reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Palin - do auta kupilam specjannie ten luk z Tiny LOve, ale kurcze jak zapne pasy w foteliku to nie mam jak tego cuda doczepic. No chyba, ze poprostu nie umiem :-p Co do smiechu to robila "brrrr" ustami (nie wiem jak to opiac) i to wprawilo synia w zachwyt :cool2:

Wenusjanka - to i tak wiele!!!! jak to wpadam do lazienki , szubkie mycie buzki , kremik nawilzajacy i wio...chyba zaczne tez co z soba , chocby kremi bb, ktory stoi sobie slicznie na polce. Plus kupilam jeszcze tez cos na ten wzor z rossmanna brzoskiwniowt (alteria) pachnie nieziemsko a i matuje...moze poczyje sie lepiej :)
Ja to bym z checia machnela sobie grzyweczka tak na prosto, ale kurcze za szybko odrasta a sama nie podetne PROSTO...

My pospacerze. Mimo kataru poszlismy i lepiej sie malemu na dworze oddychalo, ale nie spal. Za to teraz grzecznie w lozeczku zasnal :) Takze wcinam obiad i herbatke zrobie...o ile zdarze :-D

PS oby czesciej fb nawalal :rofl2:

reklama
Prawie w ogóle nie czytuję tego wątku bo tak dużo się tu dzieje, że przy tej częstotliwości to potem szukam i szukam co tam się u której wydarzyło:) ale jak już wchodzę to wiem kiedy :)

MatkoEwo - wszytskiego co szczęściem się zwie!

Natis - a ząbki małej nie idą? mój czegoś szuka i szuka (rozmawiałm już ze stomatologiem) i zaczął mało jeść (ale za to częściej). Zęby idą.

Robaczek - to nie samochód to bryka! :)

Palindromea - jak Ty mrozisz tą cukinie? ostatnio się zastanawiałam czy można. Ja w ostatni weekend robiłam zupę z dyni (inaczej niż do tej pory - dynię najpierw opiekłam w piekarniku). Dawajcie przepis na zupę z cukini! :)

Ostatnia edycja:
WISIENKA proszę bardzo ;-)

Załączniki

• CAM00271.jpg
    CAM00271.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 46
Ale się wyspacerowałyśmy z Laurą :-) 4 godzinki na dworze ;-) Laura miała randkę z kolegą Szymonem :-D 2 tyg od niej młodszym.
Niestety (albo i stety) dzieci randkę przespały także nie zauważyły nawet swojej obecności :-p

Smile też mamy te książeczki :yes: i bardzo dobrze, że obiadu nie ma! Niech Dziad wie, że nie obędzie się bezkarnie.

Robaku jak to nie jechałaś? Wskakuj szybko za kółko ;-)

Wisieńka oj wiem co czujesz ale podpisuje się pod dziewczynami, mając taką Wisienkę w domu kto by się za innymi oglądał?

Mikoto SUPER wieści!!!!!!!!!!!!!! Oby tak dalej! No i wracają Twoje emotkowe posty. Brakowało mi ich :tak:

Gosiak
i ja się w domu doczłowieczam (czyt. makijaż, włos i ubranie) bo bym zdziadziała

Palin Feliks 2 razy śmiał się w głos: raz przez sen a raz do mojego Taty i od tamtej pory identycznie jak u Was, uśmiecha się ale bezdźwięcznie a ja tak bym chciała rechotu posłuchać :zawstydzona/y:

Maryś też o takie długości myślę czasem. Nie krótkie a nie długie da się kitkę złapać. Tylko mi moich długich BARDZOOOO szkoda

Od poniedziałku mam areobik (nie cierpię ale bratowa i znajoma ciągną-nawet sobie buty kupiłam specjalnie) w poniedziałki i we wtorki i czwartki jogę O! ciekawe tylko ile wytrzymam :-p

Ja robię fryty gotowe z Aviko takie długie i cienkie

Ja już się za większym fotelikiem też rozglądam. Mam czas jakąś okazję wyhaczyć :yes:

Idą nam zęby jak nic :confused2: Feliks płaczliwy, drażliwy, plujący.

Kingusia zazdroszczę Feliksa, wózek go w dupe pali i nawet mowy nie ma, żeby go wsadzić bez darcia paszczy. Najpierw muszę go uspać i mogę położyć. Marzyłam o długich spacerach.....taaaaaaa

PS. Libido mi wróciło mrrr.....żeby tylko K. się poprawił :confused2: Na razie jest przyzwoicie :cool2:

Katka – ja dostałam już zmrożoną, obraną, z usuniętymi pestkami, pokrojoną w kostę. Ale wcześniej sobie to normalnie tylko umyłam i kroiłam w plastry ze skórką (ale to takie małe cukinie; było do warzyw na patelnię).

Robaczku, ja też naszym nowym autem jechałam za kółkiem się dopiero po 2 tygodniach. Wcześniej mi mężulo nie dał (wtedy też by mi nie dał, ale że przeskrobał to chciał zapulsować). A w ogóle to zanim jechałam nim w ogóle (jako pasażer), to mieli okazję nim jeździć moja siostra, Ara rodzice i rodzeństwo, nasz kumpel. Po tym jak go Aro przyprowadził to jedynie usiadłam na miejscu kierowcy i odpaliłam (w miejscu). :confused2:

Sa_raa – uff, dobrze, że libido Ci wzrosło, bo już się chwilami czułam w tym gronie ja jakaś nimfomanka. Jak był Dziad grzeczny to działaj:-D

Rany, Wy się i malujecie i fryzury. Ja to nawet w domu żadnego kosmetyku nie mam do makijażu, a fryzura – głowa umyta, przeczesana, rozwichrzona przez suszarkę i koniec.

MOJE DZIECKO OD 14 ŚPI!!! :szok: Pół godziny temu tylko przez sen wsunęłam mu smoczek, to wciągnął 100 ml, obróciłam na drugi boczek i dalej go nie ma. Zima idzie jak nic. Tylko, czy myszy przesypiają zimę, że Miki taki senny?:confused:

Robaczku świetne postanowienie:) tylko ja jak wiem, że nie mam nic w planach to nie potrafię się zmobilizować i pomalować:p dlatego codziennie staram się gdzieś wyjść, bo nawet do sklepu na dół bez make-upu nie wychodzę;) i popieram Sa_rę, wsiadaj za kierownicę:)

Wenusjanka taki make-up wystarczy:) teraz natura jest na topie:)

Marys
pięknie wyglądasz:) też nie raz mnie kusi żeby ściąć włosy, ale tak długo zapuszczałam... i nadal zapuszczam:)

Sa_raa
super, że masz kogoś z kim możesz poćwiczyć:))) pewnie będzie super! :)))ja się sama muszę mobilizować i męczyć:)

Gosiaku mój Franek to na "brrrrr" czy cokolwiek z dłuższym R zaczyna płakać:))) strasznie tego nie lubi:p

moje dziecię przespało dzisiaj prawie cały dzień. Martwię się bo przez to mało je... woła o cyca, a jak go przystawiam, cmoknie 2 razy i zasypia:/ nie wiem co mam w tym mleku...

Ok idę się zbierać, bo dzisiaj party urodzinowe... Impreza zaczyna się o 18:00, ale Piękny nawet z pracy jeszcze nie wrócił. Pewnie na 20:00 się tam wybierzemy... lubię takie wejścia, sala pełna gości (będzie 36 osób) i wszyscy patrzą na drzwi jak ktoś wchodzi :D

Sara - no niech sie piekny trzyma jak libido wraca :-D zazdroszcze tych fizycznych cudeniek. Sama z checia bym sie wybrala, ale nie mam z kim a samej po pierwsze ciezko sie zmobilizowac, a po drugie razniej by mi bylo.

Tez zawsze frytki gotowe kupowalam, ale stwierdzilam, ze sprobuje takich domowych i cos musi byc, czego nie wiem :tak:

Palin - no ja cos na twarz mam, ale co do wloswow to dodam jeszcze wiazanie i tyle

Kingusia - wow 4 godziny....my dzis godzine chodzilismy i nawet oka nie zmruzyl a pod koniec zaczal marudzic, pospal w domu ale tez jakies 40 minut

Smile - biedny Franio....moja siostra za to plakala na czolowce Pszczolki Maii :-D raz jeszcze udanej imprezki...

Marys - wlosy zapuszczalam na slub siostry i mialam dlugasnie...teraz troche krotsze, ale tez za lopatki juz, i caly czas zwiazen...wiec tak mysle o mniej wiecej tej samej dlugosci, aby jeszcze je zwiazac , ale cos zmienic...

reklama
Smile ja cale życie zapuszczam wlosy, a efekty widac na zdjeciu ;-) niestety mi strasznie wolno rosna wlosy :-( a moje dziecie dzisiaj wrecz odwrotnie, prawie w ogole nie spi...

Gosiak to moze przejdz sie do fryzjera, niech Ci cos zaproponuje ;-)

Palin ja tez nic na twarzy a wlosy spiete :-D

Krosta na uchu no to juz jest przegiecie, litosci !! pol twarzy w krostach to jeszcze tam brakowalo :-\ a mialam nadzieje, ze po ciazy bedzie lepiej ...

Ostatnia edycja:
Do góry