reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Dzika, Dziękuję bardzo , nacieszyłam moje oczy , piękne zdjęcia i Ty jaka piękna i młodziutka :tak:

Gosia, Pewnie , że jest nie tak : Nie ma mamy !!!;-) Ona jest bardzo ze mną związana, ale jak ją odbieram ze szkoły to mówi, że było fajnie, że dobre jedzonko a rano od nowa Polsko ludowa :baffled: Więc i ja cieszę się , że jeszcze tylko jutro. Jutro pewnie chętnie pójdzie bo bal przebierańców , ale z drugiej strony już się boję powrotu po 4 dniach wolnego :cool:

reklama
I ja się melduję i od razu usprawiedliwiam moja ok 4 dniową nieobecność przez następne dni :p Wszystkich Świętych się zbliża wiec jedziemy do moich rodziców :)
Korba - oj Tosia też czasem ma bunty rano, ja już szału dostaję, z tym, że z nią inny problem, do przedszkola chce isc ale nagle zapomina jak sie ubiera, zęby myje, nie ta spódnica tylko ta, mamo ciągniesz za włosy i tak w koło Macieju dzień w dzień ehhh. I wymyśliłaś jak dostroisz małą czarownice ?:p
Dzika - piękne dziewczynki, na żywo jeszcze piękniejsze :) A fryzura bardzo twarzowa i nie gadaj głupot ze jesteś niefotogeniczna - bzdura
Gosiak - zdrówka dla Tymeczka :*
Teri - jak czytam jakie postępy robi Twoja Darusia to mnie zazdrość zżera ... Lol się jeszcze nie obraca na brzuszek - leń jeden
Mikoto , Bona - kiedy ja się z Wami spotkam ;(
Julix - oj tam współczujesz przyszłemu mężowi Ewy ... a może ona szykuje się przed międzynarodową karierą operową co ?

Ostatnia edycja:
Witam się w dzisiejszym armagedonie z moimi potworkami.Nie spiące maluchy to chodakowska razy 3!!!!!U nas wieje dziś jak u Mikotka w rodzinnym mieście! Dzika ale jesteście śliczni i młodzi!!!!!!!!!!!!!!!! Korba kurcze u nas też viburcol na receptę, moze byś mi kupiła u siebie????:tak:Reszta później bo torpedy atakują!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry (choć już robi się ciemno)

Teri – Viburcol jeszcze niedawno był bez recepty, ale go objętą „nadzorem”. Dobry, dobry, ale trzeba z rozwagą. Mikołaj po nim się mocno wyciszał (niby tego tak nie było widać, ale jak kilka dni nie dostał, to tak zaczynał szaleć, ze w szoku byłam).
Brawo Darunia. Już niedługo poraczkuje za bratem przez cały dom (a nie tylko do zabawek).

Dzika – masz przeurocze córcie. Ale co się dziwić, jak mama taka ładna

Korba – może ją jesienna chandra bierze? No niestety taki los naszych dzieci, że trzeba powoli od mamy się odessać. A mamy muszą to jakoś znieść…

I tak jak Anula - uprzedzam (i proszę o usprawiedliwienie przyszłej nieobecności), ze też wybywamy na długii weekend, więc mogę nie mieć jak się odzywać.

Wisienka , Jak chcesz mogę Ci kupić i wysłać, mam nadzieję , że mi sprzeda jak za pierwszym razem nie miałam problemu z zakupem czopeczków ;-)

Palin, No niestety muszą się jakoś oderwać od cyca :tak: Oczywiście ją odebrałam dzisiaj ze szkoły i była bardzo zadowolona ;-)

Witam się wieczornie :-)

zazdroszczę Wam tych Waszych spotkań, ja prawie cały dzień spędzam z dzieckiem i z chęcią pogadałabym sobie twarzą w twarz z innymi mamuśkami ;-)

Jakoś nie mogę znaleźć czasu na kompa i forum :sorry2: mały ciągle absorbujący, ale kochany :-)

Zastanawiam się czy może nie przyjęłybyście mnie do swojej grupy fb? Może tam udałoby mi się być bardziej na bieżąco? :confused:

Maluszek zasnął, więc mam chwile na bb i fb :D Ale przed spaniem mam do ogarnięcia jeszcze kuchnie. Bardzo się cieszę, że za chwilę będzie długi wekend i mój m będzie miał wolne :-D w sobote zamierzam wybrać sie na zakupy a tatuś zajmie się synkiem.

gosiak_85 mój mały wypija 120ml i nie chce wypić nic więcej, zatem pije co 2,5 godz. i nie mam na niego wpływu, smoczek mamy 2, bo niby 3 jest od 6 m-cy, mąż na szczęscie nie ingeruje tylko się pyta kiedy kupie mu DANONKA :D

DzikaBez piękna dziewczyna, piękny fryz - nic dodać, nic ująć ;-)

Korba32
jak tam u adwokata?

Witam się wieczorową porą!
hello.gif

Od rana zbieram się, aby napisać
Ordinateur07.gif
ale ciągle coś miałam do zrobienia
hanghead.gif

Zosia wykapana, nakarmiona, śpi. Mam nadzieję, że ta noc będzie lepsza od poprzedniej. Jak ostatnio była w sumie tylko jedna pobudka na karmienie, tak znów wróciliśmy do schematu trzech karmień, oby ta noc była lepsza
0059.gif
priest.gif

Teraz na spokojnie mogę Was nadrobić
popcorn.gif
W domu posprzątane, odkurzone, pranie zebrane i poprasowane, mleko odmierzone, kawiarka załadowana, pralka do porannego prania też.

Kochane Kobietki, bardzo dziękuję za miłe słowa odnośnie spotkania z Boną.
Bisous28.gif
Teri mam nadzieję, że uda nam się i z Tobą zobaczyć. Tak bardzo chciałabym poznać Ciebie i wielkooką pięknioszkę Darię
flircik.gif

Korba
Kurcze dziewczyny Julka już tak ładnie do szkoły chodziła a teraz jak się żegnamy , łzy w oczach i mówi : " Mamusiu będę bardzo tęsknić " - serce mnie boli jak to moje dziecko przeżywa , ale przecież musi się kiedyś do szkoły przyzwyczaić!!!!
baffled5wh.gif.pagespeed.ce.aA6MwztLt7.gif
ehh

Dzisiaj jak się uda S jedzie do tego adwokata , więc dzisiaj poproszę o kciuki kobietki!!!

Wyobrażam sobie, jak się czujesz, gdy Jula tak mówi, ale musisz być twarda i pokazać, że szkoła nie oznacza z Toba rozłąki
Bisous04.gif
Mam nadzieję, że spotkanie z adwokatem było owocne i przyniosło same dobre wieści
0057.gif
Ja też się cieszę, że przed nami długi weekend tym bardziej, że mój już dzisiaj wraca do domu
yahoo.gif

DzikaBez a
le piękną rodzinkę tworzycie!
flircik.gif
A Ty pięknie wyglądasz w nowej fryzurze
M9.gif
Bardzo twarzowe cięcie! Ja tez się muszę wybrać do fryzjera i ciągle z tym zwlekam
wallbash.gif

Gosiak
Witam z rana u nas dzis nocka oki :) pobudka jedna o 2:15...spal od 19 wiec pobil swoj rekordzik :) co prawda ok 23 zaczynal sie krecic, ale dalam smoka , chwycilam za raczke i spal :)

Niech nasza Zosia bierze przykład z Tymka! Masz Cebion? Podawaj 5 kropli. Zdróweczka dla Naszego Tymcia
Bisous04.gif

anula mam nadzieję, że miło spędzicie czas u Twoich rodziców, czego z całego serca Wam zyczę!
serducha_1.gif

Palin, tak jak anula jesteś usprawiedliwiona Kochana
klopot1.gif
Pewnie przez ten czas będzie mniejszy ruch na forum, ale mam nadzieję, że od poniedziałku znów będzie tu tętniło życiem
brawo2.gif
feta2.gif
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że jest co czytać, co nadrabiać
brawo1.gif
I najważniejsze, że odezwały się dziewczyny, które tak dawno nic nie pisały. Mam nadzieję, że reszta z "czarnej listy" (Palin
hello.gif
się odezwie
uwazaj1.gif

Wisieńka mam nadzieję, że wieczorem dzieciaczki pozwolą Ci odetchnąć
mort-de-chaud-987712.gif
Bisous14.gif
Zyczę Ci tego
zen.gif
wet-kiss-smiley.gif

Mama2013 wyślij mi na priv swoje dane osobowe
girl_cool.gif
Zaproszę Cię do grupy - o ile umiem
chytryke2.gif
Bisous04.gif

Czas na chwilę relaksu
napoj1.gif
Czekam na mojego
brawo2.gif
Obejrzę Na dobre i na złe, Bitwę o dom
tiiiwiiiji9.gif
popcorn.gif
Alcooliques21.gif

Życzę spokojnej i przespanej nocy!
divers2278.gif

Hej:happy2: Kochane.. Ja ostatnio mało mam czasu ani na BB and nawet na FB.. Remont troche przyspieszył i co tylko mam wolna chwilkę to szukam materiałów, podejmuje decyzje etc. A w ogóle to mam juz go dość.. Ale nie będę sie tu teraz Wam wyplakiwac, jakos musimy dać radę!
Sebus przekochany, powoli zaczyna sypiac a trybie dwa razy dziennie... I tylko po zmyślnie czasu wstaje o 5 ;) acha- i w końcu przekręca sie na brzuszek! A jutro 5 mies !

Dzika- Ty i Twoje Panny- sliczne!

przeoraszam, ze nie dam rady wszystkim Wam odpisać.. Padam juz.. W kazdymrazie sciskam ciepło każda z osobna!

reklama
Czoł(gi)em

Mikotko - dziękuję uklon.gif Jeśli nadarzy się okazja postaram się odzywać ;-)

Mały Terrorysta urządził mi nockę z atrakcjami (m.in. wykład na temat jak bawić się pingwinem i jak daleko można rzucić smoczek; naturalnie z efektami specjalnymi). Może w samochodzie trochę odeśpię, bo wcześniej chyba nie będzie kiedy.

Korba - czarowna ta Twoja czarownica :tak:

Załączniki

• uklon.gif
    uklon.gif
    1,2 KB · Wyświetleń: 73
Do góry