak ja się przestraszyłam i od razu dostałam odruchów wymiotnych. Masakra , miałam w lodówce sałatę dla Pamelki może w sałacie ją przyniosłam :confused::confused::confused: Koszmar, muszę dzisiaj wyjąć wszystko z lodówki i ją umyć :sorry2:

U nas oczywiście ciemno , brzydko i kropi deszcz--obrzydliwa ta pogoda :baffled:

Madzia , Jak nocka?

Mikotku, Nie widzę Twojego posta ??? ;-) Jak Zosieńka spała ?

Morenna, Sara, Natis : Gdzie jesteście??

Jeśli chodzi o krzesełko Terii, To my mamy baby mix , podobne bardzo do tego Twojego ;-)
Miłego dnia kobietki

Do góry