Witam orawie po weekendowo, jakos czas tak szybko zlecial, ze nawet nie zdarzylam zajczec na bb
Wenusjanka - pozazdrosci tylko mezulka, ktory tak slicznie do Ciebie mowi
Kingusia - nizmiernie sie ciesze, z tak dobrych wiesci
Mikotku- a ja dumalam co jest na wierzchu serniczka i myslalm ze to gwiazdeczi wcyiete z ciata z kakao
Anusia - u wielu dziewczyn maluchy budza sie czesciej. U nas bylo tak przez 3 dnia wczoraj (odpukac) bylo juz normalnie, zobaczymy co przyniesie dzisiejsza noc
Madzia - super, ze wreszcie sie udalo wyjsc!!! zazdroszcze, ze macie dziadkow na miejscu !
Sara- dzis dalam tez jabluszko i mina na pierwzy kes bezcenna...dziecie sie skrzywilo , wywalilo oczyska na wierzch, ale pozniej wszamal
agacia - na pewno wszystko bedzie w najlepszym porzadku. Trzymamy kciuki!!!
Kochane UDANEGO SPOTKANIA..... zawsze zla jestem , jak sie spotykacie , ze nie mam jak dojechac
Lece cos z soba zrobic...ze slubnym ciche dni mamy, jakos dziwnie jest...
DObranoc
Wenusjanka - pozazdrosci tylko mezulka, ktory tak slicznie do Ciebie mowi
Kingusia - nizmiernie sie ciesze, z tak dobrych wiesci
Mikotku- a ja dumalam co jest na wierzchu serniczka i myslalm ze to gwiazdeczi wcyiete z ciata z kakao
Anusia - u wielu dziewczyn maluchy budza sie czesciej. U nas bylo tak przez 3 dnia wczoraj (odpukac) bylo juz normalnie, zobaczymy co przyniesie dzisiejsza noc
Madzia - super, ze wreszcie sie udalo wyjsc!!! zazdroszcze, ze macie dziadkow na miejscu !
Sara- dzis dalam tez jabluszko i mina na pierwzy kes bezcenna...dziecie sie skrzywilo , wywalilo oczyska na wierzch, ale pozniej wszamal
agacia - na pewno wszystko bedzie w najlepszym porzadku. Trzymamy kciuki!!!
Kochane UDANEGO SPOTKANIA..... zawsze zla jestem , jak sie spotykacie , ze nie mam jak dojechac
Lece cos z soba zrobic...ze slubnym ciche dni mamy, jakos dziwnie jest...
DObranoc