reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Witam orawie po weekendowo, jakos czas tak szybko zlecial, ze nawet nie zdarzylam zajczec na bb:sorry:

Wenusjanka
- pozazdrosci tylko mezulka, ktory tak slicznie do Ciebie mowi

Kingusia - nizmiernie sie ciesze, z tak dobrych wiesci

Mikotku- a ja dumalam co jest na wierzchu serniczka i myslalm ze to gwiazdeczi wcyiete z ciata z kakao :p

Anusia
- u wielu dziewczyn maluchy budza sie czesciej. U nas bylo tak przez 3 dnia wczoraj (odpukac) bylo juz normalnie, zobaczymy co przyniesie dzisiejsza noc

Madzia - super, ze wreszcie sie udalo wyjsc!!! zazdroszcze, ze macie dziadkow na miejscu !

Sara
- dzis dalam tez jabluszko i mina na pierwzy kes bezcenna...dziecie sie skrzywilo , wywalilo oczyska na wierzch, ale pozniej wszamal :p

agacia - na pewno wszystko bedzie w najlepszym porzadku. Trzymamy kciuki!!!

Kochane UDANEGO SPOTKANIA..... zawsze zla jestem , jak sie spotykacie , ze nie mam jak dojechac :(

Lece cos z soba zrobic...ze slubnym ciche dni mamy, jakos dziwnie jest...
DObranoc

reklama
Dzień dobry poniedziałkowo.

Wróciliśmy z weekendowych wojaży, padnięci. Mikołaj to jeszcze odsypia. Nie dziwię mu się, bo to był naprawdę intensywny weekend. Tyle przeżyć - inne miejsca, dużo nowych twarzy, każdy go na ręce chciał brać, zagadywał. Normalnie chwilami to miał dość i wolał iść spać. Nie wiem, czy dobrze czy źle, że tak rzadko ma takie weekendy (bo może by się przyzwyczaił do tylu ludzi, albo znowu chodził rozdrażniony i lepiej, ze w domu ma spokój).

Lecę zobaczyć, kto już nie śpi na fb..

Cześc dziewczyny ja też na szybko bo na spotkanie na śląsku się zbieram, ale z tego co widzę na fb wszyscy spóźnieni mają być:no::no::no: ja to się tylko martwię zeby mi Ewa nie wymiotowała bo od tego będzie zależał humor mój i m. na spotkaniu:sorry:
No to trzymajcie kciuki

Wracam. O ja- córa marnotrawna... Przyjmijcie z powrotem.Wybaczcie... ;-)
Nie nadrobię. Niestety. :no: Ale postaram się być na bieżąco.
Weekend u nas w rozjazdach. A wieczorem... Szydełko. :-)
Pozdrawiam wszystkie czerwcówki, a szczególnie te niefejsbukowe. :tak:

Witam się w ten słoneczny poranek!
hello.gif

Nocka nie najgorsza, ale wierzę, że przed nami już tylko te bardzo dobre
0059.gif
Karmienie 23, 1.40, 5,pobudka o 7. Z łóźka nie chciało mi się wstawać, jak zobaczyłam co za oknem
mdlejepf8.gif
Mglisko, że świata nie widać, mokro i zimno
rety.gif
A teraz piękne słońce!
soleil.gif

Ja od rana budziłam się kawką z dziewczynami na fb
mornincoffee.gif
Ordinateur03.gif
Potem szybkie poranne obiowiązki:
- pomycie butelek z nocy,
- odmierzenie mleka na noc i przygotowanie wody na dzień,
- sprzątnięcie kuchni.

Ja już ogarnięta, wyglądam jak człowiek
M9.gif
Skorzystałam z pogody i umyłam okno balkonowe, które w rzeczywistości jest oknem tarasowym, przez co nie mogłam już na ten brud patrzeć
wallbash.gif
Salon i jadalnia muszą poczekać, bo szkoda mi pogody. Także jak tylko Zosia zje a ja dokończę pakowanie torby idziemy w teren
hiker.gif
Musimy się jednak "kręcić" w pobliżu bo czekam na kuriera
radocha.gif

Dzisiaj musze jeszcze zamówić tort i podać liczbę gości.

Dziewczyny udanego spotkania! A takie będzie na pewno!
wet-kiss-smiley.gif
gathering.gif
Czekamy na relację
popcorn.gif
i
foty_koniecznie.gif

Mikoto IKEA oh...zazdraszaczam.... już tak dawno nie byłam :-( Ozdoby mówisz? sesese pewnie też się nie oprę pokusie :rofl2:

Gosiaku współczuję cichych dni :-( poprawy sytuacji życzę :tak:

anilek
pisz pisz pisz i wracaj!

Ach spotkanie :sorry: jak ja bym chciała tam być:sorry: głupie pieniądze a raczej ich brak :wściekła/y: Na allegro jakoś idzie ale na tyle, że buty dla chłopaków większych kupię i bluzę jakąś dla Feliniego i chyba tyle.

Od jakiegoś czasu myślę nad interesem własnym wiecie? Mamę i chrzestną mam krawcową, naprawdę dobrą w tym co robi i tak się zastanawiam mocno czy nie zacząć czegoś szyć ( w sensie Mama szyje, ja sprzedaję ). Pomysły w głowie rosną i chyba będzie trzeba się poważnie wziąć do działania.

Jutro mamy ślubowanie na pierwszaka a niedawno w łóżeczku leżał jak Feliks teraz. Jak ten czas leci!! :sorry:

Anielek - powracaj coro Ty nasz :-p ja wloczek nie kupilam na weekend i zla jestem, ale w miescie nie bylismy tylko bardziej po oberzezach pojezdzlismy i teraz nie mam jak dziergac :(

Mikotko - u nas w TV juz od sierpnia reklamuja swiateczny katalog z prezentami a od tego tyg w Lidlu wchodzi swiateczna oferta.... ja to lubie ale za wczesni jak dla mnie jeszcze i mi sie opatrzy wszystko :-(

Sara - tez z checia cos bym rozkrecila, ale pomyslow brak, oby Tobie sie udalo... co do malza to sama juz nie wiem o co chodzi z tym wszstkim....

Hello!

Miłego spotkania Dziewczynki!!!

Sara- najważniejsze, że pomysł na biznes już jest! Trzymam kciuki, żeby się udało :tak:

Gosia- oby ciche dni szybko minęły :tak:

Mikotku- super, że nocka już lepsza :happy::rofl2::happy: Zobaczysz, będzie coraz lepiej!!!

My byliśmy z Michasiem na pobieraniu krwi :baffled: Sprawdzą, czy jest uczulony na mleko krowie i zrobią od razu morfologię z rozmazem... Płacz był straszny, serce matki pękło na milion kawałków... Potem pojechaliśmy do hurtowni Ares i kupiliśmy krzesełko do karmienia Baby Design za 330 zł. Jak je zmontujemy, to zrobię zdjęcie i wkleję ;-) Taką mam radość, jak kupujemy coś Synkowi :-D

Uciekamy na spacer, bo pogoda cudowna!!!

Miłego dnia!!!

reklama
Witam się i ja :)

Anilku i ja córa marnotrawna, co szydełkujesz ciekawego?

Udanego spotkania dziewczynki :)
Młoda zasnęła porządnie dopiero po 3... obudziła się o 7 a potem o 10..
Mikotku zazdroszczę pogody, u nas pochmurno, zimno, wietrznie..
Sara grunt, że masz pomysł na biznes :) powodzenia w rozkręceniu :)
Gosiak mam nadzieję, że te dni są tylko chwilowe i będzie lepiej :)

Do góry