Witam się wieczorową porą!
Od rana zbieram się, aby napisać
ale ciągle coś miałam do zrobienia
Zosia wykapana, nakarmiona, śpi. Mam nadzieję, że ta noc będzie lepsza od poprzedniej. Jak ostatnio była w sumie tylko jedna pobudka na karmienie, tak znów wróciliśmy do schematu trzech karmień, oby ta noc była lepsza
Teraz na spokojnie mogę Was nadrobić
W domu posprzątane, odkurzone, pranie zebrane i poprasowane, mleko odmierzone, kawiarka załadowana, pralka do porannego prania też.
Kochane Kobietki, bardzo dziękuję za miłe słowa odnośnie spotkania z
Boną.
Teri mam nadzieję, że uda nam się i z Tobą zobaczyć. Tak bardzo chciałabym poznać Ciebie i wielkooką pięknioszkę Darię
Korba
Kurcze dziewczyny Julka już tak ładnie do szkoły chodziła a teraz jak się żegnamy , łzy w oczach i mówi : " Mamusiu będę bardzo tęsknić " - serce mnie boli jak to moje dziecko przeżywa , ale przecież musi się kiedyś do szkoły przyzwyczaić!!!!
ehh
Dzisiaj jak się uda S jedzie do tego adwokata , więc dzisiaj poproszę o kciuki kobietki!!!
Wyobrażam sobie, jak się czujesz, gdy Jula tak mówi, ale musisz być twarda i pokazać, że szkoła nie oznacza z Toba rozłąki
Mam nadzieję, że spotkanie z adwokatem było owocne i przyniosło same dobre wieści
Ja też się cieszę, że przed nami długi weekend tym bardziej, że mój już dzisiaj wraca do domu
DzikaBez ale piękną rodzinkę tworzycie!
A Ty pięknie wyglądasz w nowej fryzurze
Bardzo twarzowe cięcie! Ja tez się muszę wybrać do fryzjera i ciągle z tym zwlekam
Gosiak
Witam z rana u nas dzis nocka oki
pobudka jedna o 2:15...spal od 19 wiec pobil swoj rekordzik
co prawda ok 23 zaczynal sie krecic, ale dalam smoka , chwycilam za raczke i spal
Niech nasza Zosia bierze przykład z Tymka! Masz Cebion? Podawaj 5 kropli. Zdróweczka dla Naszego Tymcia
anula mam nadzieję, że miło spędzicie czas u Twoich rodziców, czego z całego serca Wam zyczę!
Palin, tak jak
anula jesteś usprawiedliwiona Kochana
Pewnie przez ten czas będzie mniejszy ruch na forum, ale mam nadzieję, że od poniedziałku znów będzie tu tętniło życiem
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że jest co czytać, co nadrabiać
I najważniejsze, że odezwały się dziewczyny, które tak dawno nic nie pisały. Mam nadzieję, że reszta z "czarnej listy"
(Palin się odezwie
Wisieńka mam nadzieję, że wieczorem dzieciaczki pozwolą Ci odetchnąć
Zyczę Ci tego
Mama2013 wyślij mi na priv swoje dane osobowe
Zaproszę Cię do grupy - o ile umiem
Czas na chwilę relaksu
Czekam na mojego
Obejrzę Na dobre i na złe, Bitwę o dom
Życzę spokojnej i przespanej nocy!