Robaczku ach lesniczowka pewnie masz cudne wspomnienia z tamtego okresu. Kochana nie sprzątaj tylko rób zdjęcia
Palin brakuje tu Ciebie :-(
Emka to nie dziwie się, ze chcesz pozostać w pełni anonimowa. Jestes u nas w grupie na fb???
Co do imienin najpopularniejsza jest majowa "zimna Zośka" a nasza Czerwcowa
Wenusjanka ladny metraż przynajmniej nie bedziesz miala klopotu z przechowywaniem rzeczy. I kazde z dzieciaczkow bedzie mialo swoj pokój widze ze perfekcyjnie opracowaliscie plan remontu pod względem logistycznym trzymam kciuki za szybkie i pomyslne ukończenie remontu!
Korba mam nadzieje że Sogii juz lepiej i ta noc bedzie dla Was obu spokojniejsza i przespana :*
Natis jak spotkanie z klientka? Mam nadzieje ze wszystko poszło po Twojej myśli
Bona, Wisienka, Smile, Fioletowa gdzie sie podziewacie?
Palin brakuje tu Ciebie :-(
Emka to nie dziwie się, ze chcesz pozostać w pełni anonimowa. Jestes u nas w grupie na fb???
Co do imienin najpopularniejsza jest majowa "zimna Zośka" a nasza Czerwcowa
Wenusjanka ladny metraż przynajmniej nie bedziesz miala klopotu z przechowywaniem rzeczy. I kazde z dzieciaczkow bedzie mialo swoj pokój widze ze perfekcyjnie opracowaliscie plan remontu pod względem logistycznym trzymam kciuki za szybkie i pomyslne ukończenie remontu!
Korba mam nadzieje że Sogii juz lepiej i ta noc bedzie dla Was obu spokojniejsza i przespana :*
Natis jak spotkanie z klientka? Mam nadzieje ze wszystko poszło po Twojej myśli
Bona, Wisienka, Smile, Fioletowa gdzie sie podziewacie?